Vikarstilling: Organistvikar søges.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Esbjerg V

Organist vikar

En stilling som organistvikar ved Sædden Kirke, Sædden Sogn er ledig pr.15. april 2023, og et år frem.

Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Menighedsrådet søger en dygtig og engageret organist, der kan arbejde positivt sammen med kirkens anden organist, kirkens præster, menighedsråd, kor og øvrige ansatte. Sammen ønsker vi at skabe et godt arbejdsmiljø med gode gudstjenester og arrangementer.

Sædden Kirke er en kirke med mange aktiviteter og en god, trofast menighed. Læs mere om kirken og orgelet på: www.saeddenkirke.dk eller https://sogn.dk/saedden

Kirken vægter musikken højt og der sættes pris på orgelmusikken og korarbejdet. Vi søger en organist, der kan bidrage musikalsk til søndagens højmesser, også fra andre melodisamlinger end koralbogen. Du skal have en god fornemmelse for at understøtte menighedens salmesang, og kan lede kirkekoret (2-4 sangere). Du får til opgave at varetage musikken ved en forholdsmæssig andel af kirkens gudstjenester og kirkelige handlinger.

De øvrige arbejdsopgaver kan være tjenester på plejehjem, i kapeller, at spille til babysalmesang, at spille v. legestue, andagter, sangeftermiddage/-aftener, og sang med konfirmander. Derudover må forventes deltagelse i planlægningsmøder samt bidrage ifm. koncertplanlægning mv.

Der er gensidig vikarforpligtelse med kirkens anden organist.

Ansættelse sker ved Sædden Sogns Menighedsråd beliggende Fyrvej 30, 6710 Esbjerg V.

Ansættelsen er omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet, CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for organister med tilhørende protokollater.

Aftalen kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Årslønnen for ansøgere med en kirkemusikalsk kandidateksamen (DOKS) aftales i henhold til ny løn-AC-skalaen. Det vil sige en bruttoløn mellem 324.435 kr. og 395.331 kr. årligt (nutidskroner). Der er knyttet rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt mellem 41.742 kr. og 64.832 kr. (nutidskroner). Indplacering og rådighedstillæg ydes efter anciennitet. Derudover kan der efter lokal forhandling ydes kvalifikations- og funktionstillæg. Årslønnen for ansøgere med kirkemusiker med uddannelse i orgel- og korledelse (tidligere POorganister) aftales i henhold til det aftalte basisløntrinssystem. Basistrin 1 udgør kr. 313.059 kr. årligt (nutidskroner) og basisløntrin 2 udgør kr. 328.919 kr. årligt (nutidskroner). Indplacering sker efter anciennitet. Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 24.340 kr. (nutidskroner) for tjeneste ved 1 kirke.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontaktperson Steen Boberg på 2199 3677 eller daglig leder Ina Petterson på 2159 3010.

Ansøgningen med relevante bilag sendes på mail til [email protected].

og skal være menighedsrådet i hænde senest den 19.februar 2023. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler og prøvespil fredag d. 24-2-2023.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet børneattest og referencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Esbjerg V
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Kreativ medarbejder i Esbjerg

    JOIN VIKING - and become a lifesaver Er du tekstilkonstruktør og har du styr på den faglige ”værktøjskasse”? VIKING er verdensførende inden for beskyttelsestøj til brand- og redning. PPE stå..
    • Kreativ medarbejder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Billund

    Er du modeinteresseret og har lyst til at blive en del af et energisk team, hvor din primære arbejdsopgave vil være afprøvning af nye produkter? Så er det dig, vi søger som Husmodel til vores P..
    • Kreativ medarbejder
    • Billund
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Vejle

    Vi søger en dygtig og erfaren håndværker til en spændende stilling i nærheden af Vejle. Er du en selvkørende person med et godt håndelag og en passion for håndværk? Så er det måske dig, vi leder ef..
    • Kreativ medarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Sydjylland

    Vi søger en ny dirigent fra august 2024, da vores nuværende dirigent Frede har valgt at fokusere på sin lovende karriere som jazzpianist.I InTune er vi 28 sangerinder fordelt på fire stemmegruppe..
    • Kreativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
5. april 2024 1