[xxxxx] søger brobygnings- og eventkoordinator med særligt fokus på vores uddannelser i Vestjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Færre unge søger ind på de videregående uddannelser uden for de store studiebyer. Hvordan kan du hjælpe os med at ændre dette? Hvad tænker du, der skal til for at fastholde og tiltrække uddannelsessøgende i det vestjyske? Har du gode idéer til, hvordan vi kan komme i kontakt med og motivere potentielle studerende til at tage en videregående uddannelse på Campus Holstebro?

Spørgsmålene er mangeartede og vigtige. Derfor har vi brug for en alsidig koordinator til at hjælpe os med at udvikle og udføre events og brobygningsarrangementer i samarbejde med relevante uddannelsesinstitutioner og kommuner i Vestjylland, så vi fremover kan rekruttere flere studerende til de mange uddannelser på VIA i Vestjylland.

I din ansøgning må du gerne fortælles os, hvordan
  • din erfaring med målgruppen ”uddannelsessøgende” kan komme i spil hos os
  • du tænker kommunikation, events og brobygning som kilde til uddannelsesinspiration
  • du arbejder som projektleder
  • du bygger netværk både internt i VIA og eksternt i fx Studieby Holstebro
  • du kan udnytte dit kendskab og din tilknytning til uddannelsesinstitutioner i Vestjylland
  • du samarbejder med dine kolleger
  • du kan anvende præcis din faglighed og dine erfaringer i dette job
  • dette job kan blive dit drømmejob


Lidt om det praktiske
Du vil få primær arbejdsplads på vores hyggelige og levende campus i Holstebro. Her vil du dagligt møde kolleger fra mange forskellige uddannelser, som kan hjælpe med meget af den viden om uddannelserne, som du får brug for i dit nye job på VIA. Du vil også få kontordage i Aarhus, hvor du kan være sammen med dine kolleger fra afdelingen, som alle står klar til at give sparring og dele erfaringer om brobygning, events og markedsføring rettet mod uddannelsessøgende.

Vi har brug for, at du har lyst til at transportere dig rundt mellem VIAs campusser i Region Midt. Det er vores erfaring, at kørekort og egen bil er en fordel. Det meste af din arbejdstid er placeret inden for normal arbejdstid, men du skal også have mod på aften- og weekendarbejde i særlige tilfælde.

Vi tilbyder en 2-årig projektansættelse med mulighed for fastansættelse. Jobbet forankres i enheden Studieliv, team Brobygning, med tjenestested i Holstebro og jævnlige arbejdsdage i Aarhus. Jobbet er på fuld tid med løn- og ansættelsesforhold efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder for Brobygning, Lykke Ankersen, på [email protected] eller 8755 1444.

Er du interesseret?
Lav en kort, målrettet ansøgning med CV og læg den ind på vores online rekrutteringssystem på via.dk/job senest den 16. februar. Vi afholder 1. samtale den 21. februar og 2. samtale den 24. februar og håber, at du kan tiltræde senest 1. april.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Holstebro

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
16. maj 2024 1