Supporter med teknisk viden til lægemiddelproduktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Supporter med teknisk viden til lægemiddelproduktion

Da en af vores gode supportere flytter til Island søger vi en erstatning

Vil du være med til at sikre drift og vedligehold samt fornyelse af produktionsfaciliteter og udstyr til fremstilling af lægemidler?

Og ikke mindst komme til at være en del af et team som har et godt fællesskab og har det sjovt sammen …

Om os:

Region Hovedstadens Apotek fremstiller cirka 20% af alle de lægemidler, der anvendes på sygehusene i Region Hovedstaden. I de to sterilafdelinger fremstiller vi årligt ca. 2,5 millioner enheder fordelt på ca. 100 forskellige produkter – og mange af disse er vi eneproducent på.

Som vores nye kollega, vil du blive en del af den sterile produktion organiseret i Supportafdelingen, som består af 1 afdelingsleder og 10 engagerede medarbejdere med forskellig baggrund indenfor naturvidenskab og teknik.

Vi respekterer hinandens forskelligheder og kompetencer på både det tekniske og farmaceutiske område, og bruger hinanden til at få løst vores opgaver på den bedst mulige måde.

I vores team har vi en personlig mangfoldighed, vi har omsorg for hinanden.

”Vi har stor bredde i opgaverne, og jeg får lov til at få fingrene i suppen og vi har det sjovt med hinanden” udtaler en supporter

I Supportafdelingen løser vi en god blanding af opgaver – både her og nu problemløsninger, driftsopgaver og projektopgaver.

Vi har en stor kontaktflade i vores daglige arbejde – først og fremmest selvfølgelig til personalet i sterilafdelingerne, men også til Teknisk afdeling, Kvalitetsafdelingerne, vores søsterafdeling på sitet på Rigshospitalet samt til eksterne leverandører og servicefolk.

Om jobbet:

Du vil sammen med resten af teamet blive ansvarlig for at sikre, at udstyr og faciliteter er kvalificerede, processer validerede og at de lever op til myndighederne krav.

Din opgave vil være at sikre driften af vores produktionsudstyr til vores 2 sterilafdelinger som består af 6 produktionslinjer (snart 7 linjer), hvor der produceres lægemidler i ampuller, hætteglas og infusions-beholdere.

Afdelingen råder over flere forskellige udstyr og forsyninger:

  • Produktionstanke, automatiske fyldelinjer, autoklaver, transportsystemer og mindre produktionsudstyr
  • Etiketteringsmaskiner
  • Forsyninger: ventilationsanlæg, destillationsanlæg og trykluft

I de kommende år står sterilafdelingerne overfor implementering af nyt udstyr samt nye teknologier såsom robot- og visionteknologi, isolator- og computerteknologi.

Derudover vil nogen opgaver bestå i udarbejdelse af GMP dokumentation, f.eks afvigelser og ændringssager mm.

Om dig:

Du ønsker et job, som byder på masse af spændende tekniske udfordringer, hvor din faglighed kommer i spil.

Du kommer formentlig fra en lignede stilling i en supportfunktion i lægemiddelindustrien og ved, at dit arbejde er med til sikre, at produktionen af livsnødvendige lægemidler kører som en velsmurt maskine.

Som person er du positiv, har gode samarbejdsevner og bidrager til det gode kollegaskab.

Du trives i en omskiftelig hverdag med mange forskelligartede opgaver og bidrager til at vi som afdeling, når i mål med vores opgaver.

Vi forventer, at:

  • du er teknisk uddannet indenfor maskiner, mekanik, automation eller lignende med hands on erfaring gerne fra lægemiddelproduktion
  • du har erfaring med lægemiddelproduktion og arbejde under GMP
  • du har erfaring med GMP-dokumentation som opsættelse af brugerkravsspecifikationer, indkøb, FAT/SAT og kvalificering af udstyr – herunder udarbejdelse af kvalificeringsdokumentation

Ansættelsesvilkår:

Apoteket er Nordeuropas største Sygehusapotek med ca. 700 medarbejdere.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge med arbejdstid i tidsrummet mandag til fredag 8:00-15:30. Der er fleksordning, betalt frokostpause og Apoteket er en arbejdsplads med god work-life balance. Apotekets værdier er tillid, åbenhed, helhedssyn og professionalisme.

På adressen Marielundvej er der et gratis motionsrum, mulighed for massage i arbejdstiden og diverse medarbejderforeninger.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Løn og ansættelsesvilkår er ifølge gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure:

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ingeniør Jens Hjaltalin 44577894 eller afdelingsleder Britta Johansen på tlf. 92433584.

Hvis du vil vide mere om apoteket, kig da evt. på: www.apoteket-regionh.dk eller se hele Apotekets præsentationsfilm her https://www.youtube.com/watch?v=UP_3NK7YwTY (vær lidt tålmodig, præsentation af Produktionen kommer 3 min 14 sek inde i filmen).

Ansøgningsfristen er 31. marts og ansøgninger behandles løbende, ligesom der løbende indkaldes til samtaler.

Ansøgning og CV sendes online via linket herunder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Herlev
  • Fredag den 31. marts 2023

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af kundekontakt og af at vedligeholde og forbedre løsningerne til kunderne? Ønsker du at bidrage med din løsningsorienterede og kommercielle forståelse? Så er det måske dig, vi leder efter! Om jobbet | Kundesupport | Salg | Teknisk service.
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Er du dygtig til at spotte kunders behov? Og er du drevet af at levere resultater? Så er det måske dig, vi står og mangler. Lige nu leder vi efter de stærkeste sælgere til vores kontor i Kolding..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København N

    Er du Danmarks bedste Servicerådgiver til Volkswagen? Og sætter du en ære i at udføre dit arbejde, hvor kunden altid får den ekstra gode oplevelse? Så er det måske dig vi søger!  Som vores nye..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Du bliver tilbudt en fast kontrakt med mulighed for at få flere timer løbende. Vi opfordrer alle til at søge, uanset alder, etnicitet, baggrund mv.Om jobbet: I stillingen vil du få ansvar for..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
1. april 2024 1