Kontorelev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Nordhavnen

Kontorelev i Østre Landsret

Kunne du tænke dig en spændende og afvekslende uddannelse med et job, der giver mening? Østre Landsret søger en dygtig kontorelev fra den 1. september 2024!

Hvem er vi?

Østre Landsret er appelinstans for byretterne på Sjælland, Fyn, Lolland-Falster, Bornholm og Færøerne i straffesager og i civile sager, og vi er derudover første instans i visse civile sager. Vi er ca. 160 medarbejdere hvoraf den ene halvdel er dommere og den anden halvdel er administrativt personale og vagtpersonale.

Vi gør os umage i vores arbejde for hele tiden at være professionelle og at yde en god service i samarbejdet med vores mange brugere. Knap 40.000 personer besøger årligt landsretten som parter, tiltalte, advokater, anklagere, lægdommere, tolke, politi, Kriminalforsorg og tilhørere, så du vil som medarbejder få en stor kontakt til rettens brugere.

Der er travlt i landsretten, og vi er derfor opmærksomme på også at pleje fællesskabet og den gode trivsel. Vi lægger i den forbindelse stor vægt på samarbejde, ansvar og kompetenceudvikling af den enkelte medarbejder.

Hvad skal du lave?

Som kontorelev i Østre Landsret vil du blive uddannet i den administrative sagsbehandling af retssager i vores retssektioner og i administrative opgaver i vores Økonomi- og Journalsektion og i vores administration i øvrigt.

Du vil få en grundig oplæring af fagligt engagerede medarbejdere, og du vil få selvstændige opgaver, som løses i tæt samarbejde med sektionens øvrige kolleger.

Det er et udadvendt job med mange udfordringer, og dagene er sjældent ens. I løbet af uddannelsen rokerer du mellem flere retssektioner, hvorfor du kommer til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver.

Læs mere om at være kontorelev ved domstolene her og hør, hvad tidligere elever ved domstolene siger om jobbet her

Hvem er du?

Du er engageret, initiativrig og har en god situationsfornemmelse.

Vi regner med, at du er god til dansk retskrivning og inden den 1. september 2024 har bestået EUX Business eller har en gymnasial baggrund med suppleringsfag eller en HHX.

Vi lægger samtidig vægt på, at du har et stærkt samarbejdsgen, at du kan løse opgaver med godt humør, og at du er indstillet på at bidrage til den daglige trivsel.

Hvor længe varer uddannelsen?

Uddannelsen varer som hovedregel 2 år, hvor der indgår skoleforløb på Niels Brock, hvor du vil møde mange andre elever fra offentlige arbejdspladser. ‘Domstolsstyrelsen holder også årlige elevseminarer for alle eleverne ved domstolene. Praktik i udlandet kan også være en mulighed.

Er du fyldt 25 år, kan du eventuelt få afkortet din uddannelse, hvis du har relevant arbejdserfaring. Information herom kan du få ved at kontakte handelsskolens studievejleder.

Løn- og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer.

Dine løn- og ansættelsesvilkår følger OAO-S fællesoverenskomsten samt organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde denne godkendelse under ansættelsen.

Ansøgning

Du sender din ansøgning via vores rekrutteringssystem. Du vil blive guidet igennem rekrutteringsprocessen ved at trykke på knappen ’Søg stillingen’.

Alle ansøgninger læses og behandles via rekrutteringssystemet, hvorfor en ansøgning sendt på en anden måde, ikke kan forventes at blive behandlet.

Ansøgningsfristen er den 30. januar 2024 kl. 12.00

Udover din ansøgning, skal du vedlægge CV, relevante eksamensbeviser samt eventuelle udtalelser. Har du endnu ikke modtaget dit eksamensbevis, så vedlæg dine standpunktskarakterer. Har du modtaget merit for dele af adgangskravene, skal disse også vedlægges.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 6

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Patricia Pedersen.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordhavnen.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Nordhavnen
  • Tirsdag den 30. januar 2024

Lignende jobs

  • Kontorassistent i København K

    Glad • Frisk • Smilende • Udadvendt • Gå-på-modVi søger endnu 1 piccoline/piccolo, som skal tegne firmaets ansigt udadtil i vor reception.Interesse for skibe eller rederibranchen er in..
    • Kontorassistent
    • København K
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i København

    Getinge IT Solutions Aps leverer digitale løsninger til hospitaler, der koordinerer og optimerer arbejdsprocesser på sterile serviceafdelinger, operationsstuer og patienters behandlingsforløb. Ved .
    • Kontorassistent
    • København
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i København

    Getinge IT Solutions Aps delivers digital solutions to hospitals that align and optimize workflows at sterile services departments, operating rooms and the patient journey. By supporting and facili..
    • Kontorassistent
    • København
    Få mere info
  • Kontorassistent i København

    Har du et smittende humør og trives med at hjælpe andre? Overvejer du at holde et sabbatår? Capax, et førende headhunterfirma, søger nu en piccolo eller piccoline..
    • Kontorassistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Nordhavnen

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Nordhavnen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1