Vikarstilling: Barselsvikar til administrativ back-office funktion i kreativ uddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Herning

Barselsvikar til administrativ back-office funktion i kreativ uddannelse

Du skal være med til at sikre den tværfaglige koordinering af bl.a. driftsopgaver på tværs af vores uddannelser hos VIA Design & Business. Du skal være med til at styrke vores daglige aktiviteter og understøtte vores uddannelsesledere med fokus på høj kvalitet sammen med 2 dygtige kolleger fra samme afdeling. VIA Design og Business er nordens største designskole, og vi er på udkik efter en administrativ back-office profil til et barselsvikariat.

DINE PRIMÆRE OPGAVER:

  • Vedligehold og løbende opdatering af studieordninger og fagbeskrivelser, herunder sikre en god struktur i uddannelserne i samarbejde med uddannelseslederne og studieadministration
  • Læse ind i regler og retningslinjer fra fx ministerier samt forskellige strategiske og politiske bekendtgørelser og dagsordener, som kan få betydning for kvalitet, studieordninger og uddannelsesudvikling
  • Driftsopgaver i et fælles team, herunder opsætning af systemer, indberetninger, ledelsesinfo, studentersager samt sagsbehandling
  • Samarbejde med studieadministrative enheder, uddannelsesledere og studerende omkring fremmøde, merit og administrative dispensationer ud fra skriftlige afgørelser
  • Håndtering af klage- og plagiatsager i samarbejde med vores studieadministration
  • Deltage på møder som referent
  • Andre administrative opgaver

HVEM ER DU?

  • Du har erfaring fra lignende stillinger som AC-medarbejder med indgående kendskab til administrative opgaver
  • Du arbejder struktureret med dine opgaver, har ordenssans, er opsøgende og har et godt blik for detaljerne
  • Du arbejder selvstændigt med opgaverne og trives både med rutineprægede samt ad hoc opgaver
  • Du trives med unge mennesker, er serviceminded og kan have mange bolde i luften
  • Du er god til at kommunikere på både dansk og engelsk

VI TILBYDER
Du kommer til at indgå i Uddannelsesstaben, der understøtter flg. uddannelser: erhvervsuddannelsen Beklædningshåndværker og de to videregående uddannelser hhv. Designteknolog og Professionsbachelor i Design og Business. Vi uddanner til det private erhvervsliv, som vi også har et tæt samarbejde med. Du får et fagligt udfordrende job med en høj grad af selvstændighed. Dagligdagen vil være afvekslende og foregå i et trygt arbejdsmiljø med gode kollegaer - omgivet af både danske og internationale studerende. Du vil primært understøtte VIA Design & Business, men kan også indgå i opgaver på tværs af VIA.

ER DET NOGET FOR DIG?
Send os din ansøgning via vores online rekrutteringssystem på VIAs hjemmeside og fortæl, hvorfor netop du er den rette til jobbet. Dokumentation og CV skal vedhæftes som PDF-dokumenter.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for VIA Design & Business, Gitte Villemoes Larsen på 87550506.

Dit primære arbejdssted vil være Birk Centerpark i Herning, men du skal være forberedt på at arbejde på flere af VIAs adresser. Derfor vil det være en fordel at være i besiddelse af kørekort samt være villig til at bruge egen bil.

ANSØGNINGSFRIST
Vi skal bede om din ansøgning senest den 1. januar 2024

LØN- OG ANSÆTTELSESFORHOLD
Vikariatet er på fuld tid og ønskes besat snarest muligt, dog senest pr. 1. marts 2024. Forventet slutdato er i marts 2025.

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomst for akademikere i staten (indplacering som fuldmægtig) eller anden relevant overenskomst.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 19.100 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 21.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Herning

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Herning

    Er du drevet af salg, skabelsen af langvarige relationer og jagten på nye forretningsmuligheder? Så er du den ideelle Client Manager til vores Entreprise-team hos itm8. Som Client Manager vil d..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Herning

    Er du drevet af salg, skabelsen af langvarige relationer og jagten på nye forretningsmuligheder? Så er du den ideelle Client Manager til vores Entreprise-team hos itm8.Som Client Manager vil du..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Silkeborg

    Kundeservicemedarbejder søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Kundeservicemedarbejder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Viborg

    Medarbejder til kundeservice og kioskVil du have et job med ordnede forhold og gode udviklingsmuligheder? Så er en stilling i [xxxxx] måske lige noget for dig.Her bliver du en del af et ungt og soc..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
24. maj 2024 7
23. maj 2024 7
22. maj 2024 7
21. maj 2024 8
20. maj 2024 8
19. maj 2024 9
18. maj 2024 9
17. maj 2024 8
16. maj 2024 9
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 7
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 5
25. april 2024 3
24. april 2024 3