Rekrutteringsfirma

Eventkoordinator til FÆNGSLET

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Vil du være med til at skabe fantastiske oplevelser i historiske rammer? Og kan du sikre udvikling, koordinering og afvikling af et bredt spænd af spændende events og styre logistikken, når tusindvis af mennesker myldrer ind på fængselsgrunden til de store arrangementer? Så kig nærmere på stillingen som eventkoordinator på en helt særlig arbejdsplads!

Markant midtjysk oplevelseshus


Efter mere end 150 års fængselsdrift lukkede Horsens Statsfængsel i 2006. En håndfuld år senere åbnede fængselsporten igen – og denne gang var det til oplevelsesvirksomheden FÆNGSLET, som i dag står på fem solide ben: Fængselsmuseum, konferencecenter, events, erhvervsudlejning og overnatning.

Siden da har FÆNGSLET etableret sig som et fyrtårn i Horsens, der tiltrækker besøgende fra både ind- og udland – ikke mindst på grund af de fantastiske events og kulturoplevelser såsom Jul på FÆNGSLET, koncerter, festivaler, Designmessen, Beers Behind Bars, Halloween mm.

Netop dette område får du som den nye eventkoordinator stor indflydelse på i tæt samarbejde med eventchefen, konferenceafdelingen og driftsafdelingen. Hvis det er dig, vi leder efter, får du således mulighed for at arbejde med hele eventpakken – lige fra idé til planlægning, koordinering, afvikling og evaluering. Mere konkret venter følgende ansvarsområder dig:

  • Hands-on eventafvikling
  • Koordinering af FÆNGSLETs egenproduktioner samt co-produktioner med udgangspunkt i ønsker og inputs fra samarbejdspartnere
  • Strukturering og fordeling af opgaver herunder eventprogram, produktionsplaner, interne og eksterne bookinger mv.
  • Udformning af plantegninger, myndighedsgodkendelser, sikkerhedsbestemmelser, faktureringer mv.
  • Opfølgning og analyse af eventperformance og kundetilfredshed
  • Indgå i dialog med forskellige samarbejdspartnere med fokus på at skabe (mer)værdi for husets gæster, medarrangører og på bundlinjen
  • Håndtering, fastholdelse og gerne vækst af FÆNGSLETs frivilligteam, Inmates

Du får base i FÆNGSLETs unikke rammer i Horsens, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med arrangører, leverandører, husets øvrige afdelinger og eventchefen, som du refererer til.

Da du har en vigtig rolle i afviklingen af events, skal du forvente, at der ofte er arbejdstimer om aftenen samt på helligdage og i weekender.

Engageret eventkoordinator med passion for den gode oplevelse


For fortsat at kunne skabe helt særlige kulturoplevelser, leder FÆNGSLET efter en ildsjæl, som er passioneret og kompetent inden for eventud- og afvikling – og det er du heldigvis! Du kommer nemlig med en kombination af gåpåmod, tålmodighed, struktur, fleksibilitet og ikke mindst drive, som tilsammen sikrer, at du sætter baren højt, når der skal skabes fantastiske oplevelser – og ikke mindst, når de skal føres ud i livet. Din tilgang til events har herudover både fokus på profit og bæredygtighed.

Som person er du relationsskabende, samarbejdsorienteret og serviceminded, og derfor henter du energi i at lykkes i fællesskab med andre; kolleger såvel som kunder og samarbejdspartnere. Du er kreativ og entusiastisk omkring idéudvikling, men du trives også med at arbejde struktureret ved skrivebordet med detaljerede planer og trække i arbejdstøjet og afvikle events.

Din konkrete uddannelsesbaggrund er mindre væsentlig end din erfaring inden for projektledelse, logistik og eventafvikling fra en lignende stilling.

Fængslende fortællinger og historiske rammer


Bag FÆNGSLETs mange oplevelser står Fonden FÆNGSLET, som beskæftiger 45 ansatte, heraf 26 fastansatte. Du vil hurtigt opleve den udprægede VI-kultur, som blandt andet er kendetegnet ved et stort ønske om at løfte i flok og både give og modtage input på tværs af organisationen.

Dine kommende kolleger er stolte af at arbejde for et kulturelt fyrtårn i nogle særlige og historiske rammer, som hvert år får besøg af cirka 250.000 gæster fordelt på alle fem forretningsben. FÆNGSLET har spillet en afgørende rolle i at transformere Horsens’ identitet fra fængselsby til kulturdestination – men FÆNGSLET skal ikke blot skabe oplevelser ud over det sædvanlige; FÆNGSLET skal skabe transformation og forandring med udgangspunkt i værdierne frihed, fællesskab og forandring. Og hvis du vil være med til at videreudvikle på det helt unikke brand, så er det nu! Vi glæder os til at høre fra dig.

Interesseret?


Bemærk rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde og ved at søge jobbet, giver du samtykke til, at vi hos HumanTrust A/S har mulighed for at vise dit CV og andet medsendt materiale til FÆNGSLET.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Horsens

Lignende jobs

  • Kreativ medarbejder (freelance) i Århus

    Video Content Creator Intern WakeupData Aarhus Internship Salary Unpaid STARTING DATE: August/SeptemberWe're seeking a talented and passionate Video Cont..
    • Kreativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Århus N

    Vil du være med til at skabe TV-indhold til voksne danske streamere og give mindeværdige oplevelser, som forbinder os til hinanden og til samfundet?I [xxxxx] Livsstil og Fakta søger vi dedikerede .
    • Kreativ medarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder (studiejob) i Østjylland

    Vil du være med til at skabe inspirerende grafik og videoer, der hjælper dine medstuderende med at finde vej og perspektive..
    • Kreativ medarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Århus C

    Månedslønnet Bryn Stylist til KENNY ANKER Aarhus Ansættelsessted: KENNY ANKER på Store Torv 18, 1 sal. 8000 Aarhus. KENNY ANKER, en veletableret virksomhed specialiseret i øjenbryns- o..
    • Kreativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0