Kundemodtager søges til P. Christensen - Risskov

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Har du flair for ekstraordinær god kundeservice, og teknisk indsigt på værkstedet i bilbranchen? Og ønsker du at blive del af et bilhus, hvor vi er specialiseret i flere forskellige bilmærker? - så er du muligvis vores nye kollega, der gennem enestående kundehåndtering skal sikre, at vores kunder altid får den bedste modtagelse og service i forretningen. 

Hos P. Christensen Risskov søger vi en serviceminded Kundemodtager, der kan supportere værkstedet med modtagelse og håndtering af kundehenvendelser og sikre, at vores kunder altid får en købsoplevelse i særklasse. Som vores nye kollega, vil du komme til at arbejde med vores mærker Peugeot, Opel og Hongqi, og du vil opleve et stort fokus på kvalitet, de gode kundeoplevelser og et stærkt samarbejde på tværs af forretningen, hvorfor vi selvfølgelig forventer, at du har de samme værdier.

Som Kundemodtager vil dit primære fokus være at yde en ekstraordinær god kundeservice og modtagelse af vores kunder på værkstedet både i forretningen samt på telefonen. Dertil vil dine opgaver spænde bredt fra booking af værkstedstider samt ordrebehandling og fakturering. Du vil blive del af et stærkt team med dygtige tekniske og samarbejdsvillige kolleger, som alle ser frem til at tage godt imod dig.
Vi søger dig, som  
  • Forventeligt kommer fra en lignende stilling i indskrivningen i et bilhus, hvor du har arbejdet med professionel og serviceminded kunderådgivning og booking af kundeordre på værkstedet
  • Er meget udadvendt, opsøgende og imødekommende i din tilgang til både kunder og kolleger 
  • Sætter en ære i de gode kunderelationer og vægter det gode samarbejde højt, hvor du gerne går den ekstra mil for kunden og dine kollegaer 
  • Er struktureret og administrativ stærk i forhold til opgaver, systemer og deadlines 


  • Vil du med på holdet?  
    Så send os din ansøgning hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges, indtil den rette kandidat er fundet.  

    Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Eftermarkedschef Jeppe Bækgaard Pedersen på telefon 21 89 60 03.  

    Vi glæder os til at høre fra dig. 

    Om os:
    Hos P. Christensen A/S har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang. I dag er vi en af landets ældste, største og mest innovative bilkoncerner med forretninger i det meste af landet fordelt på 9 lokationer, hvor vi repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, smart, Opel, Peugeot, Citroën, Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Honda. Tilsammen beskæftiger vi mere end 400 dedikerede medarbejdere.

    Vi er en familieejet virksomhed gennem flere generationer og har en åben og flad organisation, hvor den enkelte medarbejders potentiale hele tiden bliver set og udviklet. Vi tror på, at hver enkelt medarbejder bidrager til vores succes, således vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og give vores kunder en troværdig samt personlig rådgivning.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

    Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Risskov

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Risskov

    Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
    27. april 2024 2
    26. april 2024 2
    25. april 2024 2
    24. april 2024 2
    23. april 2024 2
    22. april 2024 2
    21. april 2024 2
    20. april 2024 2
    19. april 2024 2
    18. april 2024 2
    17. april 2024 2
    16. april 2024 2
    15. april 2024 2
    14. april 2024 2
    13. april 2024 2
    12. april 2024 2
    11. april 2024 2
    10. april 2024 1