Servicerådgiver søges til Semler Mobility i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har du øje for detaljen og brænder for at levere god kundeservice? Så er du måske vores nye servicerådgiver!Vi søger en dygtig kollega til at repræsentere mærkerne Volkswagen, Škoda, SEAT og CUPRA. Har du et stort servicegen og erfaring fra autobranchen – så læs endelig videre.Som servicerådgiver er det din vigtigste opgave at sikre de gode kundeoplevelser og levere kundebetjening på et meget højt niveau – hver dag. Det er en central og koordinerende rolle, hvor du er en vigtig del i samspillet om at få dagen til at gå op.

Dine opgaver
  • Du rådgiver om servicemuligheder, afdækker kundens behov og opretter værkstedsordrer.
  • Du vurderer garantier og servicekontrakter, koordinerer aftaler og sikrer at reparationer udføres korrekt. Selvfølgelig påpeger du aktivt passende yderligere tjenester eller yderligere reparationsbehov, og er kontaktperson for dine kunder i hele reparationsperioden.
  • Kvalitetskontrol, fakturering og forberede udlevering af bilen til kunden.
  • Personlig rådgivning for at sikre langsigtet kundeloyalitet og tilfredshed.


  • Om dig
    Du er servicerådgiver / værkfører eller har en teknisk uddannelse fra autobranchen. Du trives med rådgivning og anvender din tekniske knowhow i dialogen med kunderne. Det er vigtigt, at du er omstillingsparat og kundemindet, så kunden altid får en positiv og professionel oplevelse. Du har flair for digitale tjenester og er også klar til at korrespondere og møde kunden i dette univers.Du tager ansvar for vores kunder igennem alle processer, og giver gerne dine kolleger en ekstra hånd i en travl situation. Vi har et rigtig godt sammenhold på arbejdspladsen, og vægter et positivt arbejdsmiljø.
    Det er en forudsætning for stillingen, at du har kørekort i kategori B.

    Om os
    Semler koncernen står på et stærkt fundament i kraft af en solid forretning med over 100 år i bagagen, og med blikket og ambitionerne rettet mod fremtiden.

    Semler Mobility er landets førende forhandler- og servicepartner på Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT og CUPRA. Hos Semler Mobility sætter vi hjul, hestekræfter og lang rækkevidde på kundernes drømme og giver dem frihed til at udleve dem.Semler Mobility er garant for tryghed, da både vores produkter og service er kompromisløs. Du finder os på tværs af landet, hvor vi udgør 14 forhandlere placeret fra Aalborg til København.Vi tilbyder pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive del af en stor og professionel organisation, som tæller over 3.000 dedikerede kolleger.

    Lyder det som noget for dig?
    Ansøgninger behandles løbende, så søg gerne allerede i dag.Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte service & værkstedschef Mads Bendtsen på telefon 4322 3033.

    Stærke værdier forener os på tværs
    Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 2800 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i København N.

    Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Kundeservicemedarbejder
    • København N

    Lignende jobs

    • Kundeservicemedarbejder i København

      Fri kontakt
      Motiveres du af kundekontakt og af at vedligeholde og forbedre løsningerne til kunderne? Ønsker du at bidrage med din løsningsorienterede og kommercielle forståelse? Så er det måske dig, vi leder efter! Om jobbet | Kundesupport | Salg | Teknisk service.
      • Kundeservicemedarbejder
      • København
      Få mere info
    • Kundeservicemedarbejder i København

      StillingenTelefonerne gløder og vi har brug for dig, som elsker at tage telefonen og snakke med kunder.Vi opretter i samarbejde med Danske Bank et helt nyt deltidskorps, som skal sidde og tage indg..
      • Kundeservicemedarbejder
      • København
      Få mere info
    • Kundeservicemedarbejder i København

      Servicemedarbejdere - KøbenhavnI Kongsvang søger vi lige nu flere dygtige servicemedarbejdere til en lokation i København. Arbejdsopgaven er at sørge for en ren helhed hos kunden - gennem daglig re..
      • Kundeservicemedarbejder
      • København
      Få mere info
    • Kundeservicemedarbejder i København N

      Er du Danmarks bedste Servicerådgiver til Volkswagen? Og sætter du en ære i at udføre dit arbejde, hvor kunden altid får den ekstra gode oplevelse? Så er det måske dig vi søger!  Som vores nye..
      • Kundeservicemedarbejder
      • København N
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København N

    Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
    26. april 2024 4
    25. april 2024 4
    24. april 2024 2
    23. april 2024 2
    22. april 2024 2
    21. april 2024 2
    20. april 2024 2
    19. april 2024 2
    18. april 2024 2