Overvejer du at blive speciallæge i psykiatri? Eller er du bare nysgerrig efter at lære mere om psykiatri? Vi hjælper...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vi kan tilbyde dig ansættelse på et dynamisk center med patienten i centrum i en lægegruppe med fokus på uddannelse, faglig udvikling, undervisning og mulighed for forskning. Psykiatrisk Center Amager søger 2 reservelæger til uklassificerede stillinger.

Velkommen indenfor på Digevej Som læge på Psykiatrisk Center Amager varetager du forvagts arbejde i aften-nattevagt i en åben, psykiatrisk akutmodtagelse samt stuegang på intensivt eller åbent afsnit i dagstid.

Som forvagt er du ikke alene på vagt. Psykiatrisk Center Amager har to reservelæger i vagt efter kl. 15.30, bestående af Speciallæge i Front (SIF) fra kl. 15.30 til 20.00 på hverdage samt en døgndækkende bagvagt. I weekenden er der SIF-vagt i dagstid.

I vagten udarbejder du akutte medicinplaner i samarbejde med bagvagt og SIF-vagt. Akutte situationer ledes i samarbejde med en forebyggelsesinstruktør fra plejegruppen. Dette sikrer dels patientinddragelse, god læring og forebyggelse af tvang.

Du er fast tilknyttet en vejleder, hvor du har månedlige møder med sparring på dit daglige arbejde, planlægning af kompetencevurdering, fokus på karrierevejledning og generel trivsel.

Herudover har vi fokus på ugentlig struktureret klinisk supervision, mulighed for forskning i vores forskningsenhed, undervisning og klinisk læring ved konferencer med bl.a. drøftelse af patientbehandling. Vi tilstræber en bred uddannelse med fokus kompetencer på alle 7 lægeroller.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få? Du vil udover vagtarbejdet få klinisk funktion i et fast døgnafsnit, hvor dine psykiatriske lægekompetencer vil kunne udvikles i samtalerne. I tæt samarbejde med afsnitsledende overlæge, oversygeplejerske, evt. specialpsykolog og øvrige uddannelseslæger vil du kunne varetage følgende kliniske opgaver:

  • udredning, psykofarmakologisk behandling og evt. henvisning til andet behandlingstilbud
  • behandling af patienter med retslige foranstaltninger
  • deltage i psykoedukation af patienter og pårørende
  • undervisning af kolleger og yngre læger

Vores forventninger til dig Vi forventer, at:

  • Du har dansk autorisation og gerne ret til selvstændigt virke
  • Du gerne vil bidrage til et arbejdsmiljø med fokus på vidensdeling og tværfagligt samarbejde
  • Du har et stort engagement og mod på faglige udfordringer

Hvad tilbyder vi dig?
  • Du bliver en del af sammenhængen mellem klinikken og forskning, bl.a gennem et udbygget internt program med mulighed for undervisning.

  • Du indgår i et kollegialt netværk i både gruppen af yngre læger og speciallægegruppen med fokus på trivsel og humor i hverdagen
  • Du bliver en del af en ambitiøs og udfordrende arbejdsplads med gode læringsmuligheder samt en god struktur for faglig understøttelse af det lægelige arbejde

Om os Psykiatrisk Center Amager består af 129 senge organiseret i 9 afsnit, heraf et modtageafsnit, tre åbne afsnit, fire intensive afsnit og et ældrepsykiatrisk afsnit. Vi mødes dagligt til både morgen- og middagskonference.

Der er en afsnitsledelse bestående af afdelingssygeplejerske og overlæge i hvert af de 9 afsnit og næsten alle vores speciallægestillinger er aktuelt besat.

Løn og vilkår

Stillingen er med tiltrædelse den 1. juni 2023 eller snarest derefter.

Stillingen er på 37 timer, vagtbærende. Du skal forvente fire aften-/nattevagter månedligt, heraf en weekend hver måned.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre mere om din motivation for at blive en del af vores team.

Søg via linket her på siden senest den 15. maj 2023. Du bedes uploade CV, eksamensbevis og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning.

Der indhentes, efter aftale med ansøger, referencer forud for endelig ansættelse.

Samtaler afholdes i uge 20.

Ønsker du at vide mere om stillingen eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte René Sjælland, cheflæge, på [email protected] eller tlf. 21729501.

Om Psykiatrisk Center Amager Psykiatrisk Center Amager har et optageområde, der på nær Christianshavn dækker hele Amager og Vesterbro inkl. Sydhavnen. Befolkningstallet udgør omkring 250.000 borgere med forventning om yderligere befolkningstilvækst.

Centeret har 9 døgnafsnit med i alt 129 sengepladser fordelt på fem intensive og fire åbne, subspecialiserede sengeafsnit.

Den ambulante behandling varetages i to psykiatriske ambulatorier på hhv. Hans Bogbinders Allé og Gl. Kongevej og i Psykoterapeutisk og Ældrepsykiatrisk Ambulatorium, som ligger på Digevej. Derudover har vi et Gadeplansteam, OPUS Ambulatorium, botilbudsteam og et Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse.

Psykiatrisk Center Amager er et universitetshospital med uddannelses- og undervisningsaktivitet samt en Forskningsenhed. Centeret er klassificeret til uddannelse af læger i alle stillingskategorier KBU- (klinisk basis- uddannelse), speciallæge i almen medicin samt til Introduktions- og hoveduddannelsesstillinger i psykiatri og til uddannelse af specialpsykologer. Centeret varetager studenterundervisningen af medicinstuderende på 10. semester ved Københavns Universitet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København S
  • Mandag den 15. maj 2023

Lignende jobs

  • Læge (studiejob) i København NV

    Vil du være med til at udvikle en ny funktion indenfor vagtplanlægning? Så har du nu muligheden for et job med spændende opgaver, hvor der er plads til at udvikle rapportering vedrørend..
    • Læge
    • København NV
    Få mere info
  • Læge i København

    Er du læge og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfaring i udvikling af lægemidler og vil prøve noget nyt?Alle .
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København

    Er du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfaring i udvikling af neurologiske lægemidler og vil prøve no..
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR NEUROLOGI TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfari..
    • Læge
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3