Kirketjener til Esajas Kirke i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

En stilling som kirketjener ved Esajas Kirke, Østervold Sogn er ledig til besættelse 01.05.2023 – eller før, hvis muligt.

Esajas Kirke i Østervold Sogn ligger i Malmøgade/Upsalagade ikke langt fra Østerport Station. Kirken har et højt aktivitetsniveau året rundt, herunder også store arrangementer med flere af sognets skoler. Der er knap 7000 indbyggere i sognet, 11 medlemmer af menighedsrådet og 11 faste medarbejdere.

Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Esajas Kirke i Østervold Sogn søger en kirketjener til rengøring, indkøb samt praktiske opgaver ved gudstjenester, kirkelige handlinger, møder og arrangementer.
Det er et krav, at kirketjeneren har fuldt overblik over de praktiske gøremål i kirken, kirkens krypt med samlingslokaler samt sognehuset med kirkekontor, mødelokaler mv.

Hovedopgaverne er:

Rengøring og ryddelighed er kirketjenerens hovedopgave og primære dagligdag.

Kirketjeneren gør kirken klar til gudstjeneste, bisættelse, bryllup, dåb, koncert, konfirmationsforberedelse eller andet – og rydder op igen bagefter. Opgaven angår alt fra lys, blomster og ringning med kirkeklokker til placering af kirkebænke og instrumenter. Kirketjeneren er til stede før, under og efter gudstjenester og kirkelige handlinger.

Ved arrangementer i kirkens krypt og sognehus står kirketjeneren for at placere borde og stole, borddækning, klargøring af evt. forplejning – samt rydder af, vasker op og får alt på plads bagefter. Der flyttes om på borde og stole flere gange ugentligt i alle mødesalene, alt efter om det er til børnekor, konfirmationsforberedelse, foredrag, studiekreds osv., hvorfor en god fysik er en forudsætning.

Kirketjeneren forestår indkøb af mad og drikkevarer mv. (både digitalt og manuelt) til brug ved kirkens arrangementer. Kirketjeneren sørger også for lys i alle pærer, daglig vedligehold af opvaskemaskine og andet udstyr – og kontakt til kirkeværge og relevante håndværkere ved behov.

Kirketjeneren refererer til menighedsrådets kontaktperson. Alt arbejde aftales og afpasses i samarbejde med kirkens andre ansatte og frivillige.

Vi forventer, at du:

  • Har lyst og evner til at indgå i et nært samarbejde og dialog med det øvrige personale og menighedsråd
  • Arbejder selvstændigt og selv kan tilrettelægge arbejdet
  • Du trives med at have mange forskelligartede ansvarsområder
  • Har det godt med fast weekendarbejde og en del aftenarrangementer
  • Er løsningsorienteret og loyal
  • Er fleksibel og samarbejdsvillig
  • Kan benytte computer og må gerne have kendskab til ChurchDesk
  • Menighedsrådet lægger stor vægt på et godt samarbejdsklima

Løn- og ansættelsesvilkår
En del af arbejdet vil være henlagt til søn- og helligdage, lørdage samt hverdagseftermiddage og -aftener. Arbejdet vil være ulige fordelt hen over året og veksle mellem travle perioder og mere stille perioder. Du skal derfor kunne arbejde selvstændigt og nyde frihed under ansvar.

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansmisteriet OAO-S og organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og Danmarks Kirketjenerforening og det tilhørende protokollat for kirketjenere. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Ansættelse sker med 3 måneders prøvetid.

Lønnen aftales mellem menighedsrådet og Danmarks Kirketjenerforening inden for intervallet 283.243 - 365.236 kr. årligt afhængig af fx kompetence og erfaring. Fikspunktet er 283.243 kr. Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 26.729 kr. årligt. Herudover ydes et OK18 tillæg på 1.251 kr. årligt. Alle nævnte beløb er i niveau pr. 1. oktober 2022. Hertil kommer arbejdsgiverbetalt pensionsbidrag.

Hvis den obligatoriske uddannelse for kirketjenere ikke er gennemført på ansættelsestidspunktet, skal denne gennemføres inden for de første to år af ansættelsen. Se cirkulære om uddannelseskrav for kirkefunktionærer på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte kirketjenere i folkekirken har ret til at bevare deres tjenestemandsansættelse ved ansættelse med direkte overgang fra hidtidig stilling. Der vil i så fald skulle foretages en klassificering af stillingen.

Der vil blive indhentet børneattest, og ansøgere skal være indstillet på, at der indhentes referencer.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontaktperson Karen Marie Bach-Vilhelmsen på telefonnummer 2337 2151/[email protected]

Ansættelse sker ved Østervold Sogns Menighedsråd beliggende Upsalagade 23, 2100 København Ø.

Ansøgningen med relevante bilag sendes til Esajas kirke, Kirkekontoret, Upsalagade 23, 2100 København Ø eller på mail til [email protected].

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 15.03.2023.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 12.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • København Ø
  • Onsdag den 15. marts 2023

Lignende jobs

  • Kulturmedarbejder (praktik) i København

    Drømmer du om at arbejde hos en af Danmarksstørste nødhjælpsorganisationer og bruge dine kommunikationsværktøjer til at hjælpe mennesker i nød? Så er du måske vores kommende praktikant! Så er du må..
    • Kulturmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i København

    Vi forventer, at du kommer med flere års erfaring fra en lignende stilling som kordegn, ligesom du er uddannet kordegn og samtidig har sans for at løse kommunikationsopgaver og flair for god servic..
    • Kulturmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i København K

    Stillingen som overenskomstansat sognepræst (50%) i Aalholm Pastorat, Valby-Vanløse Provsti er ledig til besættelse snarest muligt.Stillingen er en deltidsstilling på 50%Som ny sognepræst får .
    • Kulturmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder (praktik) i København

    Are you interested in thematic areas around learning, advocacy, project work and community engagement? Would you like to be part of an international humanitarian and development organisation workin..
    • Kulturmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1