Laborant eller anden relevant uddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Rødovre

Flügger er en stolt producent og forhandler af maling med et stærkt DNA, kvalitetsprodukter, engagerede medarbejdere og loyale kunder. Hos Flügger er vi godt igang med at eksekvere på vores Going Green-strategi, som er baseret på bæredygtig produktion, produkter og emballage. Samtidig har vi ambitiøse vækst- og optimeringsmål og en stærk digitaliseringsagenda.

Team, Time & Trust



Vil du med om bord på en spændende transformationsrejse hos Flügger? Så grib chancen, da vi er på udkig efter en laborant til vores udviklingsafdeling.

Du kommer til at indgå i et team bestående af fem kemikere og seks laboranter på vores laboratorium, og her vægter vi en åben tone, nysgerrige spørgsmål – og kollegaer, som udviser oprigtig videbegærlighed og engagement.

Lyder det som noget for dig? Og er du fuld af drive og motivation? Så har vi jobbet til dig.

Din nye rolle



Vores opgave er at udvikle og transformere vores løsninger inden for maling og træbeskyttelse i en grøn og bæredygtig retning, samtidigt med at vi skaber værdi for Flügger og vores kunder.

Din arbejdsdag vil typisk indeholde:

  • Planlægge fremtidige forsøg i samarbejde med kemikeren
  • Fremstille malingprøver på lab og lave fysisk/kemisk test af disse
  • Dokumentere eksperimenter i Excel og elektronisk logbog
  • Udfærdige og dokumentere mindre afsluttende rapporter
  • Vedligeholde standardmetoder og interne standarder/procedurer
  • Være ansvarlig for kvalitetssikring af laboratoriets instrumenter
  • Rengøre og vedligeholde instrumenter og laboratorium i henhold til 5S

Dit primære arbejdsområde vil være inden for udvikling af næste generation af miljøvenlig maling både til indendørs- og udendørsbrug. Arbejdet omfatter tværgående samarbejde med afdelinger som Procurement, Regulatory Affairs, Product Support og QC/Produktion.

Dine kvalifikationer



Du er uddannet laborant eller har anden relevant uddannelse, og det er en stor fordel, hvis du har arbejdet med formulering af maling eller kemi i øvrigt, men ikke et krav. Du er superbruger af Word og Excel.

Derudover forventer vi, at du er i stand til proaktivt at gribe ind, hvis du ser mulige forbedringer af processer eller aktiviteter, der involverer din afdeling. Det falder dig naturligt at udvise fleksibilitet og at sikre et optimalt samarbejde og vidensdeling i afdelingen.

Vi tilbyder



En afvekslende arbejdsdag i et team med stor alsidighed både på faglighed og anciennitet. Gode kollegaer, som vil glæde sig til at byde endnu en kollega velkommen til vores laboratorium.

Din lønpakke vil matche dine kvalifikationer, og vi behandler naturligvis din ansøgning under fuld fortrolighed.

Interesseret?
Så send os din motiverede ansøgning, CV og eksamensbevis allerede i dag. Vi evaluerer løbende de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Laboratory Manager Daniela Bach på tlf. 26 89 82 70.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:10. maj 2023
Arbejdsplads: Rødovre

Beskæftigelsesgrad: Fuldtid
Varighed: Fastansættelse
Stilling: Lab Technician

For mere information
Kontakt: Daniela Bach
E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 26898270

I Flügger ser vi udelukkende på kombinationen af personlige og faglige kompetencer og kvalifikationer, når vi vurderer kandidaters egnethed. Vi værdsætter mangfoldighed og individets ret til at være sig selv med lige muligheder.

Om Flügger

Flügger Group er en international koncern med base i Norden. Flügger er børsnoteret og har en årlig omsætning på cirka 2.500 millioner kroner og 2.700 medarbejdere, hvoraf cirka 500 arbejder i Danmark. Hos Flügger udvikler, producerer, markedsfører og sælger vi maling, træbeskyttelse, tapet, malerværktøj og meget mere i professionel kvalitet, samtidig med at vi hjælper kunderne med at finde de bedste løsninger. Vi er ikke tilfredse, før vores kunder er tilfredse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Rødovre

Lignende jobs

  • Laborant i Hvidovre

    Mikrobiologisk laborant Vores kunde mangler en dygtig og frisk medarbejder til laboratoriearbejde i en attraktiv og international virksomhed, hvor du vil indgå i et team af kompetente og erfarne .
    • Laborant
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Laborant i Storkøbenhavn

    Vi søger en nyuddannet laborant eller en laborant med et par års erfaring til vores mikrobiologiske GMP-afdeling.Som laborant hos Eurofins BioPharma Product Testing Danmark A/S vil du i det d..
    • Laborant
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Laborant (praktik) i Storkøbenhavn

    Vi søger en laborantpraktikant med opstart i september. I vores laboratorium vil du komme til at arbejde med mikrobiologiske og pharmaceutiske analyser og vil gennemgå et spændende, udfordrende og .
    • Laborant
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Laborant i Storkøbenhavn

    Brænder du for produktionsteknik og laboratoriearbejde, og har du lyst til at være med til producere en ny miljørigtig generation af vandrensningsteknologi, så har denne veletablerede opstartsvirks..
    • Laborant
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter over tid

Dato Alle jobs som laboranter
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1