Kundeansvarlig for virksomhedens pensionsaftale

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Job ID: 20432

Har du allerede erfaring med- eller drømmer du om at være virksomhedens betroede rådgiver?
Brænder du for at give gode kundeoplevelser hver dag? Er du en passioneret rådgiver og ønsker du at bruge dine personlige og faglige kompetencer i et job, hvor du er ansvarlig for virksomhedens firmapensionsaftale og betroet rådgiver for beslutningstagere, så virksomheden og dennes medarbejdere er glade for deres firmapensionsaftale i Nordea Pension?

Kunne du samtidig tænke dig at være del af et erfarent og meget selvkørende team, hvor det er dig og dine teamkolleger, der selvstændigt planlægger og styrer arbejdet? Trives du derudover i et åbent og meget uformelt miljø, hvor der er masser af plads til at have det sjovt samtidig med, at der skabes resultater? Er svaret ja, har vi hele pakken klar til dig lige her.

Om jobbet

Imødekommende og kvalificeret rådgivning af virksomheder via telefon, mail og online møder.

Dit nye arbejdsliv handler om at skabe glade og tilfredse kunder, for gør du det, understøtter du samtidig, at vi kan drive en sund forretning. Kunderne er primært virksomheder med 2-14 medarbejdere og dit arbejde er primært CVR relateret. Dine værktøjer er telefonen, mail og Teams eller lignende online mødeværktøjer.
Som Kundeansvarlig er dit fokus selvfølgelig at give gode og kvalificerede svar på spørgsmål – også på de spørgsmål kunden ikke ved, at de skal stille, men som du med din viden ved er relevante at give svar på.

Dine primære opgaver bliver at:
Der vil være mulighed for at arbejde hjemme, så en uge vil typisk være 2 dage hjemme og 3 dage på kontoret.
Du får også et tæt samarbejde med de udekørende Pensionskundechefer og Pensionschefer i forbindelse med både opstart af nye kunder og servicering af eksisterende kunder.

I dag bor vi på Borupvang 4 i Ballerup i Topdanmarks lokaler. Til maj 2024 flytter vi til nye flotte lokaler i Nordeas domicil ved DR Byen i Ørestaden, Grønjordsvej 10, 2300 København S – med Metroen som nabo.

Om dig

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Det er de værdier, vi bruger som pejlemærker til at blive det pensionsselskab, vi ønsker at være – og som vi forestiller os, du deler med os.

FOAK niveau 4 og gerne erfaring med firmapension.

Det vigtigste i jobbet handler om din lyst til at give vores kunder en super oplevelse. Det kræver, at du både kan lytte og ”oversætte” alle de svære ord til noget, der dækker den enkelte kundes behov. Du trives i et travlt miljø med selvstændigt ansvar og du er god til at planlægge og strukturere din hverdag.
Derudover rummer dit CV:
Dit nye team
Du bliver del af vores CVR-team og her får du 4 gode og meget erfarne kolleger. Teamet har ansvar for ca. 2.300 mindre virksomheder, der har firmapension i Nordea Pension. Teamet er en del af afdelingen Online Sales & Advisory.

Fælles for hele afdelingen er den gode stemning, motivationen for at samarbejde og hjælpe hinanden og ikke mindst lysten til at rådgive kunder.
Hvis det lyder som dig, så kontakt os!

Næste skridt

Er jobbet lige dig, så tøv ikke med til at sende CV og ansøgning via hjemmesiden senest 26/11/2023, da vi holder løbende samtaler. Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte salgschef Jesper Olsen på 5139 0114.

I Nordea ved vi, at en inkluderende arbejdsplads er en bæredygtig arbejdsplads. Vi er overbevist om, at vores forskellige baggrunde, erfaringer, egenskaber og personligheder gør os bedre til at hjælpe kunderne og bidrage til de samfund, vi er en del af. Så kom, som du er.
#Associate


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København S

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at løse udfordringer og bruge dine kompetencer til at give kunderne den bedst mulige oplevelse? Brænder du for at yde dansk såvel som svensk kundeservice i topklasse og for at give kunderne en sublim service?
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København K

    IT Process and Service CoordinatorI [xxxxx] er det en forudsætning, at vores it-systemer altid er tilgængelige, og at de virker som forventet, når kunderne skal bruge dem. Men systemer, platfo..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København S

    HK Handel Hovedstaden søger phonere Som phoner i HK Handel Hovedstaden bliver du en del af et team, som brænder for at organisere de ansatte på handelsområdet i kampen for bedre løn- og arbejdsvi..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
31. maj 2024 6
30. maj 2024 6
29. maj 2024 7
28. maj 2024 7
27. maj 2024 7
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 5
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 5
15. maj 2024 6
14. maj 2024 5
13. maj 2024 6
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 5
2. maj 2024 6
1. maj 2024 7