Teamleder til Kundeservicecenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Måske er du vores nye teamleder, som skal drive Q-Parks Kundeservicecenter. Du får ansvar for ca. 25 fuldtids- og deltidsmedarbejdere og skal sikre høj kvalitet inden for kundeservice, drift og personalehåndtering. Som person har du godt styr på IT og har nemt ved at sætte dig ind i mange forskellige systemer, og du er en nærværende og motiverende leder for dine medarbejdere, der arbejder på skift i løbet af døgnets 24 timer og årets 365 dage.

Dine arbejdsdage vil være spændende og varierede. Du vil skulle varetage mange forskellige driftsmæssige, administrative og personalemæssige opgaver. En af de første opgaver, som du skal kaste dig over, er at udarbejde nyt uddannelsesmateriale og opdatere manualer, så du kan sikre, at både ”gamle” og nye medarbejdere i dit Servicecenter er klædt ordentligt på til at yde en fantastisk service.

Du skal medvirke til at sikre et godt samarbejde på tværs af afdelinger, så virksomheden som helhed når de opstillede mål og forventninger. Du går gerne forrest, når der skal implementeres tekniske løsninger i afdelingen, og du skal være frisk på at give en hånd med i det daglige arbejde fx med besvarelse af kundehenvendelser, når der er brug for det. Derudover er du ansvarlig for korrekt bemanding og vagtplanlægningen i vagtplanlægningssystemet Planday, også ved sygdom og ferier.

Du vil bl.a. blive målt på din egen og dine medarbejderes evne til leve op til vores kunders forventninger, aftalte deadlines samt overholdelse af budget.

Om afdelingen
Du vil lede en afdeling, der er opdelt i en Kundeserviceafdeling, som har åbent på hverdage i dagtimerne og et døgnbemandet Servicecenter.

Kundeserviceafdelingen består af en supervisor og to andre fuldtidsmedarbejdere, der servicerer de kunder, som har eller ønsker parkeringsabonnementer i vores parkeringshuse. De står bl.a. for oprettelse, fakturering og opfølgning på kundeabonnementer og betalinger.

Servicecenteret består af tre koordinatorer, to nattevagter og en række deltidsmedarbejdere, som hovedsageligt er studerende på videregående uddannelser. Dertil kommer en håndfuld medarbejdere under 18 år, der er ansat til at scanne dokumenter. Arbejdet i Servicecentret består bl.a. i besvarelse af henvendelser fra kunder, der parkerer i Q-Parks betalingsanlæg, via intercom, telefon og mail samt overvågning og videreformidling af fejlmeldinger på teknisk udstyr i anlæggene. Vær opmærksom på at Servicecentret ikke tager sig af klagesager over afgifter.

Om dig
Vi forventer, at du:

  • har ledelseserfaring – gerne fra et callcenter eller en anden kundeservicefunktion – og er vant til at følge op på dine medarbejderes trivsel, generelle performance og sygefravær
  • har erfaring med rekruttering og afskedigelse af medarbejdere
  • kan arbejde selvstændig, strukturere din dag og nå dine mål
  • er velformuleret og kan kommunikere på dansk og engelsk på alle niveauer
  • er en stærk IT-bruger

Det er derudover en fordel, hvis du har følgende egenskaber:

  • er pragmatisk og løsningsorienteret
  • har erfaring med direkte håndtering af kundehenvendelser via intercom, telefon og mail
  • er ikke-ryger, da vores kontor er beliggende i en røgfri bygning, og der ikke er megen mulighed for rygepauser


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    We’re looking for a new colleague to join our Customer Success Manager team at our offices in Sydhavn, Copenhagen. You will be part of a small team that is tasked with retaining and growing existin..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Søborg

    Er du klar til at sætte dit præg på hverdagen i [xxxxx]s landsdækkende kundecenter? Hos os handler det ikke bare om arbejde - det handler om at gøre en forskel med et smil på læben og et..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Til vår kunde i København søker vi etter en kundeservicerådgiver som behersker norsk flytende for å gi støtte til de beste produktene innen behandling av diabetes på vegne av vår klient – et global..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
11. maj 2024 13
10. maj 2024 13
9. maj 2024 14
8. maj 2024 12
7. maj 2024 11
6. maj 2024 8
5. maj 2024 9
4. maj 2024 9
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 5
11. april 2024 6