Teamleder til Kundeservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Har du flair for og lyst at arbejde med at strukturere og professionalisere de administrative processer? Og ved du hvad det vil sige at yde god kundeservice? Så har du nu chancen for at blive teamleder for et stærkt kundeserviceteam i en innovativ og dynamisk virksomhed.

”Som Teamleder for Bilabonnements kundeservice, får du ansvaret for at sikre en effektiv drift af vores kundeservice, og du vil få personaleansvar for pt. 3 fuldtidsansatte og 1 studentermedhjælper. Vi søger dig som har et usædvanlig stort service- og effektiviseringsgen og dig som arbejder struktureret og sætter en ære i at have styr på og følge alle dine opgaver til dørs, selv når der er rigtig travlt.
- Din kommende leder, Carsten Stephansen, CEO.

Om virksomheden
Bilabonnement A/S, som tilbyder personbiler på abonnement, er et datterselskab til K.W. Bruun & Co A/S koncernen. Vi er en velkonsolideret koncern i høj vækst, med en årlig omsætning på over 11 mia. kr., som bl.a. står bag importen af biler, reservedele og tilbehør af mærkerne Peugeot, Opel, Citroën, DS og Mitsubishi i Danmark og Sverige. Pr. 1 maj 2022 overtog vi desuden importen af Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Fiat Professional i Danmark.

Bilabonnement består af et dygtigt team på 10 medarbejdere af både erfarne og unge bilentusiaster, som du naturligvis bliver en del af.

Om stillingen
Dine primære opgaver bliver bl.a. at professionalisere kundeservice ved at bringe struktur i det daglige arbejde og automatisere processer, så opgaver udføres mere effektivt. Du bliver overordnet ansvarlig for at sikre prioritering og løsning af alle dagens opgaver, ligesom du selv tager aktivt del i den direkte kundeservice. Det forventes dermed at du sammen med resten af afdelingen er med til at besvare kundehenvendelser, samt tage del i de administrative opgaver i forbindelse med kunder, biler og hjemmeside, fx oprettelse af leasingaftaler, lagerstyring af biler og vinter/sommerdæk, test og Q/A af IT-system m.m. Herved opnår du værdifuld indsigt i kundernes behov og kan herefter omsætte viden fra den daglige dialog med kunderne til mærkbare forbedringer i processer, services, produkter m.m.

Er du vores nye kollega?
Der kan være flere veje til stillingen, men vi ser gerne at:
  • du er en teamplayer med høj kvalitetssans og øje for detaljen
  • du er løsningsorienteret, ser problemsager som spændende udfordringer og stortrives med forandringer
  • du er en rutineret bruger af Microsoft Office pakken og trives generelt med at arbejde med IT
  • du formår at arbejde på flere opgaver ad gangen uden at miste overblikket

Har du erfaring fra bilbranchen, Dixa eller kommer fra en lignende stilling er det en fordel, men ikke et krav. Endelig er det vigtigt, at du vil føle dig godt til rette som del af et mindre team, som prioriterer et tæt samarbejde med hinanden, forhandlerne og vores kunder. Vi lægger vægt på at have højt til loftet og en proaktiv indstilling til at bidrage til virksomhedens succes, og det er derfor vigtigt, at du har lyst til at være en del af den ånd og bidrage positivt til virksomheden med dit gode humør.

Vi gør os umage
Det er rigtig vigtigt for os, at du kommer godt fra start, og vi tilbyder derfor følgende;
  • Godt onboarding forløb med oplæring, sparring, vidensdeling og support fra erfarne kolleger.
  • Du bliver en del af en meget dynamisk og succesfuld virksomhed, som blandt andet er kendetegnet ved en stærk og ambitiøs kultur, hvor der er højt tempo og kort vej fra tanke til handling.
  • Vi investerer i og plejer de sociale relationer på tværs af afdelinger og afholder med jævne mellemrum diverse sociale arrangementer.
  • Med jobbet følger en lønpakke med pensionsordning, sundhedssikring samt andre attraktive personalegoder og rabataftaler. Derudover leverer Meyers Kantiner frokost hver dag.

Koncernen har mere end 100 års erfaring og er fast besluttede på at forny vores vej til succes. Kombinationen af at tiltrække og udvikle de rigtige mennesker, vores effektive forretningsmodel, konstant optimering, beslutsomhed og brancheerfaring har gjort os til brancheleder. Du bliver en del af vores unikke DNA, kultur og værdier som du kan læse mere om her.

Har vi fanget din interesse?
Så ser vi frem til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning via linket hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler og fjerner opslaget så snart vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke med at søge. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Carsten Stephansen 53828344. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.
Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Rødovre

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Fri kontakt
    Vil du gerne yde rigtig god kundeservice? Er du først tilfreds, når du har fundet svar på hver enkelt kundes spørgsmål? Har du lyst til at joine en gruppe unge, ambitiøse kundekonsulenter i en anerkendt IT-virksomhed?
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at løse udfordringer og bruge dine kompetencer til at give kunderne den bedst mulige oplevelse? Brænder du for at yde dansk såvel som svensk kundeservice i topklasse og for at give kunderne en sublim service?
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Du bliver tilbudt en fast kontrakt med mulighed for at få flere timer løbende. Vi opfordrer alle til at søge, uanset alder, etnicitet, baggrund mv.Om jobbet:I stillingen vil du få ansvar for .
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1