Leder til Commercial Lines DK

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Hvis du er en leder af hjerte med øje for høj kundetilfredshed og gode resultater, så er det lige præcis dig, vi står og mangler! Sammen med os, får du mulighed for at gøre en stor forskel i Tryg Commercial Lines DK.

Om jobbet | Høj kundetilfredshed på driften og blikket rettet mod fremtiden

Vi mangler den helt rigtige leder, til at fuldende ledergruppen i det nye SupportCenter i Commercial Lines. Vi er et team der arbejder tæt sammen, og vi vidensdeler på tværs. Tilsammen har vi ansvaret for omkring 60 medarbejdere, plus et outsourcing team i Vilnius og vores studenterteam. Du bliver ansvarlig for et af vores teams med engagerede kunderådgivere og fagspecialister, som brænder for at give vores kunder, mælgerer og interne salgskanaler den bedste service og support. Din primære opgave bliver at sikre en effektiv drift, fastholde vores høje kundetilfredshed og skabe en arbejdskultur, som er udviklende.

Commercial Lines er en nyetableret enhed i Tryg, og er en samling af det, der tidligere hed Tryg Erhverv og Tryg Industri. Det betyder også, at vi stadig er i gang med at skabe den nye arbejdsstruktur i afdelingen, og du kommer til at spille en afgørende rolle i at sætte den nye retning sammen med os.

Om dig | Dygtig leder med flair for transformation og procesoptimering

For at lykkedes i rollen er du er en dygtig leder, der gennem sparring og coaching inspirerer til udvikling i dit team. Du leder med udgangspunkt i tillid, og du delegerer og involverer naturligt og giver dermed teamet plads til at tage ansvar. Du er proaktiv og ved, hvor stor betydning det har at skabe en professionel service og support funktion. Samtidig har du fokus på at støtte vores fælles udvikling i Commercial Lines.

Du kommer til at bruge din stærke faglighed indenfor forsikring, og det er en fordel, hvis du har erfaring med erhvervsforsikring. I dagligdagen vil du være i tæt samarbejde med medarbejderne i dit team, som har brug for din faglige støtte og sparring. Du har styr på din driftsplanlægning, SLA’er og rapportering på disse – og du og dit team sætter en ære i at yde god service overfor forretningen.

Vi håber, at du kommer fra et miljø, hvor du tidligere har haft succes med at drive forandring, og har erfaring med at skabe en kultur med høj arbejdsglæde. Du evner at få dine medarbejdere med på vores forandringsrejse, og du tør tænke udenfor boksen, når der skal sættes en ny retning. Vi leder efter dig der ser muligheder, er løsningsorienteret og tør udfordre status quo. Derudover kan du hjælpe os med vores digitale udviklingsrejse i afdelingen, og har interesse eller erfaring med AI.

Om os | Kom og bliv del af et servicemindet team i rivende udvikling
Vores afdeling er det centrale SupportCenter i Commercial Lines, og vi er organiseret sammen med Underwriting og Risk Management. Høj kvalitet og den bedste service og support er i øjenhøjde hele tiden - det gælder både ud mod vores kunder, og i forhold til vores interne kollegaer i salgskanalerne, som vi har et tæt samarbejde med i dagligdagen.

Vi arbejder tæt sammen om at prioritere de daglige driftsopgaver, udvikle vores leverancer, teamet og hinanden. Vi har travlt, men du vil også opleve, at vi vægter frihed under ansvar og work life balance højt. Da du får medarbejdere i både Jylland og Sjælland, skal du være indstillet på transport herimellem. Vi kan love dig en varieret og tempofyldt hverdag, hvor din ledelsesmæssige indsats og forretningsmæssige fokus understøtter vores videre udvikling – vi har nemlig en ambition om at levere verdensklasse kundeservice!

Nysgerrig | Vi glæder os til at høre fra dig!
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of SupportCenter, Connie Rosenkvist på mail; [email protected], eller på telefon: 20 40 78 10.

Ansøgningsfristen er 3. december 2023, men send gerne din ansøgning allerede i dag, da vi løbende indkalder til samtaler og ansætter, når vi har fundet vores nye kollega.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Er din passion at arbejde med salg af pensionsordninger til selvstændige? Kan du navigere i en verden af onlinemøder, telefonmøder og fysiske møder, og er du vedholdende, målrettet og seriøs? Så er..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Taastrup

    Applus+ Bilsyn gør noget for trafiksikkerheden – vil du være en del af det?Er du uddannet mekaniker, bilsagkyndig eller drømmer du om at blive det? – Så er det lige dig vi søger i Aarhus SydDu .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Taastrup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Storkøbenhavn

    Er du vild med kundesupport, og søger du lige nu job som Intern Sælger? Trives du med at holde orden i det administrative, samtidig med, at du aktivt har kontakt til kunder på flere spr..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
18. maj 2024 11
17. maj 2024 11
16. maj 2024 10
15. maj 2024 10
14. maj 2024 10
13. maj 2024 8
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 10
9. maj 2024 10
8. maj 2024 10
7. maj 2024 10
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 9
29. april 2024 8
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 8
23. april 2024 8
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 8