Aarhus Filmværksted søger teknisk ansvarlig medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Vil du være med til at vedligeholde og videreudvikle den tekniske platform for fremtidens landsdækkende talentudviklingstilbud og møde unge, kreative filmskabere på det mest spændende sted i deres indgang til film og tv-branchen?

Aarhus Filmværksted søger nu en person, der brænder for at være teknisk ansvarlig for drift og support af de produktionslinjer, der gør det muligt for talenterne at producere lyd og levende billeder på professionelt udstyr på optagelser og i postproduktion. Jobbet rummer udviklingsmuligheder i et spændende og til tider travlt arbejdsmiljø sammen med dedikerede kollegaer.

På Aarhus Filmværksted sætter vi rammerne for et uformelt rum, hvor unge filmskabere kan udforske og modne deres filmiske talent og eksperimentere med levende billeder.

Det gør vi bl.a. ved at invitere til inspirerende workshops, masterclasses, netværks-arrangementer og camps – og ved at tildele støtte til cirka 40 filmproduktionshold om året.

Aarhus Filmværksted har et tæt samarbejde med filmværkstederne i København og Odense og animationsværkstedet i Viborg. Sammen tilbyder vi gennem vores paraplyorganisation Filmtalent landsdækkende talentudviklingsforløb og samarbejder på den tekniske front bl.a. om afvikling af fælles online masterclasses, samkøring af database, ansøgningsformularer m.m. Den teknisk ansvarlige medarbejder vil således indgå i et tech-team på tværs af de fire værksteder. Stillingen vil også omfatte drift af administrative systemer, såsom vores databasesystem, IT- og kalenderløsninger samt bookingsystem.

Arbejdsopgaver

  • At have det overordnede ansvar for at produktionslinjerne fungerer og bliver opdateret, samt at bookingsystemet virker
  • Support af hjemmeside, alarmsystem, database og mailsystem
  • Vejledning i brugen af udstyret over for unge, kreative mennesker
  • At arrangere undervisningsforløb for brugere af produktionslinjerne
  • At samarbejde med- og vejledning af praktikanter og kollegaer i at skabe de bedste rammer for Filmværkstedets produktionsmiljø og talentudvikling
  • DCP-produktion og afvikling af biografvisninger af værkstedsfilm
  • Indretning, vedligehold og generel oprydning på lige fod med kolleger
  • Holde sig ajour med den tekniske udvikling inden for filmproduktion
  • Forhandle supportaftaler og priser med leverandører af udstyr og software

Kvalifikationer

  • Indsigt i og erfaring med IT-systemer på højt niveau
  • Viden om netværk, HTML koder, CMS-systemer og Active Directory
  • Erfaring inden for digital filmproduktion med samme eller lignende, professionelle produktionslinjer, der anvendes på Aarhus Filmværksted.
  • Erfaring med og lyst til at vejlede nye og erfarne brugere af digitalt filmudstyr
  • Erfaring med leverandørstyring, kontrakter og kravspecifikationer
  • Gode formidlingsevner både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
  • Evne til at holde mange bolde i luften og bevare overblik og humør
  • En løsningsorienteret og systematisk tilgang til arbejdsopgaverne
  • Lyst og energi til at arbejde med udvikling af det jyske talentlag

Teknik

Aarhus Filmværksted har et ARRI Amira kamerasæt, samt et Sony FX6 og to Sony FS7 til optagelser. Vi har 4 klippesuiter med Premiere Pro, Final Cut og AVID. Lyd redigeres i ProTools anlæg, og vi har en gradingsuite med Da Vinci Resolve. Vores IT-platform er Microsoft Office 365, og som bookingsystem bruger vi Farmers Wife. Vi udvikler og opdaterer vores database i Filemaker og benytter Jotform til ansøgningsformularer og indsamling af data omkring filmprojekter/ansøgere. Vores workstations kører MAC OS - både i administrationen og postproduktionen.

Det praktiske

Som vores nye tekniske medarbejder vil du få direkte reference til værkstedets direktør Merete Stubkjær, som du også kan rette henvendelse til, hvis du har spørgsmål til stillingen. E-mail: [email protected] eller telefon: 20 33 11 06.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles ud fra relevant erfaring. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer om ugen, men deltid kan også være en mulighed.

Vi er en arbejdsplads, der lægger vægt på mangfoldighed og inklusion og opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. Du ansøger ved at sende en ansøgning samt CV til Merete Stubkjær på mail [email protected]. Ansøgning og CV skal være indsendt senest mandag den 5. juni kl. 12. Samtaler vil blive afholdt umiddelbart derefter.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august eller snarest muligt derefter.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Århus C
  • Mandag den 05. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0