Timelønnet medarbejder til jordbrugs-laboratorium i Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Hos Eurofins Agro Testing arbejder vi med et bredt spektre af laboratorieanalyser inden for jordbrug, hvor vi bl.a. udfører jordanalyser og analyser af gødning, gylle og såsæd. Således hjælper vi producenter inden for kvægbrug, svineproduktion, planteavl, skovbrug, gartnerier og biogasforsyning, med at sikre kvaliteten af råvarer, processer og færdige produkter.

På vores laboratorium i Viborg er vi i dag et team af medarbejdere, i et dynamisk og levende arbejdsmiljø, hvor du som laboratoriemedarbejder får en vigtig rolle i at bidrage til sikring af den daglige drift.

Jobbeskrivelse

Vi søger en ufaglært kollega til vores laboratorium i Viborg. Her vil du komme til at hjælpe til med håndtering af de forskellige prøver, som skal klargøres til analyse, eks. knusning af jordprøver.

Herudover hjælper du med diverse forefaldende opgaver i laboratoriet, så som opfyldning af forbrugsvarer, pakke emballage, affaldshåndtering og oprydning, så arbejdspladsen holdes præsentabel og ryddelig.

Du trives med rutiner og hverdagen i en produktionsafdeling, hvor vi har travlt og arbejder i et team, så alle når i mål. Arbejdstiden kan variere, men er typisk ca. 15 timer i ugen.

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer

  • Du har erfaring inden for produktion, landbrug eller lignende

Personlige kvalifikationer

  • Du trives med rutiner, men er ikke bleg for at give en ekstra hånd når det behøves
  • Du har et positivt mindset og er god til at samarbejde
  • Du arbejder struktureret og evner at skabe overblik

Det er vigtigt at du er fysisk mobil, da arbejdsopgaverne foregår stående såvel som gående.

Yderligere informationer

Arbejdstid
Ca. 15 timer i ugen, som placeres på hverdage i tidsrummet kl. 06.00 til 18.00.
Timetallet kan variere afhængigt af sæsonen inden for landbrug.

Arbejdssted
Ærøvej 1E. 8800 Viborg

Tiltrædelse
Snarest muligt

Lyder jobbet som noget for dig?
Send din ansøgning og CV ved at klikke på "Søg jobbet" og efterfølgende klikke på "Jeg er interesseret". Vi rekrutterer løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet, så vent ikke med at ansøge.

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Steen Jensen på [email protected]. eller tlf. 20203092.

Du vil i forbindelse med rekrutteringsprocessen blive bedt om at fremvise straffeattest.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som vores nye kollega.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 940 laboratorier i over 54 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2021 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Viborg
  • Søndag den 26. marts 2023

Lignende jobs

  • Laborant (praktik) i Bjerringbro

    Are you looking for an internship starting in fall 2024? Why not combine your theoretical toolbox with practical experience in a global organization? This is your chance to work with some of the sh..
    • Laborant
    • Bjerringbro
    Få mere info
  • Laborant i Viborg

    Har du lyst til at kombinere din naturfaglige viden, med din interesse for landbrugsområdet? Så er du måske vores nye kollega i laboratoriet i Viborg.Hos Eurofins Agro Testing arbejder vi med e..
    • Laborant
    • Viborg
    Få mere info
  • Laborant i Midtjylland

    Vi søger en medarbejder, med en uddannelse som laborant eller lignende, der har interesse i landbrugsområdet. Du bliver en del af vores team i laboratoriet i Viborg, som består af fagligt dygtige .
    • Laborant
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter over tid

Dato Alle jobs som laboranter
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1