Kreativ medarbejder i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Vi har forrygende travlt, og søger en kollega, som de næste tre år vil være med til at forløse alt fra erhvervskonferencer og arrangementer for studerende til børnecykelløb på Torvet og VM i ishockey.

I Herning tror vi på, at mødet mellem mennesker er det, som rykker på verden. Nu leder vi efter en ny kollega, som i en tidsbegrænset stilling vil være med til at skabe rammerne om events og arrangementer i Herning.

Du bliver en del af afdelingen Kultur og Fritid men med en lang række opgaver for Erhverv og Uddannelse. Du får et særligt fokus på events inden for erhvervs- og uddannelsesområdet. Det er bl.a. de årlige erhvervskonferencer, Student Cup, aktiviteter for studerende og karrieredage i samarbejde med virksomheder og andre gode aktører i kommunen.
Du bliver en del af vores eventhold, som både arbejder med små og store events. Alt fra enkeltstående arrangementer i midtbyen til vidtrækkende indsatser på tværs af kommunen, som for eksempel ved DM Ugen i 2024 og 2026 – eller VM i ishockey i 2025.

Ved nogle arrangementer vil du have konkrete opgaver, mens du bliver tovholder for andre.
Dine opgaver vil bl.a. være projektbeskrivelse, projekt- og budgetstyring, mødefacilitering og planlægning. Du skal søge tilladelser, være i dialog med samarbejdspartnere og lave programplanlægning og markedsføring. Du kommer til at sidde med regnearket ved computeren, placere toiletvogne, slæbe borde til festteltet og alt midt i mellem.

Rettesnoren for vores arbejde er vores virksomhedsgrundlag (vedlagt). Du kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige 14 kolleger i Kultur og Fritid og de 10 i Erhverv og Uddannelse. Hvis du ikke allerede har et vidtforgrenet netværk i eventbranchen og i Herning, så får du det. Du bliver en del af forvaltningen By, Erhverv og Kultur, som desuden tæller byplanafdelingen, Herning Bibliotekerne og Borgerservice.

Om dig forventer vi


  • Du har stærke kompetencer inden for planlægning og koordinering og er udstyret med et godt overblik, så alle detaljer bliver tænkt igennem og planlagt
  • At du er praktisk anlagt og har lyst til at være med i den praktiske afvikling af en event – både alene og sammen med andre
  • Du har stærke kommunikationsevner, er god til at bygge relationer til samarbejdspartnere og leverandører, og så har du en sund økonomisk sans
  • Du er indstillet på, at arbejdet også ligger på skæve tidspunkter og i weekender, og når det går løs, er du på


Vi tilbyder til gengæld en god og humørfyldt arbejdsplads, hvor tonen er uformel, og det ikke er en sjældenhed at møde en kollega (eller chef) i strømpesokker. Vi siger mere ’vi’ end ’jeg’, vi er ambitiøse og realistiske, og vi sætter en ære i at prale gennem handling og resultater i stedet for at lade det blive ved snakken.

Vores mantra som event-by er ”big enough to matter, small enough to care”. Det er på engelsk, fordi det vil lyde ret træls på dansk – men mest fordi vi er vant til at byde på internationale sportsevents, og vores cv tæller en række forskellige VM’er, EM’er og meget mere – senest VM i håndbold i december 2023. Uanset hvilket sprog vores motto er på, så insisterer vi på at være kendt som en god og fremkommelig samarbejdspartner, og vi behandler hinanden og vores samarbejdspartnere respektfuldt, ordentligt og professionelt. Det skal du også sætte højest på din liste over værdier.

Løn- og ansættelsesvilkår


Stillingen er på fuld tid, tidsbegrænset og udløber den 1. marts 2027. Den ønskes besat fra 1. marts 2024.
Lønindplacering sker efter principperne i Ny løn og efter aftale mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.

Kontakt og ansøgning


Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte
  • Kultur- og fritidschef Søren Juul Baunsgaard på telefon 96 28 86 30 / mail [email protected] eller
  • Erhvervs- og uddannelseschef Morten Stamm Mikkelsen på telefon 28 15 96 44 / mail [email protected].

Ansøgningsfrist


10. januar 2024.

Vi forventer at holde samtaler den 22. januar og evt. anden samtalerunde den 29. januar.
Her vil du blive mødt af et ansættelsesudvalg, som består af fire personer. Der vil mellem 1. og 2. samtale blive lavet en HBDI-profil på dig. Du skal forvente at afsætte ca. 45 minutter til besvarelse af et digitalt spørgeskema samt ca. 1 time til telefonisk gennemgang af din profil.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Herning

Lignende jobs

  • Kreativ medarbejder i Ikast

    BRANDANSVARLIG TIL MATINIQUEMagasin Kgs. Nytorv, KøbenhavnBRANDANSVARLIG TIL MATINIQUEMagasin Kgs. Nytorv, KøbenhavnMagasin Kgs. Nytorv, København Som brandansvarlig hos os skal du være med til a..
    • Kreativ medarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder (vikar) i Ikast

    DK Company Vejle søger en Make-up Artist / Stylist til barselsvikariatDK Company Vejle søger en Make-up Artist / Stylist til barselsvikariat Til vores fotoafdeling søger vi en make-up artist/styl..
    • Kreativ medarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Hele Danmark

    Videographer at new Human-Centered social media startup LifeBonder Remote Part-timeInternship Salary Unpaid At Lifebonder..
    • Kreativ medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Bjerringbro

    [xxxxx] søger organist/kirkemusiker pr. 1. august eller snarest derefter. Vi har to hyggelige landsbykirker lidt syd for Bjerringbro. Vi er både til det traditionelle, men .
    • Kreativ medarbejder
    • Bjerringbro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1