Kontorelev til Nævnenes Hus i Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Viborg

Ønsker du at blive en del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling er i fokus? Så er du måske vores næste kontorelev med speciale i offentlig administration.

Nævnenes Hus – lige ret for alle

Nævnenes Hus understøtter én af de bærende søjler i vort samfund: Retfærdighed. I Nævnenes Hus arbejder vi for de grundlæggende principper om, at alle er lige for loven, og alle har lige adgang til loven. Det gør vi ved at betjene og understøtte uafhængige klagenævn med et grundigt og kompetent teknisk og juridisk forarbejde, så nævnene kan træffe rigtige afgørelser til rette tid. Dette kræver en høj faglighed og en effektiv digitaliseret forvaltning, der er båret af synergi gennem samarbejde i en løbende dialog med vores omverden.

Vi tilbyder

Som kontorelev i Nævnenes Hus kommer du til at bidrage til betjeningen af de uafhængige klagenævn. Du får en spændende, alsidig og udviklende uddannelse som kontorelev med speciale i offentlig administration til ansættelse pr. 1. september 2023. Du bliver en del af vores servicecenter, hvor vi blandt andet løser opgaver vedrørende:

◾ Nævnsbetjening herunder nævnsmødeplanlægning

◾ Rejsebestillinger og rejseafregninger

◾ Vederlagsafregninger for vores nævnsmedlemmer og formænd

◾ Telefonbetjening i vores Callcenter

◾ Journalisering

◾ og meget mere!

Du vil i løbet af din uddannelse komme til at arbejde med servicecenterets opgaver. Din arbejdsdag vil ofte indeholde en god blanding af både nye og rutineprægede opgaver.

Din udvikling og trivsel er vigtig for os, og du får derfor tilknyttet en overordnet elevansvarlig, der følger dig gennem hele dit uddannelsesforløb. På den måde har du altid en at gå til, hvis du har brug råd og vejledning.

Hvad forventer vi af dig?

Du ønsker en uddannelse med høj faglighed, kvalitet og en karriere med gode udviklingsmuligheder.

Du spidser ører, når du hører noget nyt. Vi forventer, at du suger viden til dig, er nysgerrig og byder ind der, hvor du tænker, at der kan arbejdes mere effektivt.

Du er mødestabil og har en høj arbejdsmoral. Du har lyst, vilje og evne til at arbejde i en organisation i forandring, herunder IT-systemer, der er under løbende udvikling.

Du er robust. Vi er ambitiøse på dine vegne, for det er jo dig, som skal lære noget. Du griber de bolde, som vi kaster til dig, og du tilpasser dig de forskellige arbejdsopgaver i Nævnenes Hus.

Du er sådan en, folk kan lide at tale med. Du får de rum, som du træder ind i, til at lyse lidt mere op. Du kan lide at hjælpe andre, uanset om det drejer sig om at bestille en rejse eller få styr på et regneark.

Du skriver godt. Du kommer til at skrive breve og e-mails til borgere, virksomheder, offentlige myndigheder, jurister, formænd og nævnsmedlemmer. Derfor er det en forudsætning, at du er god til at formulere dig på skrift og gerne vil investere tid i at blive endnu bedre.

Du er ambitiøs. Du motiveres af mål, og at vi sammen når de opstillede målsætninger.

Hvad synes de andre?
Kontorelev Anja Vibe Visby Bunch:

”En elevplads i Nævnenes hus giver en stor forståelse for, hvordan den offentlige sekter arbejder. Det er spændende at få lov til, at være med til at understøtte det arbejde, der ligger til grund for den danske retsstat.

Man bliver klædt på til at håndtere mange forskellige opgaver, da der er en stor berøringsflade med flere forskellige slags borgere, styrelser og virksomheder.

I løbet af min elevtid, har jeg været tilknyttet et nævn, som jeg har fået en gennemgående forståelse for. Samtidig får man indblik i, alle de andre nævn der findes i huset og derved få man et overordnet billede over de forskellige nævn og hvordan deres sagsprocesser fungerer.

Nævnenes hus giver rig mulighed for både personlige og faglig udvikling. Der er altid mulighed for at videreudvikle ens kompetencer og få ny viden. Der er gode kollegaer som er villige til at lære fra sig, altid klar på at hjælpe og det med et smil.”

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi søger én elev, som kan starte den 1. september 2023. Uddannelsen tager to år, og du får et teoretisk undervisningsforløb på en uddannelsesinstitution som fx Mercantec i Viborg.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem HK-STAT og Finansministeriet.

Ansættelsesområdet er Erhvervsministeriet med tilhørende styrelser. Arbejdsstedet er indtil videre Toldboden 2, 8800 Viborg.

Adgangskrav og ansøgning

Du skal opfylde adgangskravene til kontoruddannelsen med specialet ”Offentlig administration”. Dette kan ske via et grundforløb (HG2, HGV, HG Turbo, HGS) påbegyndt før den 1. august 2015 eller med en EUX/HHX. Har du en studentereksamen (HF, STX, HTX), og har du ikke HGS fra tidligere, skal din studentereksamen suppleres med EU's (5-ugers kompetencegivende forløb for studenter).

Er du over 25 år og har taget et af ovenstående forløb efter 1. august 2015, skal vi bede dig om at medsende din realkompetencevurdering (RKV).

Er du i tvivl om du opfylder adgangskrav, kan du kontakte din lokale handelsskole for vejledning.

Du skal sende en ansøgning, hvori du bl.a. beskriver din motivation for at søge elevstillingen samt dine faglige og personlige styrker set i forhold til jobannoncen.

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer til os senest søndag den 28. februar kl. 23:59. Du kommer ind på vores online ansøgningsmodul ved at klikke på "søg stillingen".

Vil du vide mere?

Du kan få mere at vide om elevstillingerne ved at kontakte Teamchef for Servicecentret Charlotte Jakobsen på tlf. 72 40 57 58.

Læs mere om Nævnenes Hus på www.naevneneshus.dk.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Viborg
  • Tirsdag den 28. februar 2023

Lignende jobs

  • Kontorassistent (elev) i Ikast

    Kontorelev medspeciale inden for økonomiKontorelev medspeciale inden for økonomiKontorelev medspeciale inden for økonomiKontorelev medspeciale inden for økonomi Drømmer du om en øko..
    • Kontorassistent
    • Ikast
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Midtjylland

    Kontorassistent søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Kontorassistent
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Kontorassistent i Ikast

    DK COMPANY SØGER PICCOLINE/PICCOLO TIL VORES SAMPLE/FOTO AFDELINGDK COMPANY SØGER PICCOLINE/PICCOLO TIL VORES SAMPLE/FOTO AFDELINGTil vores sample og foto afdeling søger vi en piccoline/picco..
    • Kontorassistent
    • Ikast
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Herning

    Forestil dig en elevplads, som vil åbne døre for dig til mange forskellige jobmuligheder, med meningsfulde arbejdsopgaver og hvor du kan udvikle dig både fagligt og ikke mindst personligt. Nu har d..
    • Kontorassistent
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 1