Kirkemusiker/organist til Agedrup Kirke.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Agedrup

Kirkemusiker/organist til Agedrup Kirke.

Kirkemusikerstillingen ved Agedrup Kirke i Agedrup sogn er ledig til besættelse efter aftale. Stillingen er på 12 timer.

Agedrup sogn har én kirke, én præst og én søndagsgudstjeneste.

Sammen ønsker vi at skabe de bedste rammer for et levende kirkeliv, hvor musikken har en bærende rolle. Vi har en rummelig og eksperimenterende tilgang til gudstjenestetilbuddene, der inkluderer klassiske højmesser, familie-, musik- og aftensangsgudstjenester. Vi er ikke bange for at afprøve nye gudstjenesteformer.

Udover Den Danske Salmebog anvender vi også nyere salmer og sange fra forskellige samlinger.

Agedrup sogn har 3172 indbyggere ca. 74% er medlem af folkekirken. Der er 5 ansatte ved kirken, alle på deltid.

Vi har et børnekor, som kirke-/kulturmedarbejderen står for, men der vil være samarbejde, når koret ca. 1 gang om måneden deltager ved familiegudstjenesten.

Vi kan tilbyde:

Et anerkendende og dynamisk arbejdsfællesskab med nære kollegaer, hvor vi løfter hinanden, samt et aktivt menighedsråd, frivillige hjælpere og en musikinteresseret præst.

Den faste fridag er mandag, og den løse fridag er oftest lagt på lørdage. Vi er åbne for placering af rådighedstid på hverdage, for fleksibilitet er et af vores varemærker.

Orglet ved Agedrup kirke er et Marcussen orgel fra 2016 med 12 stemmer og 2 manualer. Der er også et digitalt klaver i kirken.

Arbejdsopgaverne ved Agedrup kirke vil være:

  • At medvirke ved kirkelige handlinger
  • At arrangere musikgudstjenester i tæt samarbejde med det øvrige personale
  • At deltage i kalender- og planlægningsmøder
  • Vi vil også være positive overfor dine ideer

Om dig:

  • Du har en kirkemusikalsk uddannelse eller lignende erfaring
  • Du skal mestrer både den klassiske og rytmiske genre
  • Du kan ’spille fra bladet’, og kan spille både på orgel og klaver (ingen forventning om pedalspil, men skal have den indstilling, at man med tiden kan blive fortrolig med det)
  • Du mestrer måske flere instrumenter
  • Du kan akkompagnere både instrumental- og sangsolister
  • Du kan lide at arbejde med børn og unge

Ansættelse sker ved Agedrup Sogns Menighedsråd beliggende Agedrupvej 12, 5320 Agedrup.

Ansøgningen med relevante bilag sendes til Agedrup menighedsråd, Agedrupvej 12, 5320 Agedrup, mærket kirkemusikerstilling, eller på mail til [email protected]

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontaktperson Tove Jørgensen,

Tlf.: 41743518

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 25/6-2024.

Ansættelsessamtaler samt prøvespil forventes at finde sted i uge 32-33. Andet kan aftales.

I forbindelse med ansættelsessamtaler indhentes referencer. Vi indhenter børneattest.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansættelse af en kirkemusiker vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 og organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kirkemusikere.

Ansættelse af en uddannet organist vil være omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet, CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for organister.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk

Nuværende tjenestemandsansatte organister har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Årslønnen for en kirkemusiker aftales indenfor intervallet kr. 296.266–433.004 (nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt kr. 22.836,18 (nutidskroner). Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Dansk Kirkemusiker Forening inden ansættelsen.

Årslønnen for en organist med kirkemusikalsk kandidateksamen (DOKS) aftales i henhold til ny løn/AC-skalaen. Det vil sige en bruttoløn mellem kr. 330.649–402.903 årligt (nutidskroner). Indplacering og rådighedstillæg ydes efter anciennitet. Rådighedstillæg: kr. 42.542,53–66.074,23 (nutidskroner).

Årslønnen for en organist med eksamen i orgel og korledelse (tidl. PO-organist) aftales i henhold til det aftalte basisløntrinssystem. Basistrin 1 udgør kr. 319.056 årligt (nutidskroner), og basistrin 2 udgør kr. 335.220. årligt (nutidskroner). Indplacering sker efter anciennitet.

Der ydes et rådighedstillæg på kr. 32.341,60 årligt (nutidskroner) i stillingen.

Løn, OK tillæg samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Agedrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 07.05.2024
  • Kreativ medarbejder
  • Agedrup
  • Onsdag den 26. juni 2024

Lignende jobs

  • Kreativ medarbejder i Hele Danmark

    Videographer at new Human-Centered social media startup LifeBonder Remote Part-timeInternship Salary Unpaid At Lifebonder..
    • Kreativ medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Odense C

    Vi søger en ny dirigent fra august 2024, da vores nuværende dirigent Frede har valgt at fokusere på sin lovende karriere som jazzpianist. I [xxxxx] er vi 28 sangerinder fordelt på fire stemmeg..
    • Kreativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Odense C

    Fredens Kirke på Skibhusvej har en stilling ledig som Korsanger - tenorI Fredens Kirke på Skibhusvej synger koret motet hver søndag og helligdage. Koret består af SSATTB. Vi mødes en time før t..
    • Kreativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Faaborg

    Organist En stilling som organist ved Svanninge og Falsled Kirker, Svanninge Sogn, er ledig pr. 1. august 2024 eller snarest derefter. Stillingen er på 17 timer pr. uge – evt. op til 21 tim..
    • Kreativ medarbejder
    • Faaborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Agedrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Agedrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1