Customer Service Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Vi søger en nysgerrig og initiativrig Customer Service Specialist til at blive en del af vores fantastiske Aftersales & Service team. Hvis du er ekspert i at skabe struktur og overblik og er klar til at opbygge en specialist-funktion, der skal bidrage til vores fortsatte vækst, så er du måske vores nye kollega. Der er stor mulighed for at tilpasse og udvikle sig i stillingen.

Din rolle

Bliv en del af vores Customer Service team, som er en del af Aftersales der omfatter alt fra ombygninger, reservedele, teknisk support til service- og installationsopgaver, og består af i alt 58 medarbejdere, heraf 28 rejsemontører.

I tæt samarbejde med teamet, vil din primære opgave være at håndtere hele administrationen omkring reklamationer, servicebesøg og service aftaler mod vores kunder samt arbejdet med at forbedre serviceoplevelsen hos vores kunder ved at arbejde med vores kunderejse.

Du vil bla. udføre ressourcekoordinering af teknikere til både service og service aftalebesøg i tæt samarbejde med vores SLA-ansvarlige og montører.

Derudover vil den bestå af proaktiv planlægning af servicebesøg hos vores kunder samt intern og ekstern opfølgning på servicebesøg og rapporter i forbindelse med service- og installationsopgaver samt arbejde med kundehenvendelser samt salgs- og serviceopgaver.

Du vil have en bred berøringsflade med kunder, teknikere og kolleger i både ind- og udland.

Stillingen som Customer service Specialist er nyoprettet, så du vil have gode muligheder for at påvirke stillingens indhold og struktur og du vil også deltage i arbejdet med at beskrive vores kunderejse med dertilhørende touch points i vores Customer Jonurney.

Vi forventer følgende af dig

  • Uddannelsesmæssig baggrund inden for administration, suppleret med relevant erfaring fra en lignende stilling i en international projektvirksomhed.
  • Solide kommunikationsevner på både dansk og engelsk.
  • Beherskelse af MS Office-pakken.
  • Erfaring med at arbejde i ERP-system.
  • Du er kendetegnet ved at have en struktureret arbejdsstil, evnen til at bevare overblikket, grundighed og fokus på detaljen. Derudover er du serviceminded.

Vi tilbyder

Du bliver ligeledes en del af en veletableret, dansk, familieejet eksportvirksomhed, hvor relationerne vægtes højt. Kulturen i AASTED er kendetegnet af, at vi alle er motiverede og stolte af det, vi laver, hvilket skaber et solidt sammenhold og engagement. Vi har en åben, ærlig og direkte tone og gør en dyd ud af at opføre os ordentligt i alt, hvad vi foretager os.

Vi stræber kontinuerligt mod en inkluderende og fleksibel arbejdsplads med lige udviklingsmuligheder for alle vores medarbejdere. Vi tilbyder hjemmearbejde, attraktiv barselsordning, sociale arrangementer og en sund kantine ved Meyers Kantine.

Vi ser frem til at høre fra dig

Grundet sommerferieperioden behandles ansøgere først fra uge 31. Derfra afholder vi samtaler løbende, så send allerede nu din ansøgning og dit cv.

Hvis du har spørgsmål eller blot vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at række ud til Head of Aftersales, Christian Ingemann Hansen på telefon 51 16 60 32.

Vi opfordrer derfor alle uanset køn og etnicitet, samt seksuel, politisk og kulturel orientering til at søge job hos os

Du kan læse mere om os og vores arbejde her: AASTED | Welcome to our world

AASTED – en dansk pioner

AASTED har i mere end 100 år været markedsleder inden for udstyr og anlæg til chokoladeproduktion i hele verden. I porteføljen af kunder er både mindre, lokale virksomheder og flere af verdens største globale FMCG-spillere.

Vi er på en konstant rejse motiveret af en nysgerrighed, der har gjort os i stand til at retænke, hvad der hidtil har været kendt inden for chokoladeproduktion. Vi sætter spørgsmålstegn ved det umulige – og gør det muligt. Vi lancerer konstant en lang række banebrydende og patenterede løsninger til vores kunder og bidrager tik, at hver enkelt opnår deres unikke vision.

I AASTED er vi mere end 350 mennesker, der gennem passion, erfaring og ekspertise nytænker status quo.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Farum
  • Torsdag den 31. august 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1