Medarbejder til Kundeservice Privat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Medarbejder til Kundeservice Privat

Vil du have de bedste kollegaer, sparring og coaching, karrieremuligheder og gode arbejdsforhold?


Har du ambitioner for dig selv og dit arbejdsliv, og kan du også godt lide at blive dygtigere og at have nogle konkrete mål/KPI’er at gå efter? I Topdanmark vil vi levere Danmarks bedste kundeservice, og det kræver de bedste medarbejdere = dig! Du får samtidig mulighed for at lære nyt via uddannelse på forsikringsakademiet og en hverdag, hvor der altid sker noget nyt.

Du kan se frem til at være omgivet af kompetente og hjælpsomme kollegaer i en virksomhed, hvor arbejdsglæde står højt på topledelsens agenda – og det kan ses i vores flotte trivselsmålinger. Du har selvfølgelig også virkelig gode karrieremuligheder i en succesrig virksomhed, der er i rivende udvikling.

Du hjælper kunderne og ser muligheder for mersalg

Vi er er her for at hjælpe, og det er lige præcis det du skal med kunden i fokus. Kunderne ringer eller skriver med spørgsmål. Det kan være de vil have ændret deres forsikring, eller de ikke kan forstå en regning. Du lytter, spørger og får løst problemet. Samtidig sørger du for at kunden har lige præcis den forsikringsløsning, der passer til deres behov – hverken mere eller mindre.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Håndtere kundehenvendelser på telefon og mail – spørgsmål, ændringer, nytegninger…
  • Tilpasse/ændre forsikringer i systemerne og sørge for kunderne får tilsendt police m.m.
  • Spørge ind og spotte muligheder for mersalg samt præsentere de relevante forsikringer

Din arbejdstid er 35,85 timer om ugen i tidsrummet kl. 08.00-18.00 ud fra en vagtplan, der kører 6-8 uger ad gangen. Du har selvfølgelig indflydelse på vagtplanen og derudover har du flekstid.

Godt overblik, flair for IT og stor motivation for at lære nyt samt skabe resultater

For at få succes i dette job, skal du have overblik og trives med, at der er fart på – og at du derfor har gang i mange ting sideløbende. I forlængelse af det, skal du kunne håndtere, at der altid sker noget nyt hos os. Det kan være et nyt produkt, en ny proces, et nyt system, en ny kollega, en ny…

Du skal også kunne lide at arbejde efter KPI’er/mål, hvilket stiller krav til din evne til at være effektiv uden at blive forhastet. Herunder skal du kunne fungere i et miljø, hvor der er stor lyst til at skabe resultater, uden at det går ud over det gode humør og muligheden for at have det sjovt sammen. Du må heller ikke lade dig slå ud, hvis du får en knap så glad kunde i røret. Det kan ske for os alle. Derudover skal du kunne tjekke af ved nedenstående:

  • Erfaring fra job, hvor du gerne må have haft direkte kundekontakt
  • Gode IT-evner på brugerniveau
  • Evne for at forklare komplekst stof på en måde så almindelige mennesker forstår det
  • Stor motivation for læring og udvikling fx via uddannelse på Forsikringsakademiet – hvis du ikke allerede har det

Dit nye team

Din nye arbejdsplads er Topdanmarks kontor i Ballerup, hvor vi naturligvis har fleksible vilkår ift. hjemmearbejde. Her kan du som sagt glæde dig til at komme ind på en virkelig god arbejdsplads. Dine mange gode kolleger er selvfølgelig det vigtigste, men du kan også se frem til en masse andet godt.

Det er blandt andet god løn, super pensionsordning, kantineordning, gratis frugt, 13 sportsklubber med alt lige fra fodbold og floorball til fiskeri, dykning og golf. I vores Social Club står den bl.a. på vinsmagninger, biograf og teaterture. Er du til kunst, har du kunstforeningen. Og så er der selvfølgelig festerne - og de er gode.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest den 22. oktober 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Christina Yttesen på 26 85 86 67 eller afdelingsleder Henriette Lind på 26 73 49 46.

Du er også velkommen til at vise os MERE DIG, ved blot at vedhæfte dit CV og en lille videohilsen på 1-2 minutter, hvor du kort præsenterer dig selv. Det er helt ok, at din video er filmet med telefon, og at der ikke er redigeret.

Du kan også møde en af dine kommende kollegaer i denne video: https://www.Topdanmark.com/job-og-karriere/moed-kollegerne/rikke-wulff/

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gør det bedste for kunden og dig selv
Hos Topdanmark bliver du en del af et stærkt fællesskab med større muligheder for udvikling, humor, ansvar og glade kunder. Vi vægter sammenhold og teamwork, fordi vi ved, at summen af vores forskelligheder er vores styrke. Sammen med dine kolleger sikrer du mennesker, deres liv og helbred, deres hjem, virksomheder og ejendele, og er klar med hjælp, når der skal bygges op igen. Vi er med helt fremme, når vi udvikler morgendagens kundeservices, og når det gælder vores fokus på personlig kontakt.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 22. oktober 2023

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Er din passion at arbejde med salg af pensionsordninger til selvstændige? Kan du navigere i en verden af onlinemøder, telefonmøder og fysiske møder, og er du vedholdende, målrettet og seriøs? Så er..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Taastrup

    Applus+ Bilsyn gør noget for trafiksikkerheden – vil du være en del af det?Er du uddannet mekaniker, bilsagkyndig eller drømmer du om at blive det? – Så er det lige dig vi søger i Aarhus SydDu .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Taastrup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Storkøbenhavn

    Er du vild med kundesupport, og søger du lige nu job som Intern Sælger? Trives du med at holde orden i det administrative, samtidig med, at du aktivt har kontakt til kunder på flere spr..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
20. maj 2024 11
19. maj 2024 11
18. maj 2024 11
17. maj 2024 11
16. maj 2024 10
15. maj 2024 10
14. maj 2024 10
13. maj 2024 8
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 10
9. maj 2024 10
8. maj 2024 10
7. maj 2024 10
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 9
29. april 2024 8
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 8
23. april 2024 8
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7