Frederikshavn Forsyning - Kundeservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Brænder du for at hjælpe dine kunder med den bedste løsning - og for at yde en sublim service? Så har vi jobbet til dig!

Du tilbydes job i en spændende koncern, hvor du får en grundig oplæring i at servicere inden for alle forretningsområderne, og du bliver del af en arbejdsplads, hvor der er stor fokus på sparring, at alle hjælper hinanden - og trives.


Frederikshavn Forsyning har ansvaret for affald, vand, varme, el, og spildevand, og henvendelserne til kundeservice dækker alle områder. Hvad enten det drejer sig om brud på en vandledning eller et ønske om at skifte til Frederikshavn Forsynings Elhandel, så er det dig, der hjælper med at finde den gode løsning ved at lytte til kunderne og trække på dine kollegaers kompetencer inden for de forskellige områder.

Frederikshavn Forsyning har over 230 medarbejdere, der dagligt sørger for, at de ting de fleste tager for givet fungerer. Du bliver en del af dette fællesskab, og en del af de 15 personer, der sidder i kundeservice. Med direkte reference til kundeservicechefen får du 5 gode kolleger, og sammen besvarer I de mange henvendelser, der kommer til forsyningen. Derudover er der praktiske opgaver som vedligehold af stamdata, der danner grundlag for afregningerne til kunderne. Det kræver en bred viden og en interesse for at sætte sig grundigt ind i, hvad Frederikshavn Forsyning arbejder med.

Profil


  • Serviceminded og imødekommende
  • Interesseret og nysgerrig
  • Godt overblik og systematisk
  • Tager med faglig stolthed ansvar for opgaverne
  • God og positiv kollega med humor
  • Gode IT-kundskaber

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke væsentlig, men vi forventer, at du har erfaring med løsningsorienteret kundeservice på telefon og mail. Lønnen aftales ud fra kvalifikationer og stillingen er omfattet af HK's overenskomst på området.

Stillingen ønskes besat snarest, så tøv ikke med at søge. Vi holder løbende samtaler.

Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Anders Heslop på 30 21 45 11 eller på mail: [email protected]

Frederikshavn Forsyning A/S er en multiforsyningskoncern, som består af 8 selskaber, har cirka 230 medarbejdere og omsætter for 600 mio. årligt. Det er en attraktiv arbejdsplads i udvikling, hvor medarbejdernes indsats og samspil i organisationen skaber resultaterne.

Selskabet er ejet af kommunen, og den fornemmeste opgave er, at skabe værdi for borgerne. De sikrer en stabil forsyning af el, vand og varme samt behandling af spildevand, affald og dagrenovation.

Strategisk er fokus på innovation, kvalitet og effektivisering til en attraktiv pris.

Læs mere om Frederikshavn Forsyning A/S på www.forsyningen.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Frederikshavn

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Skagen

    Drömmer du om en oförglömlig sommar och har lust att bli en del av vårt sommarteam? Om så är fallet, se hit! Vi söker glada och utåtriktade personer, som vill uppleva en fartfylld och rol..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Skagen
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Skagen

    Är du taggad på en sommar i Skagen? Är du serviceminded och vill jobba i köket eller med kundbetjäning? Sök då till denna restaurang i Skagen! I år har vi igen nöjet att kunna erbjuda jobb på en .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Skagen
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder (vikar) i Aalborg

    [xxxxx] Back Office har et overordnet ansvar for at supportere og kontrollere bankens Handelsafdeling. Vi indgår i et tæt samarbejde med bankens øvrige organisation og en række eksterne samarbe..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Nordjylland

    Motiveres du af at optimere kunderejser og levere særlige kundeoplevelser? Er du entusiastisk omkring kundedialogen, og at omsætte kundebehov til produkter og løsninger? Så er du muligvis den Custo..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1