Kreativ medarbejder i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Herning skal i 2024 og 2026 være vært for DM Ugen, hvor Danmarks Idræts Forbund (DIF) og en lang række specialforbund samler en masse danske mesterskaber i én uge. Nu leder vi efter den kollega, som kan hjælpe os med at styre, koordinere og udvikle den kommunale del af eventen.



I Herning elsker vi at have gæster. Derfor er vi også megastolte af, at DIF har valgt Herning som værtsby for det relativt nye koncept, DM Ugen, i 2024 og 2026. Der hviler et stort ansvar på os som værtsby. Det er os, der skal skabe rammerne om, at Danmarks dygtigste atleter får de bedste muligheder for at blive vindere, uanset om de er til vands, på cykel eller med bat, vægtstang eller noget helt tredje i næverne. Kort sagt, vi skal kåre de bedste udøvere i Danmark, og du har muligheden for at være med!

Du bliver en del af Kultur og Fritidsafdelingen i Herning Kommune. Her kommer du til at sidde ved siden af vores sport event manager og vores bykoordinator, og det er jer, der sammen bliver driverne i den kommunale del af samarbejdet om DM Ugen. Du kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige 14 kolleger i Kultur og Fritid. Rettesnoren for vores arbejde er vores virksomhedsgrundlag.

DM Ugen er noget, vi gør i fællesskab, så du skal være god til at samarbejde og være både kreativt og struktureret anlagt. Ud over kollegerne i Kultur og Fritid kommer du til at dele frokostbord med gode kolleger fra den øvrige del af forvaltningen, som også tæller Byplan, Erhvervs- og Uddannelse samt Herning Bibliotekerne og Borgerservice. Og så kommer du selvfølgelig til at arbejde tæt sammen med dygtige samarbejdspartnere fra DIF, specialforbundene, frivillige i de lokale foreninger, andre kommunale forvaltninger, mediepartneren DR og mange andre.

Om dig forventer vi


  • At du kan arbejde kreativt med udviklingen af eventen, men også holde snor i alle de ender og kanter, som skal følges hjem for at afviklingen bliver en succes
  • At du arbejder selvstændigt og målrettet – men stadig med stor lyst til at sparre med dine kolleger for at opnå det bedst mulige resultat
  • At du ved, hvad det vil sige at arbejde sammen med en masse forskellige frivillige i vores lokale foreninger, som har vidt forskellige forudsætninger for at samarbejde med os
  • At du trives både med arbejdet ved skrivebordet, men også har praktisk afviklingserfaring. Du ved godt, hvordan man håndterer et cykelhegn.


Vi tilbyder til gengæld en god og humørfyldt arbejdsplads, hvor tonen er uformel, og det ikke er en sjældenhed at møde en kollega (eller chef) i strømpesokker. Vi siger mere ’vi’ end ’jeg’, vi er ambitiøse og realistiske, og vi sætter en ære i at prale gennem handling og resultater i stedet for at lade det blive ved snakken.

Vores mantra som eventby er ”big enough to matter, small enough to care”. Det er på engelsk, fordi det vil lyde ret noller på dansk – men mest fordi vi er vant til at byde på internationale sportsevents, og vores cv tæller en række forskellige VM’er, EM’er og meget mere. Det er med samme mantra, vi skal lykkes med at lave DM Ugen på en lang række forskellige venues i og omkring Herning. Det bliver en hovedopgave at skabe sammenhæng og gode oplevelser for forhåbentlig mange tilskuere og samtidig skabe gode vilkår for den del af eventen, som handler om at lave publikumsrettede aktiviteter, der viser forskellige sportsgrene frem. I 2025 skal vi være vært for VM i herrehåndbold, VM i ishockey for herrer og EuroSkills. Disse events bliver du også inddraget i.

DIF’s DM Ugen er startet i 2022 med Aalborg som værtsby, ligesom i år. I dette års udgave afholder 33 specialforbund DM i mere end 100 discipliner. I alt skal der findes svimlende 220 nye danske mestre i løbet af den uge eventen foregår.

Løn- og ansættelsesvilkår


Stillingen er tidsbegrænset og udløber 31. august 2026. Den ønskes besat fra 1. august 2023, men det vil være gavnligt, hvis du har mulighed for at deltage ved afviklingen af DM Ugen i Aalborg i dele af uge 25 efter nærmere aftale.

Lønindplacering sker efter principperne i Ny løn og efter aftale mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.

Kontakt og ansøgning


Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kultur- og Fritidschef Søren Juul Baunsgaard på telefon 96 28 86 30 eller Sport Event Manager Elo Christensen på telefon 29 28 81 97.

Ansøgningsfrist


23. maj 2023.

Vi forventer at holde samtaler den 6. juni og evt. anden samtalerunde den 12. juni. Her vil du blive mødt af et ansættelsesudvalg, som består af fire personer. Der vil mellem 1. og 2. samtale blive lavet en HBDI-profil på dig. Du skal forvente at afsætte ca. 45 minutter til besvarelse af et digitalt spørgeskema samt ca. 1 time til telefonisk gennemgang af din profil.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Herning

Lignende jobs

  • Kreativ medarbejder i Ikast

    BRANDANSVARLIG TIL MATINIQUEMagasin Kgs. Nytorv, KøbenhavnBRANDANSVARLIG TIL MATINIQUEMagasin Kgs. Nytorv, KøbenhavnMagasin Kgs. Nytorv, København Som brandansvarlig hos os skal du være med til a..
    • Kreativ medarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder (vikar) i Ikast

    DK Company Vejle søger en Make-up Artist / Stylist til barselsvikariatDK Company Vejle søger en Make-up Artist / Stylist til barselsvikariat Til vores fotoafdeling søger vi en make-up artist/styl..
    • Kreativ medarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Hele Danmark

    Video Editor CoHo - The Content House Remote Part-time Salary Competitive We are a fast growing content studio based in .
    • Kreativ medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Midtjylland

    Hver mandag aften fra september til maj samles Koret Zenits ca. 40 medlemmer på Vester Alle 8 i Aarhus til nogle af ugens bedste timer, hvor vi synger rock og pop i 4-6-stemmige arrangementer. .
    • Kreativ medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1