Customer Service Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve

MAN er ejet af Volkswagen og en del af TRATON-koncernen, som giver os stabile rammer og betydelige ressourcer til at udvikle og udnytte de potentialer, der opstår gennem digitalisering, automatisering og elektrificering.

Gennem alt, hvad vi gør, sigter vi mod at revolutionere kundeoplevelsen i vores branche. Vores lastbiler, busser og varevogne er i verdensklasse og prisvindende i deres respektive segmenter, og lige nu fokuserer vi på at skabe unikke og inspirerende kundeoplevelser i både kundeservice og salg.


Det bliver spændende...

Som Customer Service Specialist er du bindeled mellem MAN Truck & Bus' kunder, eksterne forhandlere/servicepartnere og MAN.

Har du erfaring med teknik i en serviceorganisation? Kunne du tænke dig at gøre brug af dit gode overblik? Og har du lyst til at spille en vigtig rolle hos en markedsledende aktør med et stærkt, internationalt brand?

Du vil indgå i et team, hvor omgangstonen er fri og selvstændigheden høj.

Du sikrer, at samarbejdet med vores kunder fastholdes og udbygges gennem værdiskabende tiltag til fordel for vores kunder, private partnere og MAN. Du er proaktiv, nysgerrig og initiativrig. Du vil være en vigtig brik i udviklingen af samarbejdet, med vores service netværk.

Det bliver professionelt og udfordrende...

Med reference til Customer Service Manager vil du skulle håndtere opgaver indenfor vores eftermarkedsydelser, være en nøgleperson for vores servicenetværk, supportere nye tiltag og produkter, som understøtter forretningsområdet.

Du vil gøre brug af dine analytiske evner i bl.a. arbejdet med priser og produkter, og du skal kunne lide at interagere med vores servicenetværk i arbejdet omkring kontrakter og garantier, samt formidling af retningslinjer i forbindelse med disse.

Customer Service specialist med teknisk forståelse og mindset samt personligt drive...

    • Du har erfaring inden for autobranchen med fokus på Commercial vehicles eller anden nærliggende branche med B2B
    • Du kender til arbejdet med garanti, servicekontrakter og andre eftermarkedsydelser
    • Du er resultatorienteret og arbejder konstant på at skabe og øge en sund og målbar omsætning
    • Du er udadvendt og proaktiv, samtidig med at du er en god formidler og kan repræsentere MAN, både internt i eftermarked og salg samt eksternt over for vores servicepartnere og kunder
    • Du arbejder struktureret, systematisk og resultatorienteret, og er i stand til at håndtere flere forskellige opgaver på samme tid - du kan lide at have orden i dine sager
    • Du er en teamplayer, der bidrager til det gode samarbejde og vidensdeling med kollegerne i dit team
    • Du har en relevant teknisk og/eller kommerciel uddannelse
    • Du taler og skriver engelsk, så du kan kommunikere med kollegaer på hovedkontoret i München samt i de øvrige lande. Hvis du også forstår tysk, er det et plus, men ikke et krav
    • Du kan selvstændigt udføre analyser for eftermarkedsprodukter
    • Du har en analytisk arbejdstilgang og er en god bruger af Excel, samt Office pakken


Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Behandling af Servicekontrakt claims internt og i samarbejde med HQ

  • Opfølgning / audit servicekontrakt claims

  • Support til værkstederne angående spørgsmål omkring garanti, kampagner og servicekontrakter

  • Servicekontrakt træning og undervisning af medarbejdere, hos MAN Truck & Bus og servicepartnere

  • Opdatering af diverse koder og information ifm. garanti og servicekontrakter

  • Vedligeholdelse af servicekontrakter i systemerne

Din arbejdsplads vil være i København (Greve), med mulighed for enkelte hjemmearbejdsdage.

Sådan lykkes vi sammen...

For at vi lykkes med de markedsforandringer vi står over for, er vi afhængige af vores medarbejdere, som lever op til vores værdier: Holdånd, Respekt, Integritet og Beslutsomhed, og Kundefokus. Men hvad betyder det egentlig?

Hver dag bestræber vi os på at øge kundefokus og være en bedre partner for vores kunder. Og det kan vi opnå med holdånd, som betyder for os, at du må være åben for tanken om, at din gode idé potentielt bliver endnu bedre, når du diskuterer den åbent med en kollega. Vi kan nemlig altid lære mere. Dette tror vi opbygger en professionel integritet for dig som medarbejder og menneske, noget som igen er med til at øge din beslutsomhed. Uanset hvad, spiller vi nemlig hinanden gode, og vi behandler hinanden med respekt.

Hvad gør vi for at du lykkes....

Det allerførste vi gør er at sikre dine grundbehov. Det gør vi ved at tilbyde dig en god pensions- og sundhedsforsikring. Fleksibel arbejdstid forsøger vi at tilrettelægge efter bedste evne for at din arbejdshverdag fungerer optimalt.

Endvidere vil du blive del af et veletableret, internationalt og professionelt team. Vi har konkurrencedygtige betingelser kombineret med et fokus på personlig udvikling, som vi tror er med til at skabe en motivation du har brug for at gøre et godt job.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgningsfrist: 31.01.2024

Samtaler vil blive afholdt løbende, så send din ansøgning allerede i dag. I din ansøgning må du gerne have fokus på, hvad ud kan bidrage med i forhold til den profil vi søger.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du henvende dig til Hans-Henrik Bennedsen, Customer Service Manager, på tlf. +45 20108054 eller mail til [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Greve

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Ballerup

    Fri kontakt
    Vil du gerne give rigtig god kundeservice? Er du først tilfreds, når du har fundet svar på hver enkelt kundes spørgsmål? Har du lyst til at joine en gruppe unge, ambitiøse kundekonsulenter i en anerkendt IT-virksomhed?
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at løse udfordringer og bruge dine kompetencer til at give kunderne den bedst mulige oplevelse? Brænder du for at yde dansk såvel som svensk kundeservice i topklasse og for at give kunderne en sublim service?
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Storkøbenhavn

    Vi søger en Boligforeningssupportervikar eller en studentermedhjælper, der brænder for at supportere vores Boligforeningsrådgivere og servicere og betjene boligforeninger. Vikariatet løber i peri..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
31. maj 2024 8
30. maj 2024 8
29. maj 2024 8
28. maj 2024 8
27. maj 2024 7
26. maj 2024 7
25. maj 2024 7
24. maj 2024 7
23. maj 2024 7
22. maj 2024 7
21. maj 2024 7
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6