Partnerkundechef til Commercial Lines

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du god til at skabe relationer på erhvervsmarkedet, og besidder du en entreprenørånd? Er du frisk på at drive forsikringssalg direkte og indirekte via forskellige samarbejdspartnere?

Så er du måske vores nye Partnerkundechef, der kan styrke Trygs Commercial Lines, og skabe et tæt samarbejde med erhvervslivet og nye kunder.

Om os | Dynamisk team 

Vi tilbyder en spændende og udfordrende rolle i et erhvervsmarked der vækster. Sammen med et team af partnerkundechefer, vil du blive en del af en målrettet vinderkultur, og du vil i høj grad få mulighed for at sætte dit præg på rollen, og den fremtidige udvikling. Desuden bliver du en del af en virksomhed med branchens højeste medarbejdertilfredshed.

Hos os får du ansvaret for at skabe strategiske tilgange til kunder og samarbejdspartnere, og du vil i samarbejde med de lokale assurandører skulle drive og implementere nye aftaler. Commercial lines betjener alle kundesegmenter i Erhverv. Vi understøtter strategien om lønsom vækst, flere kunder og høj kundetilfredshed ved unikke værditilbud og differentiering i markedet.

Som Partnerkundechef, vil du referere til Direktøren for Large Accounts og Special Risk. Du vil komme til at samarbejde bredt i organisationen, og være i tæt kontakt med alle assurandører i hele landet. Din base vil enten være i Ballerup eller Århus.

Om jobbet | Opsøgende og relationsskabende

Dit ansvar bliver at skabe en portefølje af interessante virksomheder, organisationer, foreninger samt nye forsikringssamarbejdspartnere. Du opsøger kontakt til disse og indgår selv forsikringspartneraftaler. Du bliver dermed bindeleddet mellem salg og underwriting, og er den der skal sikre et godt partnerskab for kunden og Tryg. Du vil blive særlig ansvarlig for driften af aftalerne og serviceforpligtigelsen for vores samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

  • Nye partneraftaler til Tryg Commercial lines
  • Udvikling og implementering af innovative og markedstilpasset forsikringsløsninger
  • Skabe nye partnerskaber
  • Udarbejdelse af kontrakter og aftalerapporter
  • Udarbejdelse af forsikringstilbud, kontrakt og salgsopfølgning

  • Træning og coaching af dine egne kollegaer i nye aftaler
  • Rapporteringer af mål og resultater på dine aftalepartnere
  • Assistance internt og eksternt på opgaver såsom salgsprocesser, optimering af processer og arbejde med CRM-systemet i Tryg

Om dig | Selvstændig og målrettet  

For at få succes i rollen, trives du med at have travle strukturerede hverdage, men er samtidigt forandringsparat, uden behov for at dine rammer er for faste. Du driver aftaler med fokus på vækst og lønsomhed, og at du er selvkørende i dine indsatser og aktiviteter.

Derudover forventer vi at du har en uddannelsesmæssig baggrund med en solid forretningsforståelse, og har gennemført FOAK. Du har erfaring fra salg og formidling af forsikring (Pension er en fordel men ikke et krav).

Du har et stærkt salgsdrive og gode formidlingsevner, og at du har en god forståelse for sammenhængen mellem salg og lønsomhed. For at kunne lykkedes med arbejdsopgaverne, ser vi gerne at du har erfaring med forhandlingssituationerne, og kan skabe stærke og langvarige relationer til andre – både internt og eksternt.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør for Large Accounts og Special Risk Martin Anker Vestergaard [email protected] eller på 40385794. Vi indkalder løbende til samtale, så send os din ansøgning og CV snarest muligt og senest den 19. november 2023.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Ballerup

    Fri kontakt
    Vil du gerne give rigtig god kundeservice? Er du først tilfreds, når du har fundet svar på hver enkelt kundes spørgsmål? Har du lyst til at joine en gruppe unge, ambitiøse kundekonsulenter i en anerkendt IT-virksomhed?
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Servicemedarbejdere - KøbenhavnI Kongsvang søger vi lige nu flere dygtige servicemedarbejdere til en lokation i København. Arbejdsopgaven er at sørge for en ren helhed hos kunden - gennem daglig re..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Vil du være en del af et stærkt kundeorienteret team i Danmarks største forsikringsselskab?  Driver du med entusiasme opsøgende salg mod mindre erhvervsvirksomheder, uden at miste fokus på at yde e..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
27. maj 2024 11
26. maj 2024 11
25. maj 2024 11
24. maj 2024 11
23. maj 2024 11
22. maj 2024 11
21. maj 2024 12
20. maj 2024 11
19. maj 2024 11
18. maj 2024 11
17. maj 2024 11
16. maj 2024 10
15. maj 2024 10
14. maj 2024 10
13. maj 2024 8
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 10
9. maj 2024 10
8. maj 2024 10
7. maj 2024 10
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 9
29. april 2024 8
28. april 2024 8
27. april 2024 8