[xxxxx] søger kontorelever med speciale i offentlig administration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Ribe

Er du nysgerrig og klar på nye udfordringer? Drømmer du om at arbejde med administrative opgaver og sagsbehandling, og vil du være en del af en styrelse i rivende udvikling? Så er det måske dig, vi søger som elev i Færdselsstyrelsens afdelinger i Ribe.

I Færdselsstyrelsen har vi mange forskellige opgaver og fagligheder, men fælles for os er, at vi har vi fokus på at udvikle en kultur, hvor vi tager ansvar på tværs af organisationen – vi ved nemlig, at vi er hinandens forudsætninger for at lykkes med at nå organisationens strategiske mål. Meningsskabende ledelse med fokus på læring og rum til handlekraft er en del af Færdselsstyrelsens ledelsestænkning og grundlaget for den kultur vi ønsker udviklet.

Hos os er der mulighed for at tilpasse opgaverne og ansvaret til dine behov, og det du brænder for.

Om Transport, Køretøjer og Klima
Du vil primært blive placeret i Færdselsstyrelsens område ”Transport, Køretøjer og Klima”.
I Transport, Køretøjer og Klima, varetager vi en lang række af opgaver. Vi godkender og fører tilsyn med de virksomheder og personer som arbejder indenfor transportbranchen, ligesom vi udarbejder og udsteder de regler som gælder for vejtransporterhvervet.

Som elev i Transport, Køretøjer og Klima, vil du i løbet af din elevtid blive rokeret rundt mellem to af områdets fagteams, ligesom du kommer til at varetage selvstændig sagsbehandling i forbindelse med ansøgnings- og tilsynssager, hvor dine arbejdsopgaver har direkte betydning for virksomheder i Danmark og udland.

Når du indgår en elevkontrakt med Færdselsstyrelsen vil vi planlægge et forløb for dig, hvor vi kommer omkring de kompetenceudviklende opgaver, som gør dig i stand til at varetage en stilling som administrativ konsulent efter endt uddannelse.

Dette indebærer, at du starter din elevtid i vores område ”administration og udvikling”. Administration og udvikling sikrer rammerne, skaber sammenhæng og understøtter udviklingen, så styrelsen i fællesskab kan realisere visionen om sikker og bæredygtig mobilitet. En del af din elevtid vil derfor være i vores team sagsstyring og kundebetjening samt Økonomi, ligesom du vil blive introduceret til de stabsfunktioner, der ydermere findes i Færdselsstyrelsen.

Om dig
Vi forventer, at du tager ansvar for dit arbejde og din egen faglige og personlige udvikling. Det er en klar fordel, hvis du har erhvervserfaring fra andet job, fritidsjob, frivilligt arbejde, elevrådsarbejde e.l. Dette hører vi meget gerne mere om i din ansøgning.

Jobbet indeholder en del kommunikation – bl.a. via telefon og mail. Det er derfor væsentligt, at du formulerer dig klart, præcist og tydeligt både i skrift og tale.
Det er vigtigt, at du har let ved at arbejde sammen med andre, idet tværgående opgaveløsning er en del af hverdagen, og vi værdsætter tæt fagligt fællesskab og sparring. Som person er du nysgerrig efter nye opgaver og på at følge med, når der sker forandringer omkring dig. Du er samtidig indstillet på, at rutineopgaver også er en del af hverdagen.

Ansættelsesvilkår
Som elev i Transport, Køretøjer og Klima har du din faste gang på vores kontor på Ribe Rådhus, ligesom du vil påbegynde din elevtid på Amtsgården i Ribe. Der vil dog i elevtiden være behov for at du opholder dig cirka to måneder på Færdselsstyrelsens kontor i Kolding. Der indgås en aftale om en 2-årig uddannelsesstilling med en 37 timers arbejdsuge. Ud over den praktiske uddannelse er der i alt 15 ugers skolegang og afsluttende fagprøve.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Ansættelsesområdet er Transportministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Natasja Gam Mejdal på telefon 4187 1763.

Ansøgning
Du kan søge stillingen via nedenstående link. Her uploader du ansøgning, CV, karakterblad og eventuelt anden relevant dokumentation. Vi skal modtage din ansøgning senest den d. 19. juni 2023

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 26

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Færdselsstyrelsen er i rivende udvikling, og vi har brug for flere dygtige medarbejdere. Vi er ca. 600 engagerede kollegaer, med forskellige fagligheder og opgaver, og vi står overfor en periode med store og ambitiøse mål på færdselsområdet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ribe.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Ribe
  • Mandag den 19. juni 2023

Lignende jobs

  • Kontorassistent (elev) i Padborg

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Som kontorelev i værkstedsadministrationen er du bindeled mellem kunden og mekanikeren på værkstedet. Du har personlig og telefonisk kundekontakt, og du..
    • Kontorassistent
    • Padborg
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Esbjerg N

    Kontorassistent søges til organisation/virksomhed i 6715 Esbjerg N
    • Kontorassistent
    • Esbjerg N
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Tønder

    Er du nysgerrig, ambitiøs og klar til at tage det første skridt ind i erhvervslivet? Så er denne mulighed lige noget for dig! Hos Hydro i Tønder søger vi en passioneret økonomi elev, der ønsker at .
    • Kontorassistent
    • Tønder
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Fredericia

    Drømmer du om en spændende, udviklende og afvekslende hverdag samt en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til balancen mellem privat- og arbejdsliv? Så bliv elev hos os! Bliv en del af et .
    • Kontorassistent
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Ribe

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Ribe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0