Customer Experience Lead

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Customer Experience Lead

Vil du være en drivende kraft i at skabe bedre kundeoplevelser i et succesrigt C25 selskab?

Har du hands-on erfaring med at drive en/flere virksomhed(er) i en mere kundeorienteret retning på tværs af det analoge, det digitale og de omkringliggende processer? Er du derfor klar til at rykke et skridt videre og udfolde al din viden i en stor matrixorganisation? Hvis ja, kan du se frem til blive en del af et meget dedikeret lederteam, som har lige stor passion for den gode kundeoplevelse som dig selv. Opgaverne er lige så spændende som muligheden for at gøre en forskel ud over det sædvanlige.

Central rolle hele vejen fra analyser til ledelse af tværgående projekter

På mange stræk er Topdanmark rigtig godt med, men det gør ikke, at vi lægger os i hængekøjen. Tværtimod. Vi skal videre og arbejde endnu mere målrettet med at forbedre kundeoplevelsen – og du skal spille en hovedrolle i den mission, som har topledelsens bevågenhed og opbakning. Stillingen er ny, så du kan også få stor indflydelse udformningen af rollen.

Grundlæggende er alting i spil, så længe det giver bedre kundeoplevelser. Det kan fx handle om at transformere fra analoge til digitale kundeoplevelser. Det kan også være optimering af kundeoplevelsen knyttet til behandling af mere komplekse skadeforløb, eller på tværs af touch points fra indtegning til skade- og kundeservice og koordineret med kolleger i andre afdelinger. Du analyserer og tilfører dit holistiske overblik samt din kundeforståelse for så at facilitere og producere oplæg med forslag til konkrete projekter, som du er projektleder på. Det kan fx være design af kunderejser eller processer med rigtig mange tandhjul i spil.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Være ansvarlig for analyser, der kortlægger status samt identificerer mulige indsatsområder
  • Udarbejde business cases og projektdesigns med tilhørende kravspecifikationer
  • Være projektleder på tværgående projekter med mange forskellige stakeholders
  • Udfordre og ideudvikle – både til specifikke projekter og vores generelle organisering

Din nye arbejdsplads er Topdanmarks hovedsæde i Ballerup, hvor vi naturligvis har fleksible vilkår ift. hjemmearbejde. Her bliver du sparringspartner og eksekverende kraft for vores Head of Customer Excellence og en vigtig medspiller i vores lederteam.

Solid erfaring med at forbedre kundeoplevelser analogt og digitalt

Som forandringsagent skal du have lidt mere lyst til skabe målbare resultater end gennemsnittet. Du skal kunne argumentere logisk og sagligt for dine anbefalinger med brug af data. Du skal samtidig være lidt vedholdende og ikke lade dig slå ud, hvis der ikke bliver strøet rosenblade ud for dine fødder, når du møder frem. Det klarer du med din imødekommende og pragmatiske tilgang. Derudover er det afgørende, at du har lyst til at sparre og dele din viden både bredt, men ikke mindst i lederteamet. Derudover kan du sætte kryds ved:

  • Sandsynligvis en videregående uddannelse, der har givet dig et godt metodisk fundament
  • En god håndfuld års erfaring fra job med fuldt fokus på kundeoplevelser – det er kundeoplevelser, du brænder særligt for
  • Erfaring med at analysere, kravspecificere, facilitere og projektlede
  • Erfaring med at drive projekter/opgaver på tværs af divisioner med mange sideløbende mål, interessenter og agendaer

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 30. januar, 2023.

Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Head of Customer Excellence, Klaus Falk Paarup på 2481 3926.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Ballerup
  • Mandag den 30. januar 2023

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af kundekontakt og af at vedligeholde og forbedre løsningerne til kunderne? Ønsker du at bidrage med din løsningsorienterede og kommercielle forståelse? Så er det måske dig, vi leder efter! Om jobbet | Kundesupport | Salg | Teknisk service.
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    [xxxxx] søger lige nu på vegne af vores kunde nogle fleksible medarbejdere til deres kundesupport-team i en spændende virksomhed hen over deres travleste periode! Du vil få en alsidig h..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Søborg

    Er du klar til at være en del af styringen på Danmarks største Audi værksted med dedikerede og professionelle kolleger? Så kan vi tilbyde dig en spændende stilling i en travl hverdag, hvor du får i..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Vi er på udkig efter nye medarbejdere til Allentes kundeserviceafdeling, der er positivt anlagt, har en god fornemmelse for mennesker og hvis servicegen er i top.Lyder det som dig, så har vi også j..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
4. maj 2024 8
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 9
29. april 2024 8
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 8
23. april 2024 8
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 8
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 9
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 8
11. april 2024 9
10. april 2024 9
9. april 2024 8
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 5
4. april 2024 4