Partner Supporter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Clever søger en kunderådgiver med mod på at styrke og understøtte forholdet mellem Clever og vores salgskanaler i rejsen mod grøn omstilling.

Vi er optimister. Vi tror på en lysere, mere bæredygtig fremtid og på det gode i mennesker. Vi tror på, at vi sammen kan skabe en mærkbar forskel – ikke bare i dag, men i mange år frem. Og vi tror, at vi er mange andre derude. Din opgave, sammen med resten af Clever, vil være at finde dem, engagere dem og forbinde os. Vil du med?

Vi søger en engageret kollega, som har lyst til at blive en del af et dynamisk team, hvor det gode humør, den uformelle tone og det at hjælpe hinanden er en selvfølge.

I rollen som Partner Supporter

Partner Development er ét af Clevers kommercielle teams, der tager sig af dialogen med Clevers salgskanaler - vores partnere som er bilimportører, leasingselskaber og bilforhandlere. Som Partner Supporter er du med til at sikre, at partnerne får hjælp og rådgivning med deres spørgsmål i hverdagen, når de har brug for det.

Stillingen består af en stor del af telefonisk kontakt til primært bilforhandlere og leasingselskaber, suppleret af administrativt arbejde i form af registrering af henvendelser samt ordrebehandling

Som person skal du være proaktiv, positiv af sind og se det som et personligt mål for din arbejdsdag at levere uovertruffen kundeservice.

Ingen hierarkier eller solosejre i Clever

Hos Clever ser vi os selv mere som en organisme end som en organisation. Vi arbejder alle for at nå samme fælles mål – og så nytter det ikke, at vi arbejder hver for sig, i hver vores retning. Derfor finder du ingen solosejre eller hierarkier i Clever. Vi har heller ikke afdelinger og ledere i traditionel forstand. Vi hører hver især til ét team, men derfra arbejder vi frit sammen på kryds og tværs for at nå vores mål. Det kalder vi medledelse.

Vores ønsker til vores nye kollega

I din rolle som partner supporter har du et naturligt drive for at være serviceminded og hjælpsom overfor kunder, partnere og kollegaerne i Clever – også i travle perioder. Du trives med at arbejde i en virksomhed, hvor tempoet er højt, og udviklingen er konstant.

Der er mange opgaver at holde styr på, så du arbejder struktureret, du er handlingsorienteret og du eksekverer på dine projekter. Du er god til at bevare roen og være åben og positiv, selv når tingene ikke går som forventet. Du hjælper altid en kollega, når der er behov for det, ligesom du altid kan forvente det samme fra dine kollegaer, når det er dig, der mangler hjælp.

  • Du har nogle års erfaring med kunderådgivning, kundeservice eller supportering af salg
  • Du er vant til at begå dig i Microsoft Office-pakken

Det absolut vigtigste er dog din lyst til at arbejde i en virksomhed med gode mennesker, der sætter pris på dig og dit bidrag.

Clever tilbyder dig

Hos os får du stor frihed under ansvar til at sætte dit præg på rutiner og løsninger i et dynamisk og agilt, så kom og vær med til at sætte dit aftryk på vores fælles fremtid. Desuden tilbydes gode løn- og personaleforhold, sundhedsforsikring og pensionsordning. Det skal også tilføjes at der serveres lækker mad i vores kantine og at der er koldpresset juice i køleskabene.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Clever på:

www.Clever.dk/velkommen

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d3b536f1)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København SV
  • Mandag den 06. februar 2023

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af kundekontakt og af at vedligeholde og forbedre løsningerne til kunderne? Ønsker du at bidrage med din løsningsorienterede og kommercielle forståelse? Så er det måske dig, vi leder efter! Om jobbet | Kundesupport | Salg | Teknisk service.
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    StillingenTelefonerne gløder og vi har brug for dig, som elsker at tage telefonen og snakke med kunder.Vi opretter i samarbejde med Danske Bank et helt nyt deltidskorps, som skal sidde og tage indg..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Servicemedarbejdere - KøbenhavnI Kongsvang søger vi lige nu flere dygtige servicemedarbejdere til en lokation i København. Arbejdsopgaven er at sørge for en ren helhed hos kunden - gennem daglig re..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København N

    Er du Danmarks bedste Servicerådgiver til Volkswagen? Og sætter du en ære i at udføre dit arbejde, hvor kunden altid får den ekstra gode oplevelse? Så er det måske dig vi søger!  Som vores nye..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 13
23. april 2024 13
22. april 2024 14
21. april 2024 14
20. april 2024 14
19. april 2024 14
18. april 2024 14
17. april 2024 10
16. april 2024 13
15. april 2024 13
14. april 2024 13
13. april 2024 13
12. april 2024 13
11. april 2024 13
10. april 2024 13
9. april 2024 11
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 8
31. marts 2024 8
30. marts 2024 7
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4