Ambitiøse administrationselever

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København S

Ambitiøse administrationselever søges til spændende elevplads i HK og HKA

Leder du efter en elevplads, hvor du selv kan være med til at præge din uddannelse og udvikle dig fagligt og socialt? Søger du en elevplads med mange forskelligartede administrative opgaver? Og ønsker du at være en del af et større elevnetværk, så du ikke er alene? Hvis ’ja’, så skal du endelig læse videre.

Som elev i HK og HK’s A-kasse (HKA) får du nemlig en uddannelse, hvor du er i centrum, og hvor vi sammen planlægger et individuelt forløb dig. Du bliver samtidig en del af en stor organisation med mange forskelligartede jobtyper, og hvor vi har flere elever, som du kommer til at netværke med. Gennem de to år du er hos os, vil du gennemgå en personlig og faglig udvikling, der gør dig klar til at indtage arbejdsmarkedet.

HK er Danmarks næststørste fagforening og er med at forbedre og sikre ordnede løn- og arbejdsforhold gennem aftaler og overenskomster for medlemmerne.

HKA, som er HK’s a-kasse, arbejder for - udover at sikre vores medlemmer dagpenge til tiden - at få flest mulige af vores medlemmer i arbejde.

Opgaverne er mange og læringen er stor
Når du er elev i HK, kommer du til at lære:

  • At planlægge konferencer og kurser for vores medlemmer – nogle gange er du også med på selve konferencen med overnatning
  • At have kontakt med kolleger, samarbejdspartnere og medlemmer på telefon, chat og mail
  • At planlægge, koordinere og booke møder via kalender i Outlook for ledere og kolleger samt kort oplæring i husets reception
  • At udføre lettere administrativ sagsbehandling herunder sikre at data er korrekte samt foretage søgning i vores medlemssystem
  • Forskellige økonomiopgaver – bl.a. betaling af fakturaer. Du får også indsigt i lønkontorets arbejde.

Når du er elev i HKA, kommer du til at lære:

  • At sagsbehandle i forhold til forsikringer og medlemskab, herunder dagpenge og feriedagpenge
  • At have kontakt med medlemmer på telefon, chat og mail
  • Bredt kendskab til a-kasse-lovgivning
  • Forskellige økonomiopgaver – bl.a. betaling af fakturaer. Du får også indsigt i lønkontorets arbejde.

Vi garanterer, at du får en grundig oplæring, samt at du hurtigt får et helt nyt ordforråd og overblik over de opgaver, du lærer.

Få succes i jobbet
For at få succes i jobbet som elev skal du være struktureret og omhyggelig, og det er en stor fordel for dig, hvis du også er udadvendt og netværksskabende.

Du er god til at se muligheder, tage initiativ og være nyskabende, og du er frisk på at lære en del it-systemer at kende, da vi har mange. Da hverdagen i vores organisation ofte ændrer sig, er det vigtigt, at du også er fleksibel.

Sidst men ikke mindst er du ansvarsbevidst og ambitiøs både i relation til dig selv og din uddannelse men også i forhold til det at møde ind og være på en arbejdsplads, det at være en god kollega og gøre en god indsats for alle HK’s og HKA’s medlemmer.

Du har eller forventer at gennemføre enten: EUX, HHX eller STX, HTX, HF med 5 ugers EUS, inden du starter din uddannelse hos os. Er du over 25 år, skal du også have en realkompetencevurdering (RKV) fra Handelsskolen.

Uddannelsen
Uddannelsen varer 2 år og er delt op i en praktisk del og en teoretisk del.
Den praktiske del foregår i vores forbundshus på Islands Brygge. Den teoretiske del består af undervisning på en handelsskole. Derudover kommer du til at deltage i HK’s interne medarbejderuddannelse.
Uddannelsesstart er 1. september 2024.

En super og sund arbejdsplads
Hos os får du gode løn- og ansættelsesforhold efter gældende intern overenskomst, som bl.a. indeholder pensionsordning, en gruppelivs- og heltidsulykkesforsikring, 5 ekstra feriefridage ud over ferielovens 5 ferieuger. Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt inkl. frokost. Du har flekstid, hvilket betyder, at du efter aftale med din elevansvarlige selv kan vælge din mødetid, inden for de rammer overenskomsten har.

Vi har massageordning, fitnessrum og aktivitetshal, hvor der både kan løftes vægte og trænes på maskiner, spilles badminton og hockey mv. Vi har en kantine, der serverer lækker sund og økologisk mad, og så kan du også være med i én eller flere af vores sociale klubber: Sportsklub, ølklub, sangkor, vinklub, strikkeklub, kunstforening eller deltage i vores brætspilseftermiddage.

Vores adresse er Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Er du klar til at gribe chancen?
Hvis du vil vide mere, inden du søger, så ring til administrationselev Emilia Berg Gotfredsen på tlf. 3330 4249 eller til HR-konsulent Hanne Anthony på tlf. 3330 4143.

På vores hjemmeside kan du ’møde’ vores tidligere elever og læse om at være elev i HK.

Så drømmer du om at blive administrationselev og kan se, at HK og HKA kan opfylde din drøm, skal du endelig søge stillingen nedenfor på 'ANSØG'. Upload din motiverede ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser. Er du over 25 år skal du også vedlægge din RKV.

Vi glæder os til at høre fra dig rigtig snart. Du skal søge senest den 25. januar 2024. Vi forventer at afholde samtaler i uge 5 og 6.

HK opfordrer alle interesserede uanset køn, religion, seksuel orientering eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

-----------------------------------

HK Forbundet
Med 213.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmer med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen.

HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger
om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

Læs mere om HK: www.hk.dk/omhk

---------------------------------

HKA er i gang med en spændende strategiproces, som vil sætte retningen for A-kassens arbejde fremadrettet. Missionen er, at "HKA er din faglige forsikring, der hjælper dig med at opnå relevant beskæftigelse gennem hele dit arbejdsliv".
De strategiske sigtelinjer er:

  1. Vi skal hjælpe vores medlemmer med at flytte sig på arbejdsmarkedet, før de bliver ledige
  2. Vi skal udvikle tilbud, der kan hjælpe vores ledige medlemmer til at opnå og fastholde beskæftigelse
  3. Vi skal levere en værdifuld og sammenhængende service til alle vores medlemmer med fokus på "hjælp til selvhjælp"
  4. Vi skal frigøre ressourcer fra godkendelses- og udbetalingsopgaven med henblik på at styrke den direkte medlemsvendte service.

Læs mere om HK’s A-kasse på www.hk.dk/akasse


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f2bd3eeb)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • København S
  • Torsdag den 25. januar 2024

Lignende jobs

  • Kontorassistent i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    piccoline/piccolo søges. Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner.
    • Kontorassistent
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i København K

    Transportministeriet er ét af de største og mest varierede ministerområder med en lang række forskellige institutioner.Departementet ligger på Slotsholmen i hjertet af København og beskæftiger ca..
    • Kontorassistent
    • København K
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Dragør

    Er du vild med tal og regneark? Og er du klar til en spændende elevtid, der giver dig et godt fundament for din videre karriere?Så har du muligheden for at blive kontorelev i [xxxxx] m..
    • Kontorassistent
    • Dragør
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i København K

    Baum und Pferdgarten is a Copenhagen-based fashion house established in 1999. The brand name is an interplay between the surnames of the founding Creative Directors Rikke Baumgarten and Helle Heste..
    • Kontorassistent
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0