Vi har brug for flere til en stærk koncern, som med menneskelig forståelse og økonomisk indsigt formår at skabe gode ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Stillingen

Du bliver en del af en international inkassovirksomhed, der opererer i 16 europæiske lande. Virksomheden er i hastig vækst. Vi søger derfor nye medarbejdere til vores Outbound Call Center.

Vi søger lige nu ansatte til stillingen som Collector Assistant Outbound. Arbejdet består i at kontakte debitorer telefonisk og indgå betalingsaftaler. Arbejdstiden vil som udgangspunkt være mellem 12.00-20.00 mandag-torsdag, hvor du vil have 2 faste vagter om ugen af minimum 4 timer. Vagterne vil dog primært være i tidsrummet 16.00-20.00, men kan aftales individuelt.

Du bliver del af Alektum Groups danske afdeling i Aarhus. Vi er verdens største familieejede koncern i branchen, og vil du arbejde i trygge rammer, og samtidig udvikle dig personligt, så er en stilling hos os dit næste naturlige skridt. Udover at løse opgaverne i vores Call Center, vil du få en masse personlig ballast via arbejdet. For os i Alektum betyder det meget, at du står stærkt rustet til at løse de mange aspekter af kontakten med debitorerne. En debitor i telefonen er først og fremmest et menneske, hvorfor du vil udvikle dine evner inden for forhandlingsteknik og værdibaseret kommunikation. Disse processer kan ikke gennemføres uden de rette medarbejdere, hvorfor vi allerede tidligt i ansættelsen bringer Alektums kerneværdier og adfærd i spil. Vi ønsker ansatte, der er villige til at lære og udvikle sig løbende.

Du vil blive en del af vores virksomhedskultur, der indeholder sparring, løbende udvikling, og hvor vi gerne går lidt længere for kollegaer, kreditorer og debitorer.

Du kommer til at arbejde med

Dine primære arbejdsopgaver vil være at kontakte og besvare opkald fra debitorer. Dette sker med henblik på at oprette betalingsaftaler. Du kommer til at stifte bekendtskab med professionel kommunikation, hvor mundtligt og skriftlig formidling er særdeles vigtigt. Du vil desuden også udføre administrativt arbejde, med henblik på at bidrage til inddrivelsesprocessen i inkassoafdelingen.

Med tiden vil du få en god forståelse af de forskellige kunder, vi som virksomhed arbejder for, og hvad der særligt gør sig gældende for disse. Med tiden vil du også opnå en større forståelse af inkassokredsløbet.

Du forventes at have fokus på kvalitet, samtidig med at du kan varetage arbejdsopgaverne selvstændigt, ordentligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

"Du skal søge jobbet hos Alektum, fordi du bliver en del af en god og sund arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden på tværs af afdelingerne, og hvor du bliver udfordret både personligt og fagligt. Hos Alektum får du ansvar, samt frihed og plads til at tænke selvstændigt."

Din profil

Du er den rigtige kandidat, hvis du er en holdspiller, der har mod og lyst til at indgå på vores hold med målet om at levere den bedste gældsinddrivelse. Du skal trives i en dynamisk hverdag, have god menneskelig forståelse og økonomisk indsigt, ligesom du drives af at skabe resultater og gode løsninger.

Du er en succes hos Alektum når du tager din personlige udvikling alvorligt, og viser evnen og viljen til at blive bedre.

Vi leder ikke efter kandidater med en bestemt uddannelse. Det er dine kommunikative egenskaber og evner til at møde mennesket, der er det vigtigste for os.

Det er dog en fordel, hvis du har en almindelig interesse for jura og økonomi, da arbejdet besidder aspekter fra begge fagområder.

Dette skal dog ikke afholde dig fra at søge arbejdet, idet vi altid gennemfører en grundig oplæring.

Alektum har stor erfaring med at udvikle og dygtiggøre medarbejdere fra alle uddannelsesmæssige baggrunde.

Dine kompetencer

Du er en effektiv og løsningsorienteret person, der har gode mundtlige og skriftlige kommunikative evner.

Du er en resultatorienteret person, der ønsker at udfordre dig selv og dine kollegaer.

Du ser en mening i at finde holdbare løsninger, der både tilgodeser debitor og kreditor.

Du har øje for overblik og struktur i din tilgang til at løse opgaver.

Du trives i et omskifteligt miljø, hvor du har kontakt med mange forskellige mennesker.

Du kan lide at gå på arbejde og bidrage positivt til fællesskabet.

Tidligere erfaring med telefonisk salg og kundekontakt er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder

En deltidsstilling på minimum 8 timer om ugen, hvor der er gode muligheder for flere timer.

En plads i en afdeling med ambitiøse kollegaer, høj faglighed, og hvor vi tilbyder gode muligheder for både menneskelig og faglig udvikling. Vi har solid erfaring med at udvikle kollegaer indenfor virksomhedens interne afdelinger.

Vil du med på holdet?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Manager Malte Krag på tlf. 2253 0031 eller på mail: [email protected].

Vi forventer at kalde ind til samtaler løbende, og vi besætter stillingerne så snart de rigtige kandidater er fundet. Bliver du kontaktet, skal du forvente at den første indledende telefoniske samtale med vores rekrutteringskonsulent kan foregå på norsk, svensk eller engelsk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Århus C
  • Tirsdag den 01. august 2023

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Århus N

    Opportunity Do you want to be a part of our journey? Working at Maersk brings a unique blend of being part of a rich heritage and an enthusiastic, youthful, fast-paced logistics company. We bel..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Tilst

    Vil du arbejde med tidens vigtigste og hotteste udfordring? Kan du lide at hjælpe andre mennesker via tæt dialog på telefon og mail, så er du allerede godt på vej til dit nye job. I Stena får du .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Tilst
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Århus

    We're looking for a Customer Success Engineer (CSE) Associate to contribute to the success of our customers’ Playable marketing campaigns. This role is perfect if you are a service-minded talent wi..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Brabrand

    Vil du være med til at sikre den bedst mulige kundeservice til vores kunder? I [xxxxx] er det vores mission at sikre kundernes succes med boligens projekter, og derfor vil vi være det mest service..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
9. maj 2024 3
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3