[xxxxx] søger e-mail koordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Dyrenes Beskyttelse lægger stor vægt på at kommunikere målrettet og relevant til vores medlemmer, donorer, frivillige og andre med interesse i dyrevelfærd. Derfor udsender vi over 9 mio. e-mails årligt.

Vi søger en e-mail koordinator, der har ansvaret for opsætning og udsendelse af e-mails, SMS’er og medlemskommunikation.

Måske har du allerede kendskab til e-mailsystemet Click Dimension og CRM-systemet MS365? Ellers så vil vi oplære dig i at arbejde med dette. Ligesom du vil blive uddannet i udarbejdelse af marketinglister, SMS-udsendelser og teknisk opsætning af campaign automation.

I samarbejde med redaktører og kampagneansvarlige skal du bidrage aktivt til segmentering og udarbejdelse af marketinglister og flettefelter, samt anden teknisk support i relation til udsendelse af e-mails og SMS’er. Du vil indgå i og arbejde tæt sammen med CRM-teamet, og sammen deltager I i udviklingen af digital fundraising og brug af data på tværs af Dyrenes Beskyttelse.

Du skal bidrage til at optimere skabeloner og processer for e-mail udsendelser, ligesom du skal sikre, at e-mails opsættes i overensstemmelse med Dyrenes Beskyttelses designmanual. Sammen med nyhedsbrevsredaktøren deltager du i koordineringen af e-mails udsendelser.

Du får ansvar for at igangsætte aktiviteter til aktivering og oprydning blandt e-mail modtagerne.

Sammen med vores donor journey manager skal du opsætte, teste og videreudvikle flows og donorjourneys i Click Dimensions, herunder brug af forms og surveys. Derudover vil du få ansvar for opsætning mv. af events i Billetto.

Vi forventer
En god it- og dataforståelse er nødvendig for at varetage jobbet, ligesom du skal have interesse for både fundraising og for teknisk opsætning af digital fundraising, særligt e-mail og SMS.

Derudover forventer vi at:

  • du har gode samarbejdsevner, da du kommer til at arbejde sammen med bl.a. kampagne ansvarlige, redaktører og andre kolleger
  • du arbejder analytisk, systematisk og struktureret

  • du er god til at organiserer arbejdet selvstændigt, opsøger den nødvendige information for at løse dine opgaver og kan selv tage initiativ
  • du løser dine opgaver med forståelse for balancen mellem effektivitet og kvalitet
  • du er positiv, en teamspiller og kan bidrage til den gode og humoristiske tone i teamet
  • du taler og skriver fejlfrit dansk.

Vi tilbyder
En uddannelsesplads, hvor du gennem støtte og selvstændigt arbejde kan blive en dygtig digital e-mail fundraiser og dygtig til campaign automation. Derudover vil du blive en del af en digital ambitiøs afdeling og arbejdsplads, hvor udvikling og data har stor prioritet.

Derudover vil du få:

  • Relevante uddannelsesmuligheder.
  • Dygtige og engagerede kolleger, der udfordrer og støtter dig.
  • En arbejdsplads med højt arbejdstempo, humor og godt tværgående samarbejde.
  • En ambitiøs organisation, der konstant arbejder på at optimere engagement og fundraising, for at sikre flere midler til redning af dyr i nød og skabe bedre dyrevelfærd.

Du vil indgå i et stærkt fællesskab bygget op omkring vores værdier, hvor du vil være med til at præge, hvordan opgaver og hverdag skal planlægges. Vi er en arbejdsplads præget af tillid, arbejdsglæde og engagement. Vi prioriterer godt samarbejde både internet og eksternt, klar kommunikation og ansvarlig ledelse. Vi har et stærkt fagligt miljø med store ambitioner og et aktivt samarbejde på tværs af afdelinger.

Dyrenes Beskyttelse er kendetegnet ved en uformel omgangstone med vægt på sparring samt åbne døre på alle niveauer. Vi tilbyder en dynamisk og lærerig hverdag på en arbejdsplads, der prioriterer faglig udvikling og arbejdsglæde meget højt. Du vil få en stor kontaktflade og komme til at arbejde sammen med meget engagerede og kompetente kolleger.

Om ansættelsen
Løn og ansættelsesvilkår er fastsat ud fra, at du er nyuddannet eller har et par års erfaring, men de forhandles individuelt. Arbejdstiden er 37 timer inkl. frokost.

Arbejdssted er på vores kontor i Søborg, tæt på Buddinge Station.

Stillingen er ledig til besættelse snarest og senest 1. august.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Søborg

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. april 2024 79
27. april 2024 78
26. april 2024 80
25. april 2024 78
24. april 2024 78
23. april 2024 82
22. april 2024 84
21. april 2024 85
20. april 2024 87
19. april 2024 86
18. april 2024 81
17. april 2024 80
16. april 2024 80
15. april 2024 84
14. april 2024 82
13. april 2024 80
12. april 2024 80
11. april 2024 74
10. april 2024 77
9. april 2024 68
8. april 2024 69
7. april 2024 70
6. april 2024 71
5. april 2024 72
4. april 2024 74
3. april 2024 73
2. april 2024 74
1. april 2024 78
31. marts 2024 81
30. marts 2024 82
29. marts 2024 79