Kundeservicemedarbejdere til tidsbegrænsede stillinger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Er du en kompetent kundeservicemedarbejder, som sætter en ære i at levere høj kvalitet og service? Brænder du for at udvikle dig og arbejde struktureret og vil du være del af en dynamisk afdeling, hvor vi er ambitiøse, med plads til humor? Så kan dette job være noget for dig!

Opgaverne

Som kundeservicemedarbejder har du ansvar for at servicere et stort opland og forskellige kundegrupper, som kommuner, private borgere, virksomheder og vognmænd.

Du skal varetage kundehåndteringen via telefon og på mail og ved brug af forskellige backoffice programmer. Nøgleord er viden og indsigt, kvalitetssikring, og grundig sagsbehandling.

Koordinering og godt samarbejde internt i teamet er nødvendigt for videndeling og effektiv drift.

Dig

Du har erfaring fra andre kundecentre og brænder for at være serviceminded og levere den bedste kundeoplevelse.

Du har gode samtaleevner og har en professionel tone, kan formulere dig korrekt og tydeligt på skrift. Du har erfaring med og interesse for IT.

Du er selvstændig og løsningsorienteret og forstår vigtigheden i vidensindsamling og -deling og du er indstillet på løbende at tillære dig ny viden og arbejdsgange.

Du er udadvendt, fleksibel, struktureret og kvalitetsbevidst og du bevarer overblik og humør, selvom der er travlt.

Os

Kundeserviceteamet er en del af Danmarks største affaldsselskab. Vi er et team med 11 dygtige kollegaer, hvor service og kvalitet er i højsædet. Vi er ambitiøse og pligtopfyldende og sætter en ære i at sikre den bedste kundeoplevelse.

Vi indgår i dialog med kunderne og afdækker behov samtidig med, at vi udviser respekt, overskud og venlighed i telefonen.

Sammen

Vi lægger stor vægt på at løse vores opgaver i teams, hvor vi støtter hinanden fagligt og trækker på hinandens kompetencer - både i afdelingen, men også hos vores kolleger i andre afdelinger i Vestforbrænding.

Vestforbrænding er på en spændende og krævende rejse med at implementere ny strategi, definere rammerne for en fantastisk arbejdsplads og skabe grobund for styrkelse af vores position. Vi er ca. 400 dygtige kolleger med mange forskellige kompetencer og vi er fordelt på flere lokationer, hvor samarbejde er i fokus, og evnen til at gøre en forskel vil sikre at vi lykkes.

Vi tilbyder

Vi har lige nu to vikariater ledige på henholdsvis 10 og 12 måneder. Du tilbydes en lønpakke i forhold til kravene til stillingen med en attraktiv pensionsordning. Hos Vestforbrænding er der en god kantineordning, personaleforening, idrætsforening og træningsfaciliteter. Vi er desuden certificeret som Great Place To Work®.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning med CV via vores hjemmeside, så vi har den senest onsdag den 28. febuar 2023. Vi kalder løbende til samtaler, så vent ikke for længe. Vil du vide mere om stillingerne kan du kontakte Kontrakt- og driftschef Chris Pommer på 2490 6361 eller [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vestforbrænding giver god energi videre: Vi tager hver dag skraldet for en million danskere og 60.000 virksomheder, leverer grøn fjernvarme og elektricitet og uddanner nye affaldsborgere i genbrug og genanvendelse. Vi styrer store og markante projekter inden for blandt andet genanvendelse, fjernvarme og fangst af CO2 og bidrager til den grønne omstilling med et realistisk mål om CO2-neutral affaldsbehandling og varmeproduktion. Du bliver derfor del af en virksomhed med enestående muligheder for faglig udvikling i et ambitiøst og uformelt miljø.

Vi opfordrer alle uanset alder, køn, seksuel orientering, religion og etnicitet at ansøge om arbejde hos Vestforbrænding. Vi tror på, at et alsidigt og inkluderende miljø er afgørende for at skabe en inspirerende og effektiv arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Glostrup
  • Tirsdag den 28. februar 2023

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af kundekontakt og af at vedligeholde og forbedre løsningerne til kunderne? Ønsker du at bidrage med din løsningsorienterede og kommercielle forståelse? Så er det måske dig, vi leder efter! Om jobbet | Kundesupport | Salg | Teknisk service.
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Er du dygtig til at spotte kunders behov? Og er du drevet af at levere resultater? Så er det måske dig, vi står og mangler. Lige nu leder vi efter de stærkeste sælgere til vores kontor i Kolding..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København N

    Er du Danmarks bedste Servicerådgiver til Volkswagen? Og sætter du en ære i at udføre dit arbejde, hvor kunden altid får den ekstra gode oplevelse? Så er det måske dig vi søger!  Som vores nye..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Du bliver tilbudt en fast kontrakt med mulighed for at få flere timer løbende. Vi opfordrer alle til at søge, uanset alder, etnicitet, baggrund mv.Om jobbet: I stillingen vil du få ansvar for..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 7
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 7
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 4
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3