Customer Supporter med stærke sprogkompetencer søges til international virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Er du velsignet med godt humør, forstår du at give den bedste service og mestrer du engelsk, tysk og/eller fransk? Så er det dig, vi mangler!

Vi er en mindre international virksomhed i Autobranchen, der formidler brugte reservedele til biler. Du vil fra vores kontor i København NV skulle servicere kunder i hele verden og vil få en bred kontaktflade med mange forskellige kunder og leverandører.

Med service som drivkraft

Som medarbejder i vores kundeservice, bliver din væsentligste opgave den daglige kontakt og dialog med kunderne. Vi arbejder i et højt gear, har altid fokus på kunderne og arbejder med service som en væsentlig del af vores salgsarbejde, hvilket betyder, at vi ikke venter på at kunderne kommer til os, men gør en aktiv indsats for at komme til dem.

Derfor er det vigtigt, at du med et smil på læben kan tale med alle, sætter en ære i at yde den rette rådgivning og service, og samtidig bevarer roen og overblikket, så intet bliver tabt på gulvet.

International kommunikation

Du kommunikerer på engelsk og tysk/- eller fransk både mundtligt og skriftligt, da vi har kunder i hele verden. Du er udadvendt af natur og besidder et højt service gen, hvor tilfredse kunder er din drivkraft.

Vi lærer dig grundigt op, så du ved præcis, hvad der skal til for at få succes hos Autoparts24. Kendskab til bilbranchen er ikke nødvendigt. Vi holder løbende samtaler om din udvikling og sætter aktioner op, så du hele tiden bliver bedre. Til gengæld for din fantastiske kundepleje, tilbyder vi dig et attraktivt job.

Jobbet er en 37 timers stilling, hvor arbejdstiden mandag - fredag aftales nærmere. I jobbet indgår en god lønpakke efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning.

Brænder du for at blive en del af en lille spændende virksomhed i vækst, så send din motiverede ansøgning og CV til os allerede i dag på [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Lidt om Autoparts24

Autoparts24 er Europas største digitale markedsplads for brugte reservedele til biler.

Vi forandrer markedet for brugte og renoverede reservedele – og sikrer værkstedskæder, uafhængige autoværksteder, forsikringsselskaber og autoophuggere med at skabe højere værdi inden for markedet af brugte reservedele.

Med Europas stærkeste internationale netværk af kvalitetsleverandører, samler Autoparts24 det europæiske marked og giver autoværksteder, forsikringsselskaber og alle andre adgang til Europas absolut største og mest omfangsrige markedsplads af originale brugte reservedele til alle bilmærker.

Autoparts24 er en danskejet virksomhed med fem ansatte. Vi er en virksomhed i vækst, med en sjov, uformel og afvekslende hverdag. Autoparts24 har hovedsæde i København med forretning i 7 lande på 6 sprog.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København NV
  • Tirsdag den 04. oktober 2022

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af kundekontakt og af at vedligeholde og forbedre løsningerne til kunderne? Ønsker du at bidrage med din løsningsorienterede og kommercielle forståelse? Så er det måske dig, vi leder efter! Om jobbet | Kundesupport | Salg | Teknisk service.
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    StillingenTelefonerne gløder og vi har brug for dig, som elsker at tage telefonen og snakke med kunder.Vi opretter i samarbejde med Danske Bank et helt nyt deltidskorps, som skal sidde og tage indg..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Servicemedarbejdere - KøbenhavnI Kongsvang søger vi lige nu flere dygtige servicemedarbejdere til en lokation i København. Arbejdsopgaven er at sørge for en ren helhed hos kunden - gennem daglig re..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København N

    Er du Danmarks bedste Servicerådgiver til Volkswagen? Og sætter du en ære i at udføre dit arbejde, hvor kunden altid får den ekstra gode oplevelse? Så er det måske dig vi søger!  Som vores nye..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
18. april 2024 1
17. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1