PR medarbejder søges til informationsopgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Rosenvængets sogn, Københavns Kommune

søger en PR medarbejder til informationsopgaver snarest muligt.

Stillingen er på 17 timer pr. uge.

Stillingen omfatter bla. følgende opgaver:

Opdatering af hjemmeside herunder oprettelse af formularer og administration af tilmeldingslister til kirkelige aktiviteter, udfærdigelse af plakater, nyhedsbreve og annoncer i lokalavisen.

Vi forventer at PR-medarbejderen

Har gode administrative kompetencer, it-kundskaber, herunder kendskab til hjemmesider, Office-pakken m.m. og er engageret, imødekommende, en god kommunikator og indstillet på at yde en god service. Desuden bidrage til udvikling af PR-området i Rosenvængets sogn i samarbejde med Pr-udvalget.

Der er ansat en daglig leder, som du vil referere til.

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 - Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 - Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kordegne.

Aftalerne kan ses på: www.folkekirkenspersonale.dk

Nuværende tjenestemandsansatte kordegne har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen. Det er en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kordegne gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start.

Stillingen som udgangspunkt er indplaceret i løngruppe 1. Årslønnen aftales inden for intervallet 287.708 kr. – 355.850 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 302.851 kr. (nutidskroner). Der er OK tillæg på 866,50 kr. (nutidskroner).

Løn og OK tillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kordegneforening

Ansættelse sker med 3-måneders prøvetid. Der vil blive indhentet børneattest, og ansøgere må være indstillet på, at der indhentes referencer.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til daglig leder Karen Hoffritz tlf. 35 42 17 44, mandag – fredag kl. 11-14

Ansøgningen vedlagt CV, dokumentation for tidligere ansættelse og uddannelser sendes til Menighedsrådet for Rosenvængets sogn, [email protected] senest fredag d. 8. september 2023, kl. 12.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • København Ø
  • Onsdag den 25. oktober 2023

Lignende jobs

  • Kulturmedarbejder (praktik) i København

    Drømmer du om at arbejde hos en af Danmarksstørste nødhjælpsorganisationer og bruge dine kommunikationsværktøjer til at hjælpe mennesker i nød? Så er du måske vores kommende praktikant! Så er du må..
    • Kulturmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i København

    Vi forventer, at du kommer med flere års erfaring fra en lignende stilling som kordegn, ligesom du er uddannet kordegn og samtidig har sans for at løse kommunikationsopgaver og flair for god servic..
    • Kulturmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i København K

    Stillingen som overenskomstansat sognepræst (50%) i Aalholm Pastorat, Valby-Vanløse Provsti er ledig til besættelse snarest muligt.Stillingen er en deltidsstilling på 50%Som ny sognepræst får .
    • Kulturmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder (praktik) i København

    Are you interested in thematic areas around learning, advocacy, project work and community engagement? Would you like to be part of an international humanitarian and development organisation workin..
    • Kulturmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1