Organist til Sankt Markus kirke, Aalborg Budolfi Provsti

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Sankt Markus kirke søger ny organist pr. 1. september 2024

Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer pr. uge) i et stort bysogn. Kirken har 450 siddepladser, en fremragende akustik - og ligger smukt ved Østre Anlæg.

Sankt Markus kirke er fra 1933 og er placeret i det gamle arbejderkvarter, Øgadekvarteret. I dag bor der ca. 11.000 mennesker i sognet, og heraf er langt over halvdelen unge studerende. I menighedsrådet arbejder vi for, at kirkens liv skal være rummeligt, så der er plads til alle og højt til loftet.

Kirkens orgel er bygget af Troels Krohn og moderniseret af Th. Frobenius og sønner og står nu med 47 stemmer, 4 manualer og pedal. Desuden findes i kirken et lille kororgel. I kirkens kor står et Yamaha flygel, og i vores kryptlokale er der et akustisk klaver.

Vi søger en organist med korlederfunktion, der

  • har en klassisk organistuddannelse og skal kunne udøve orgelspil på et højt fagligt niveau
  • mestrer kunsten at akkompagnere til fællessang ved forskellige arrangementer
  • er en erfaren korleder, der kan varetage det musikalske og personalemæssige ansvar for kirkekoret, der består af 10 faste sangere (SATB)
  • varetager og videreudvikler kirkens koncertvirksomhed
  • har en god liturgisk forståelse og lyst til at indgå i fællesskabet om arbejdet med gudstjenester
  • har lyst til at være en del af kirkens dagligdag, deltage i møder og være med i relevante udvalg
  • er i god kontakt med kulturlivet i det omgivende samfund
  • har lyst til faglige udfordringer
  • er åben for at spille et bredt repertoire ved kirkelige handlinger og ved sognets øvrige arrangementer
  • har gode samarbejdsevner og vil indgå i et fleksibelt arbejdsfællesskab med de øvrige medarbejdere
  • har gode organisatoriske evner og vil deltage i planlægnings- og medarbejdermøder

Arbejdsopgaverne omfatter

  • Musikledsagelse til højmesser, særlige gudstjenester, plejehjemsgudstjenester og kirkelige handlinger i kirken såvel som på byens kapeller
  • Ledelse af fællessangen ved arrangementer
  • At være leder for kirkekor samt organistvikar
  • Ansvar for sognets koncertvirksomhed, herunder budget
  • Ansvar for vedligeholdelse af kirkens instrumenter
  • Samarbejde med byens øvrige organister i relevante sammenhænge

Vores nye organist kan forvente

  • En fuldtidsstilling på 37 timer/uge
  • Eget kontor
  • Tillid og åbenhed
  • Frihed under ansvar
  • Gode kolleger

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse af en organist med en kirkemusikalsk kandidateksamen (DOKS) vil være omfattet af overenskomst for akademikere i staten med tilhørende protokollat om overenskomstansættelse af DOKS-organister og faste lærere på kirkemusikskolerne på Folkekirkens område.
Årslønnen for en organist med kirkemusikalsk kandidateksamen (DOKS) aftales i henhold til ny løn/AC-skalaen. Det vil sige en bruttoløn mellem kr. 350.294–426.840 årligt (nutidskroner). Indplacering og rådighedstillæg ydes efter anciennitet. Rådighedstillæg: kr. 45.070,06–69.999,82 (nutidskroner).

Nuværende tjenestemandsansatte organister har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Ansættelse af en organist med eksamen i orgel og korledelse (tidligere PO-organist) vil være omfattet af overenskomst for organister indgået mellem Kirkeministeriet og CO 10 – Centralorganisationen af 2010. Årslønnen for en organist med eksamen i orgel og korledelse (tidl. PO-organist) aftales i henhold til det aftalte basisløntrinssystem. Basistrin 1 udgør kr. 338.012 årligt (nutidskroner), og basistrin 2 udgør kr. 355.136 årligt (nutidskroner). Indplacering sker efter anciennitet. Der ydes et rådighedstillæg på kr. 26.280,63 årligt (nutidskroner) i stillingen.

Ansættelse af en kirkemusiker vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 og organisationsaftalen mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper / kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kirkemusikere.
Årslønnen for en kirkemusiker aftales indenfor intervallet kr. 313.868–458.730 (nutidskroner). Fiks-punktet udgør kr. 321.916 (nutidskroner). De ydes et årligt OK-tillæg kr. 1.043,86 (nutidskroner) samt et årligt rådighedstillæg på kr. 24.192,92 (nutidskroner) Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Dansk Kirkemusiker Foreningen inden ansættelsen.

Alle aftaler kan findes på www.folkekirkenspersonale.dk

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

Sognepræst og daglig leder: Rune Nørager Christensen, tlf.: 42324390, mail: [email protected]

Menighedsrådsformand: Nina Peilicke, tlf.: 28727836, mail: [email protected]

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer og børneattest i forbindelse med ansættelse, og at der er tre måneders prøvetid

Læs mere om sognet på https://www.sanktmarkus.dk/

Ansøgningsfristen er 20. maj, kl. 12.00

Ansøgning med relevante bilag samt referencer sendes til menighedsrådet på mailadressen: [email protected]

Ansættelsessamtaler og prøvespil (herunder indstudering af en motet) forventes afholdt 18. og 19. juni.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 08.05.2024
  • Kreativ medarbejder
  • Aalborg
  • Mandag den 20. maj 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 5
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 5
29. april 2024 4
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 4
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 5

Værd at vide når du søger job som kreativ medarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!