Servicerådgiver til Porsche Center Aarhus - En del af Semler Premium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Vi søger en servicerådgiver til vores passionerede Porsche-team med opstart hurtigst muligt. Sætter du en ære i at udføre dit arbejde, hvor kunden altid får den ekstra gode oplevelse og du altid sørger for at kunden er i centrum? Så er det måske dig, vi søger!Din rolle og opgaverSom servicerådgiver påtager du dig en central og koordinerende rolle i vores Porsche Center og fungerer som en forbindelse mellem kunden og forhandlerens tjenester. Du handler altid på en service-, kunde- og markedsorienteret måde og tilbyder service på et højt niveau. I din faglige kompetence inden for rådgivning af kunder har du ikke kun dine gode kommunikationsevner, men også teknisk know-how. Du er ambassadør for Porsche-mærket og Porsche Center Aarhus.Dine opgaver vil bl.a. bestå af:
  • Personlig rådgivning for at sikre langsigtet kundeloyalitet og kundetilfredshed.
  • Rådgivning af dine kunder om alle servicemuligheder, afdækning af kundens behov, og du bruger dette som et grundlag for at oprette værkstedsordrer.
  • Vurdering af garantier og servicekontrakter, koordinering af aftaler og sikring af, at reparationer udføres korrekt.
  • Kvalitetskontrol, fakturering og forberedelse af udlevering af bilen til kunden.
  • Din profilHar erfaring som servicerådgiver/ værkfører eller har en teknisk uddannelse med erhvervserfaring i autobranchen – optimalt har du flere års erhvervserfaring som servicerådgiver. Det er vigtigt, at du har en markant kunde-, service- og resultatorienteret måde at arbejde på, da kundernes tilfredshed og oplevelse er altafgørende for os.Man kan beskrive dig som en teamplayer, hvor du udviser engagement og gerne vil arbejde mod vores fælles mål. Derudover er du fleksibel og selv om du har flere års erfaring, er du stadig åben for at lære nyt og anvende din nye viden i det daglige. Det er en forudsætning, at du har kørekort til personbil.Du får gode udviklingsmulighederSemler Premium i Aarhus er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Du kommer til at repræsentere et markedsledende brand, og vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job i en spændende organisation.Hos os vil du opleve et stærkt team der med respekt for kollegaer og kunder går til opgaverne med et smil på læben. Vi arbejder professionelt og løsningsorienteret for at hjælpe vores kunder videre.Vi gør meget for at du kan vedligeholde og udvikle dine personlige og faglige kvalifikationer gennem uddannelse og kurser, således at disse til enhver tid lever op til kundernes og virksomhedens forventninger.Du får løn der matcher dine kvalifikationer samt pension, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.Lyder dette som noget for dig?Tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Søren Nygaard på tlf. 2926 5939 eller på mail [email protected].Vi glæder os til at høre fra dig!Stærke værdier forener os på tværsSom ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 2800 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

    Jobbet er oprettet på vores service den 4.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Risskov

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Risskov

    Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
    29. april 2024 2
    28. april 2024 2
    27. april 2024 2
    26. april 2024 2
    25. april 2024 2
    24. april 2024 2
    23. april 2024 2
    22. april 2024 2
    21. april 2024 2
    20. april 2024 2
    19. april 2024 2
    18. april 2024 2
    17. april 2024 2
    16. april 2024 2
    15. april 2024 2
    14. april 2024 2
    13. april 2024 2
    12. april 2024 2
    11. april 2024 2
    10. april 2024 1