Sofie Schnoor i Gentofte søger designassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

Vi søger en kreativ og selvstændig designassistent, der vil være del af vores dygtige og engagerede designteam hos SOFIE SCHNOOR.

Hos SOFIE SCHNOOR er vi engagerede i at skabe et kreativt, inklusivt og ambitiøst arbejdsteam med masser af gå-på-mod. Stemningen hos os er altid god, vi er passionerede og positive mennesker der, trods travlhed i hverdagen, altid leverer kvalitet, går efter de bedste kreative ideer og har overskud til hinanden.

Lyder det som et team, du gerne vil være del af? Som designassistent hos os skal du kunne lide at arbejde selvstændigt og tage ansvar. Vi forventer, at du har erfaring fra en lignende stilling og kender til arbejdsopgaverne som designassistent. Du skal have et drive og passion for fashion og design. Vi forventer at du er en person der elsker at have mange bolde i luften og få de mange kreative ideer til at ske, Vi ser ligeledes gerne, at du har et flair for struktur og naturligvis kan identificere dig med vores univers.

Du bliver en del af et kreativt team, hvor du vil få medansvar for nogle af vores udvalgte varegrupper, samt key account kollektioner. Du vil være med fra ide` til igangsættelse og prøver bliver kommenteret i samarbejde med vores tekniske team, og der er løbende dialog med leverandører og samarbejdspartnere i forhold til design og kvaliteter. Du vil få et meget tæt samarbejde med fantastiske kollegaer i indkøb, konstruktion og design, som alle bidrager med at gøre kreative ideer til virkelighed.

Din profil

Det er vigtigt for os at du brænder for trends og kan identificere dig med vores stil & DNA. Du er passioneret omkring dit arbejde, samtidig med at du forstår at arbejde struktureret i en kreativ hverdag. Du skal kunne lide at tingene går stærkt, men aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Vi forestiller os at du er uddannet fra en af designskolerne og har erfaring fra lignende stilling. Du er fortrolig med Illustrator, indesign og Photoshop. Du arbejder struktureret og har god ordenssans samt overblik, du kan godt lide at have orden i tingene og du har flair for koordinering. For den rette person, og indstilling, er der gode udviklingsmuligheder i firmaet.

Hos SOFIE SCHNOOR er vi et team, vi bakker hinanden op, og vi tør tage chancer. Som designassistent hos os vil du få ansvar, og vi stoler på, at du kan løfte opgaven.

Kan du se dig selv i dette job?

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Tiltrædelse: hurtigst muligt eller efter aftale.

Send din ansøgning til [email protected] mrk. Designassistent

Ansøgningsfrist senest d. 15.06.2023

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, bedes du henvende dig til Pia eller Marie på 70209398

Hvem er vi?

Vi er en virksomhed i rivende udvikling og vækst. Vi designer og forhandler vores to brands SOFIE SCHNOOR & PETIT BY SOFIE SCHNOOR i forretninger over hele Europa. Vi har 30 shop in shops i stormagasiner i Skandinavien samt tre egne conceptstores i Danmark. Vi er en kreativ virksomhed med en uformel tone og positiv energi. Vores dygtige team holder til i Gentofte, og vi glæder os til at byde en ny kollega velkommen

Kilde: Dansk Mode & Textil


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Gentofte

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1