Teamleder til Kundeservice hos Molly&My

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Teamleder til kundeservice søges til Molly&My

Hej! Er du vores nye kollega i Molly & My? Vi er på udkig efter en teamleder til vores kundeserviceafdeling, som skal hjælpe os med fortsat at sikre god service til alle vores dejlige kunder. Finder du det naturligt let at koordinere og planlægge? Er du god til – og nyder du – at bygge struktur for andre i hverdagen? Trives du med ansvar for kvalitet og ledelse? Så skal du læse videre!

Timer: FuldtidTiltrædelse: Hurtigst muligtArbejdssted: Molly&My – Erritsø, Fredericia

Hvis du kan genkende dette, så er det dig vi leder efter!

  • Du er god til, og du nyder, rutinepræget detaljearbejde. Du bygger nemt struktur for dig selv og andre, og du er naturligt meget detaljeorienteret. Du har derfor ”orden i penalhuset”.
  • Du trives med stort ansvar. Du er typen som kan få dårlig samvittighed, blot ved tanken om du måske misser en aftale eller en deadline. Du går meget op i at overholde en aftale selv, og du forventer meget fra andre.
  • Overblik og planlægning kommer nemt til dig. Du tænker automatisk over, hvordan en beslutning påvirker fremdriften andre steder, da du altid er ”oppe i helikopteren”.
  • Du ønsker at alle får en fair behandling. Retfærdighed er vigtigt for dig, og det samme er inklusion. Alle skal være med, ingen skal føle sig snydt, og du har altid været god til at holde sammen på grupper. Regler på en arbejdsplads er generelt vigtige for dig.
  • Du har altid kunne se andres potentiale, og du er god til at bringe det bedste frem i andre. At se dem vokse og forløse deres potentiale, giver dig energi. Du elsker at hjælpe andre.
  • Du trives i processen ’at lære nyt’. Når du får ny viden, eller prøver kræfter med nye opgaver, får du energi. Du er hurtig til at sætte dig ind i nye områder og systemer.
  • Du tænker tit: ”Det skal jo nok gå”. Dit positive sind smitter nemt af på dem omkring dig, og du elsker det. Du trives bedst når stemningen er i top, og du er ofte med til at skabe den.


Dine ansvarsområder vil være:


  • Planlægge vagter og andet i afdelingen i vores arbejdsplanlægningssystemer.
  • KPI-styring af diverse målsætninger ugentligt.
  • Løbende sikre at afdelingen har de mest effektive og automatiserede processer, så vi fortsat kan være stolte af vores høje kundeserviceniveau.
  • Generel kvalitetssikring af vores kundeservice.
  • Ledelsesansvar for 4-5 medarbejdere, hvoraf ikke alle er på fuldtid. Dette vil formodentligt blive til flere de kommende år. Dette indebærer alt fra daglig ledelse og udvikling af dem, til håndtering af ferie- og vagtplanlægning.
  • Onboarding og oplæring af nye medarbejdere i afdelingen.

Hvad vi forventer af dig:

  • Du har erfaring med ledelse, og du har før stået med både de lette og tunge beslutninger. Du ved at du kan håndtere begge slags.
  • Det er ikke et krav men et stort plus, hvis du tidligere har arbejdet og været leder i kundeservice.
  • Det er ikke første gang du arbejder med diverse IT-systemer, om end det ikke behøver være relateret til kundeservice. Vi har brug for at du er lærenem, og at du ved du kender din vej rundt i et IT-system, når først du har lært det.
  • Du brænder generelt for systemer og struktur, da grundighed for dig er nøglen til kvalitet.
  • Du brænder for at dygtiggøre andre, og for at skabe en inkluderende kultur I alle kan trives og performe i. At kunne give DK’s bedste kundeoplevelse er målet – og alle i teamet skal kunne bidrage til det.
  • Du trives godt med ansvaret i at træffe egne beslutninger. Konsensus er også vigtigt, men du er ikke bange for at tage fat og selv få rykket på tingene.

Vi tilbyder:

  • En energisk, sjov og ikke mindst ordentlig arbejdsplads, hvor der er fokus på at spille hinanden gode.
  • En vigtig og central stilling i en handlekraftig virksomhed, med klare mål om udvikling og vækst, og hvor vi forsøger at have kort vej til beslutningerne.
  • Stort ansvar for hele vores kundeservice, som kun bliver større og mere international den kommende tid.
  • Lækre personalerabatter til shoppen.

Om Molly&My

MollyogMy.dk er en 8 år gammel e-commerce virksomhed, som sælger lækkert mærketøj til børn og kvinder. Vi er en vækstvirksomhed med et par gazelle priser under armen, og vi har fortsat store ambitioner for forretningens videre rejse. Et af vores mål er at åbne 7 nye lande inden for de næste 3 år, hvorfor denne stilling også bliver særlig vigtig for vores kunder og vores team i kundeservice.

En af vores topprioriteter er at yde den bedst tænkelige kundeservice, og vi er derfor villige til at gå meget langt for at få super tilfredse kunder.

Ordentlighed og kvalitet er derfor altid at finde i vores kultur, og vi leder efter dig som vil passe godt ind i det mindset.

Samtidig har vi det rigtig sjovt, og er meget nede på jorden. Vi skal hjælpe hinanden, nå vores mål som et team, og dermed fejre succeserne sammen – for vi VIL være de bedste i branchen!

Test I rekrutteringsprocessen

I rekrutteringsprocessen bruger vi talentprofiler. Du vil derfor i slutningen af processen modtage et link til denne.

Vores erfaringer viser at det giver den bedste oplevelse for både kandidater, samt os som virksomhed. Det handler ikke om at svare rigtigt eller forkert, men om hvorvidt ens talent matcher den kontekst man skal arbejde i. Vi vil gerne ansætte en kollega som virkelig trives og blomstrer hos os, og derfor leder vi efter medarbejderen som vil være et godt fit med Molly & My ift.

  • Fit mellem personen og arbejdsopgaver
  • Fit mellem personen og kollegaerne i teamet
  • Fit mellem personen og ledelsen

Vi ved at når der er taget højde for dette, så trives og lykkes man langt bedre i sit job.

Kan du genkende dig selv i opslaget? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Sådan søger du stillingen:

1: Du skal sende din ansøgning samt CV til [email protected] og notere ”teamleder” i emnefeltet.

2: Ansøgninger tages udelukkende i betragtning via e-mail.

3: Vedhæft et foto af dig selv, hvis det ikke fremgår af dit cv.

Løn jf. kvalifikationer.

Vi frabeder personligt fremmøde grundet travlhed. Vi indkalder løbende til samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Fredericia
  • Søndag den 17. september 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
15. maj 2024 3
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 3
16. april 2024 2
15. april 2024 2