Laborant Praktikant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Ishøj

Firmabeskrivelse

Eurofins VBM laboratoriet - Geoteknik
Eurofins VBM laboratoriet – Geoteknik tilbyder en bred vifte af laboratorieanalyser og feltundersøgelser. Vi har mange års erfaring med både små og store projekter - alt fra kunstgræsbaner, boliger, motorveje, jernbaner/metro til store broforbindelser. Derudover hjælper vi vores kunder med miljødelen i anlægsprojekter, hvor specielt overskudsjord ofte er en betydelig del af projektet. Vores analyser udføres på en række forskellige materialer til anlægsprojekter heriblandt vejmaterialer og tilslagsmaterialer til beton og asfalt (grus-, sand, ler samt materialer stabiliseret med cement og/eller kalk).

Jobbeskrivelse

Hos Eurofins VBM laboratoriet A/S i Ishøj søger vi på nuværende tidspunkt en dygtig og energisk laborantpraktikant med tiltrædelse hurtigst muligt.

Du vil blive en del af en af verdens største og mest ambitiøse laboratorievirksomheder, hvor du kan se frem til et spændende udviklings- og læringsforløb. I din tid som laborantpraktikant vil du indgå i vores forskellige laboratorieteams sammen med dygtige og engagerede arbejdskollegaer.

Hos os har du mulighed for at præge hverdagen, hvad enten det angår idéer til nye arbejdsområder, brug af ny teknologi eller andre tiltag til gavn for både virksomhed og medarbejdere. Der er meget kort vej mellem ledelsen og medarbejderne og koblet med en uformel stemning, søger vi at få det meste ud af vores medarbejderes viden og idéer.

Hvis du har lyst til at arbejde på et laboratorium med de ovenstående værdier, hvor fleksibilitet, alsidighed, og troværdighed er i højsædet, er Eurofins VBM laboratoriet A/S noget for dig.

Dine primære arbejdsopgaver vil indebære:

  • Vejtekniske laboratorieforsøg
  • Analyser indenfor betontilslag
  • Arbejde med og vedligehold af udstyr og maskiner, fx sigter, vibrationsbord og standard proctor
  • Kvalitetsarbejde i henhold til ISO 17025 (DANAK)

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer

  • Du har afsluttet grundforløbet på en laborantskole eller Erhvervsakademi
  • Du har lyst til at arbejde med kvalitetsforbedringer og optimering af eksisterende processer under anvendelse af bl.a. LEAN
  • Du forstår, skriver og taler dansk, samt har godt kendskab til IT og Office-pakken

Personlige kvalifikationer

  • Du arbejder godt selvstændigt, har gode samarbejdsevner og en fleksibel indstilling til tingene
  • Du er villig til at udfordre traditioner i forhold til at effektivisere processer
  • Du er mødestabil, positiv og har et stort drive
  • Du er kvalitets- og ansvarsbevidst og arbejder struktureret og systematisk
  • Du har flair for at planlægge arbejdsdagen og få afsluttet dine opgaver
  • Flere arbejdsprocesser kan være fysisk krævende, hvorfor det er vigtigt, at du trives med dette

Yderligere oplysninger

Vi tilbyder:
Et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone. Du bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens største laboratorier. Forløber og afsluttes dit praktikforløb tilfredsstillende, vil der være mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Tiltrædelse og ansættelsesperiode:
Tiltrædelse 1.februar 2023. Der er tale om en fuldtidspraktikperiode på et år.

Arbejdstider:
Du vil indgå i afdelingens arbejdsplan. Dine ugentlige 37 timer vil være placeret i tidsrummet mellem kl. 07.00-18.00 på hverdage.

Arbejdssted:
Baldershøj 9, 2635 Ishøj

Vil du vide mere
Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Teamleder Rolf Kaaber på tlf: 26865414. Du kan læse mere om Eurofins VBM laboratoriet A/S på www.VBMlab.dk og www.eurofins.dk.

Ansøgning
Send dit CV, ansøgning, uddannelsespapir og andre relevante bilag ved at klikke på "jeg er interesseret" hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat og opfordrer derfor til, at du ansøger hurtigst muligt. I forbindelse med ansættelse vil du blive bedt om at fremvise straffeattest.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 62.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 61 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2022 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ishøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Ishøj
  • Onsdag den 13. december 2023

Lignende jobs

  • Laborant i Storkøbenhavn

    Brænder du for produktionsteknik og laboratoriearbejde, og har du lyst til at være med til producere en ny miljørigtig generation af vandrensningsteknologi, så har denne veletablerede opstartsvirks..
    • Laborant
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Laborant i Brønshøj

    In our line of work, life isn’t a given - it’s the ultimate goal. When life takes an unexpected turn, our technology and solutions enable caregivers to make informed diagnostic decisions to improve..
    • Laborant
    • Brønshøj
    Få mere info
  • Laborant i Glostrup

    Er du effektiv og grundig, og kan du lide at være del af et team? Så har vi den rette stilling til dig! Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S er et verdensførende globalt kontrakt labo..
    • Laborant
    • Glostrup
    Få mere info
  • Laborant i Vallensbæk Strand

    Laborant søges til organisation/virksomhed i 2665 Vallensbæk Strand
    • Laborant
    • Vallensbæk Strand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Ishøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Ishøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter over tid

Dato Alle jobs som laboranter
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1