Kundeservicemedarbejder i Esbjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Er du en dynamisk og resultatdrevet leder? Kan du stå i spidsen for - og sammen med vores dedikerede teams i Sales Support, Retail Planning og Produktteam at nå nye ambitiøse mål.


Sports Connection ApS er en del af den globale SKECHERS familie og er ansvarlig for alt salg og distribution af sko, tøj og accessoires til de nordiske lande Danmark, Norge, Sverige og Finland. Vi er dedikerede til at levere kvalitetsprodukter og enestående service til vores kunder. Nu søger vi en inspirerende og målrettet leder til at styrke vores team og sikre, at vi fortsætter vores vækstrejse.

Stillingsoversigt:

Vi søger en dynamisk og resultatorienteret leder til at stå i spidsen for og sammen med vores Sales Support, Retail Planning og Produktteam nå nye mål. Den ideelle kandidat vil have en stærk ledelsesmæssig baggrund fra en salgsdrevet organisation - gerne fra sko, mode- eller sportsbranchen - og evnen til at motivere og udvikle sine teams yderligere. Du vil blive en central leder i vores organisation og sammen med dit hold være med til at sikre, at vi kan fortsætte den stærke vækst.

Arbejdsstedet vil være Skechers Nordens hovedkontor i Esbjerg.

Du kommer til at sætte og udvikle mål og rammer for hvordan du og dine teams kan bidrage til vores fortsatte udvikling og vækst. Dette vil foregå i tæt samarbejde med vores direktør/ Nordic Country Manager, vores 2 nordiske Sales Managers og vores Retail ledelse, så vi hele tiden har fingeren på pulsen og den optimale drift for øje.

Dine ansvarsområder vil være

  • Retail Product Planning:
    Ansvarlig for at vores produkter er tilgængelige på rette sted, i rette mængder og til rette tid. Teamet består Retail Product plannere, som arbejder ud fra datadrevet analytisk planning og forecast.
    Du vil have ansvaret for at udvikle vores systemer og processer for effektiv varestyring.

  • Sales Support:
    Fortsat sikre en kultur af fremragende kundeservice og fremme proaktivt salg til vores Wholesale kunder i hele Norden.
    Du vil have ansvaret for at motivere og støtte vores salgs support team for at opnå deres mål og levere enestående kundeoplevelser og drive på den mere proaktive side af sales support med henblik på optimal opfølgning og udvikling af forretningen.

  • Product Team:
    Ledelse af et erfarent og selvkørende produktteam, der i tæt samarbejde med vores ansvarlige salgsledelse og Skechers USA sikrer, at vi har det helt rigtige produktsortiment på de nordiske markeder hver sæson.
    Du vil være ansvarlig for ledelsen og udviklingen af teamet og sikre at der løbende er fokus på at fremme optimering af processer og forretningsgange.

Kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du har stor erfaring indenfor FMCG meget gerne indenfor sko- mode- eller sportsbranchen. Samtidig har du en stærk forretningsforståelse for såvel Retail som Wholesale verdenen. Du behøver ikke være direkte involveret i forhold til de opgaver dine teams udfører, men vi forventer at du har stor erfaring med opgaverne, og at du har indgående kommerciel forståelse og kan være "spillende træner" for dine medarbejdere.

Vigtigst af alt - du er en dygtig leder der brænder for at motivere, udvikle og inspirere dit team til at yde deres bedste og kontinuerligt forbedre performance og færdigheder.

Nogle punkter om dig:

  • Du har en positiv og energisk tilgang til arbejdet.
  • Du arbejder særdeles målrettet.
  • Du evner at se det større perspektiv og sætte retning.
  • Dine kommunikationsevner er fremragende
  • Du er løsningsorienteret og i stand til at træffe beslutninger
  • Det er et krav at du sprogligt kan begå dig på engelsk i skrift og tale på forhandlings niveau - ligesom kendskab til norsk og svensk vil være en fordel.

Vi tilbyder:

  • Et spændende og afvekslende job i en stærk international koncern, hvor du vil referere til vores Adm. direktør / Nordic Country Manager
  • Du vil blive en del af ledergruppen i Sports Connection / SKECHERS Nordic
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling.
  • Et godt arbejdsmiljø med plads til gode idéer.
  • Lønpakke bestående af konkurrencemæssig løn, Pensionsordning, sundhedsforsikring, massageordning, sund kantine- og frugtordning, m.m.

Hvis du er en dedikeret leder med evnen til at samle et team, drive forretningen og levere fremragende resultater, vil vi gerne høre fra dig. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale. Tiltrædelse hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO / Nordic Country Manager Peter Jørgensen.

Vi ser frem til at høre fra dig og få muligheden for at byde dig velkommen som en vigtig del af vores hold.

Om SKECHERS:

SKECHERS er verdens 3. største skomærke, med hovedsæde i Manhattan Beach, Californien. Med over 4700 konceptbutikker globalt, tilbyder SKECHERS et bredt udvalg indenfor lifestyle og performance sko, tøj og tilbehør til både damer, herrer og børn. Salget af SKECHERS i Norden varetages af SKECHERS’ datterselskab Sports Connection, fra det nordiske hovedkontor i Esbjerg, Danmark, hvor vi beskæftiger over 400 medarbejdere. Der er i dag mere end 175 shop-in-shops, 4 online shops, samt 60 konceptbutikker i de nordiske lande, og dette antal forventes at stige over de kommende år. Derudover føres SKECHERS varemærket hos et stærkt netværk af ca. 1600 forhandlere indenfor sko- og sportsbranchen i hele Norden. Du kan læse mere på www.sportsconnection.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Esbjerg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1