FASTLØNNET BRYN STYLIST TIL NY AFDELING I ÅRHUS C.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

FASTLØNNET BRYN STYLIST TIL NY AFDELING I ÅRHUS KENNY ANKER, en anerkendt virksomhed specialiseret i øjenbrynsbehandling, søger dedikerede bryn stylister med mindst 3 års erfaring inden for detailhandlen til en ny afdeling i Århus C. Du vil derfor skulle indgå i et lille og helt nyt team.

Vi vægter faglighed, erfaring og personlighed højt. Hos os betragter vi et positivt mindset og en løsningsorienteret tilgang som nøglen til succes. Det er vigtigt, at du trives med struktureret arbejde og har en let omgangstone med forskellige mennesker.

Stillingen er fuldtid med en ugentlig arbejdstid på 32 timer, som er fordelt over 4 dage. Arbejdsplanen følger en fast rulleskema, hvor man arbejder tirsdag til fredag den ene uge og onsdag til lørdag den anden uge. Hver vagt er på 8,5 timer inklusive 30 minutters pause. I arbejdsugen med 4 vagter opnås den ugentlige arbejdstid på 32 timer. Dette indebærer også arbejde hver anden lørdag og en hverdag med lukketid kl. 19:00. Opstart for den valgte kandidat er omkring 01. november 2023.

Vi søger en person, der brænder for at skabe enestående kundeoplevelser og er villig til at gå den ekstra mil for at opnå dette. Din evne til at kommunikere og sælge til kunder på tværs af etnicitet, alder og køn er afgørende. Derudover skal du have en naturlig interesse for skønhedsbehandlinger og makeup samt kunne tale og forstå dansk og engelsk.

De primære arbejdsopgaver omfatter:

- Levering af enestående service og gode oplevelser til vores kunder i vores Studio

- Udførelse af bryn- og vippebehandlinger

- Rådgivning og salg af produkter

- Telefonpasning, let rengøring og opretholdelse af et pænt og præsentabelt Studio

Vi ønsker ikke nødvendigvis, at du har erfaring med skønhedsbehandlinger på forhånd, da vi tilbyder oplæring og træning i vores teknikker. Vores virksomhed er lille og privat, og vi lægger vægt på ærlighed og loyalitet. Vi forventer, at vores medarbejdere opfører sig ordentligt og har gensidig respekt, både på arbejdet og udenfor. Vores forretningskoncept fokuserer primært på bryn og vipper samt vores eget makeup produktserie.

Vores ansættelsesproces omfatter først en online samtale. Hvis du går videre i processen, vil der blive afholdt en online test, hvor vi vurderer din faglighed og personlighed og dertil en personlig samtale. Vi beder dig venligst om at sende en kort præsentation af dig selv, et billede, dit CV samt mindst 2 referencer fra tidligere arbejdsgivere til [email protected]

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores passionerede team af bryn stylister, hvor vi sammen stræber efter at levere de bedste resultater og glade kunder.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bcf3f9fc)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • København V
  • Tirsdag den 17. oktober 2023

Lignende jobs

  • Kreativ medarbejder i København

    Fittingmodel - Part TimeInterested in fashion and looking for a student job? Samsøe Samsøe is currently looking for a fitting model for our menswear and womenswear collections. The job..
    • Kreativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder (praktik) i København

    Du vil under praktikforløbet blive en del af et stærkt team og få muligheden for at arbejde med en masse forskellige opgaver som kræver et kreativt sind, evnen til at arbejde selvstændigt og ordens..
    • Kreativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i København

    For English see below Søndag den 25. og mandag den 26. august 2024 vil der blive afholdt konkurrence om en ledig stilling som koncertmester i Det Kongelige Kapel. Chefdirigent Marie Jacquot. .
    • Kreativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i København

    FOR ENGLISH - SEE BELOW [xxxxx] søger en kunstnerisk leder for Den Kongelige Ballet (balletmester) til at lede kompagniets fortsatte vækst og succes fra august 2026 og frem.T..
    • Kreativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
16. april 2024 1