Kundesupporter til Region Øst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du arbejde med tidens vigtigste og hotteste udfordring?
Kan du lide at hjælpe andre mennesker via tæt dialog på telefon og mail, så er du allerede godt på vej til dit nye job. I Stena får du mulighed for at blive del af Nordens største virksomhed inden for genanvendelse og dermed gøre en meget konkret og positiv forskel for klima og miljø.
Vi er i rivende udvikling bl.a. med ny salgsstrategi, og vi lytter med åbne ører til dine input og ideer. Du kan også se frem til stor ledelsesmæssig opbakning til din fortsatte udvikling og trivsel.
Kundernes bedste ven og koordinator med telefon og mail som vigtigste arbejdsredskaber
I Stena håndterer og behandler vi affald for både offentlige og private virksomheder, fx ved at stille containere til rådighed med faste tømninger etc. Det giver løbende en masse spørgsmål, og det er her, du kommer på banen. Med din hjælpsomhed og evne for at finde svar skaber du kundeglæde og -tilfredshed.
Du bliver fast makker med en eller flere sælgere, der skal bruge tiden ude hos kunderne, imens du er den, der holder styr på butikken. Ca. 50% af din tid bruger du på at håndtere forespørgsler fra kunder via telefon og mail. Den resterende tid bruger du på administration og koordinering.
I overblik bliver dine primære opgaver at:

Håndtere kundehenvendelser på telefon og mail – give svar med et smil
Være administrativ supporter for din salgsmakker(e)
Oprette nye kunder og herunder koordinere med de involverede afdelinger og kunden – kan også være med på besøg hos kunden
Håndtere forespørgsler fra potentielle, mindre kunder om fx vores priser, services m.m.
Løbende følge op på dine kunder ift. deres tilfredshed med samarbejdet inkl. kundebesøg

Din nye arbejdspladsplads er som udgangspunkt i Brøndby, men grundet et stort nyt projekt, skal du være omstillingsparat til at kunne arbejde fra Syd Sjælland på vores kontor et par dage om ugen.
Positiv holdspiller med lyst til direkte kundekontakt og god service
I dette job er det mere end noget andet din personlighed, der gør, at du får succes og trives. Du skal ganske enkelt blive motiveret af at hjælpe andre. Derfor tror vi også, at du som oftest går på arbejde i godt humør. Du skal samtidig være nysgerrig på at lære både vores forretning og kunderne at kende. Affald er meget mere komplekst og spændende, end de fleste tror. Og kunder er forskellige. Som koordinator og administrator får du brug for dit overblik, din struktur og sans for de små detaljer.
Som kundernes bedste ven skal du også kunne finde svar og løse deres problemer. I den sammenhæng er det godt, at du er en positiv holdspiller, for så er du ikke bange for at række ud og spørge dig for. Derudover kan du sætte kryds ved:

Måske en uddannelse i spændet mellem handel og administration
Erfaring fra (studie)job med direkte kundekontakt – om du er nyuddannet eller erfaren er ikke afgørende
Motivation for at sætte dig ind i affaldsområdet, der godt kan være lidt komplekst
Ok IT-evner – du kan hurtigt lære at bruge nye IT-værktøjer/programmer
Gode kommunikationsevner, skriftligt og mundtligt

Kontakt og ansøgning
Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 9. august 2023.
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for logistik og kundesupport Anja Andersen på [email protected]
Vi glæder os til at høre fra dig.
Det starter med dig!
Når du træder ind i Stena Recycling, har du en sjælden mulighed for både at udvikle din karriere og være med til at skabe en bedre fremtid for os alle. De fleste steder kan begreber som bæredygtighed og klima godt blive lidt abstrakte. Hos os er det super konkret og lige netop det, vi har arbejdet med i rigtig mange år.
I Stena gør vi ikke tingene unødigt komplekse. Har du en god idé, og kan vi se, at den skaber værdi hos os eller hos kunderne, så er banen din. We care er vores måske vigtigste værdi, som alle ca. 3.500 kolleger i 9 lande kan spejle sig i. Det gælder fra sikkerhed – som altid er prioritet nummer 1 – til daglig interesse og omsorg for ens kolleger. I Danmark er vi ca. 430 medarbejdere fordelt på 18 filialer. Skal du være den næste så bare husk, at hos Stena starter alting med dig. Læs mere på stenarecycling.dk/karriere


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Brøndby
  • Torsdag den 03. august 2023

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af kundekontakt og af at vedligeholde og forbedre løsningerne til kunderne? Ønsker du at bidrage med din løsningsorienterede og kommercielle forståelse? Så er det måske dig, vi leder efter! Om jobbet | Kundesupport | Salg | Teknisk service.
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Er du dygtig til at spotte kunders behov? Og er du drevet af at levere resultater? Så er det måske dig, vi står og mangler. Lige nu leder vi efter de stærkeste sælgere til vores kontor i Kolding..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København N

    Er du Danmarks bedste Servicerådgiver til Volkswagen? Og sætter du en ære i at udføre dit arbejde, hvor kunden altid får den ekstra gode oplevelse? Så er det måske dig vi søger!  Som vores nye..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Du bliver tilbudt en fast kontrakt med mulighed for at få flere timer løbende. Vi opfordrer alle til at søge, uanset alder, etnicitet, baggrund mv.Om jobbet: I stillingen vil du få ansvar for..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 2
10. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2