Konsulent til Team Tværgående Samarbejde i Staben på Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Er du en dygtig generalist, der mestrer både projektledelse, sagsbehandling, sekretariatsbetjening og udarbejdelse af skriftlige oplæg? Og har du samtidig interesse for tværsektorielt samarbejde? Så er det måske dig, vi søger til jobbet som konsulent i den administrative stab på Sjællands Universitetshospital.

Dit nye job

På Sjællands Universitetshospital har vi stort fokus på samarbejdet mellem hospital, kommuner og almen praksis, og vi har høje ambitioner om fortsat at styrke og udvikle vores indsats på området. I disse år har vi særligt fokus på at få vores nye sundhedsklynge "godt fra start" og på at udvikle samarbejdet med vores kollegaer i almen praksis. Vi søger derfor en skarp konsulent, der kan hjælpe os med at indfri vores ambitioner på området.

Du bliver ansat i den administrative stab på Sjællands Universitetshospital, der i alt rummer 7 enheder. Din enhed, Digitalisering, Henvisninger og Tværgående Samarbejde har - blandt meget andet - ansvaret for koordinering af hospitalets indsatser i relation til tværsektorielt samarbejde.

Du bliver en del af et lille team på i alt 4 personer (inklusiv en PhD studerende), hvis kerneopgave det er at understøtte sygehusledelsen og de kliniske afdelinger i deres opgavevaretagelse indenfor det tværsektorielle felt, samt selvstændigt at udvikle og drive indsatser, der har til formål at øge kvaliteten af det tværsektorielle samarbejde mellem Sjællands Universitetshospital og vores samarbejdspartnere.

Vores Sygehusledelse har ambitioner om at styrke samarbejdet med aktørerne i de kommende år. Derfor etablerede vi i 2021 et program med underliggende projekter målrettet praksissektoren, og siden 2022 har vi - som landets øvrige akutsygehuse - været optaget af at få implementeret den lokale sundhedsklynge, som består af både politiske og administrative niveauer, og som involverer centrale aktører på tværs af sundhedsvæsenet.

I den første tid kan du blandt andet forvente at blive involveret i den fortsatte implementering af Sundhedsklyngen omkring Sjællands Universitetshospital, herunder sekretariatsbetjening af de forskellige niveauer, udarbejdelse af sagsfremstillinger og organisationsudvikling.

Herudover vil du blive involveret i vores øvrige opgaver på (især) det tværsektorielle område, herunder fx:

  • Projektformulering, projektkoordinering og projektopfølgning
  • Tæt samarbejde med hospitalets risk-managers om tværsektorielle utilsigtede hændelser
  • Indsatser i relation til implementering af Region Sjællands Sundhedsaftale
  • Udarbejdelse af sagsfremstillinger m.v.

Vi kan garantere, at du vil få en afvekslende hverdag med mulighed for at være med til at sætte retning for nye projekter og udvikling af den samlede opgaveportefølje.

I det daglige bliver dine nærmeste sparringspartnere og legekammerater bl.a. kollegaerne i teamet, hospitalets praksiskonsulenter og øvrige stabsmedarbejdere. Herudover vil du få et tæt samarbejde med vores kommunale pendant til sekretariatsbetjening af sundhedsklyngen, og du vil - afhængigt af den konkrete opgave - skulle indgå i samarbejder med fx hospitalets sygeplejefaglige og lægefaglige vicedirektør, vores kliniske afdelingsledere, regionale stabsenheder og medarbejdere i regionens kommuner.

Hvem er du?

Du er en dygtig generalist, og har en relevant videregående uddannelse indenfor fx folkesundhedsvidenskab, samfundsvidenskab/ statskundskab eller lignende. Du har:

  • Et højt fagligt niveau
  • Fokus på at skabe relationer, og indgår ubesværet i tværfaglige og tværsektorielle samarbejder
  • Evnen til at arbejde selvstændigt, og lysten til at inddrage andre fagligheder i din opgaveløsning
  • En skarp pen og evnen til at udarbejde gode, letforståelige sagsfremstillinger
  • Erfaring med - og flair for - sekretariatsbetjening
  • Gerne erfaring med møde- og projektledelse
  • Gerne nogle års erfaring fra sundhedsvæsenet - nationalt, regionalt eller kommunalt

Hvad kan vi tilbyde dig?

Du bliver en del af den administrative stab på en stor arbejdsplads i rivende udvikling, hvor dine kollegaers forskellige faglige baggrunde altid bringer nye perspektiver på opgaveløsningen.

Du får et spændende og meningsfuldt job, hvor du får indflydelse på din egen arbejdsdag og gode kollegaer, der sætter pris på det tværfaglige samarbejde og et godt humør.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer pr. uge. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Dit daglige tjenestested bliver Sjællands Universitetshospital, Køge, der ligger tæt ved Ølby Station.

Hvis du vil vide mere:

Du er velkommen til at kontakte chef for Digitalisering, Henvisninger og Tværgående Samarbejde, Anne Hune Gjerrild, på telefon 51421758 eller [email protected]

Ansøgning:
Din ansøgning skal være os i hænde senest den 11. juni 2023. Vi planlægger at holde samtaler den 16. juni 2023. Eventuelt 2. samtaler afholdes i den efterfølgende uge.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Køge
  • Søndag den 11. juni 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Er du snart speciallæge i radiologi eller har du nogle års erfaring? Ved du allerede hvilket subspeciale der interesserer dig, eller ved du endnu ikke hvilket subspeciale du skal vælge? S..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4