Brænder dit hjerte for kvalitet og udvikling, SÅ SE HER! Lungeklyngen, Nykøbing F. Sygehus søger en sygeplejerske med...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Brænder du for kvalitet og faglig udvikling og kunne du tænke dig, at stå i spidsen for udvikling af den lungemedicinske sygepleje - så se med her!

Vi ønsker, at styrke det kliniknære arbejde ved at understøtte kvaliteten og udviklingen af vores sygepleje i Lungeklyngen og medicinsk afdeling. Derfor udbyder vi stillingen, som sygeplejerske med funktion som klinisk ansvarlig for kvalitet og udvikling.

I funktionen vil du, i tæt samarbejde med oversygeplejerskerne, agere bindeled mellem det kliniske arbejde og den faglige udvikling. Derudover vil du også indgå i samarbejde på tværs af medicinsk afdeling med udviklingssygeplejerskerne, samt de øvrige kvalitet-og udviklingssygeplejersker, der er ansat i andre medicinske afsnit.

Du får en alsidig hverdag, som du selv er med til at præge. Det er vigtigt, at du er selvigangsættende og trives med en varierende hverdag, der både byder på patientsikkerheds- og forbedringsarbejde- herunder behandling af UTH, udarbejdelse af D4 instrukser og arbejde med kvalitetsstandarder. Derudover deltagelse i større udviklingsprojekter, undervisning, formidling, samt være med i plejen- primært i forbindelse med kompetenceudvikling af både nye og erfarne kollegaer.

Du vil blive ansat i en 37 timers stilling, hvor der i gennemsnit vil være dedikeret tre dage om ugen til funktionen. En dag til administrative opgaver og to dage vil være kvalitetsdage, hvor du f.eks. skal være med i plejen ift. kompetenceudvikling eller andet. Der vil være behov for, at du på kvalitetsdagene er fleksibel i dine arbejdstider, så du også kan løfte opgaven i en aftenvagt. Der skal påregnes weekendvagt hver 3. uge.

Hvem er vi?

Lungeklyngen består af Afsnit for Lungesygdomme, Lunge ambulatoriet og Dagafsnittet.

Afsnit for Lungesygdomme er et specialiseret afsnit, hvor vi varetager pleje og behandling af både den komplekse lungepatient, samt den alment medicinske patient. Vi har ligeledes en del palliative og terminale patienter. I afsnittet bliver der givet High flow- og NIV behandling, lagt pleuradræn og meget andet specialespecifikt.

Vores ambulatorium er i en rivende udvikling, dels pga. øget tilgang af patienter, men også på grund af nye tiltag for vores lungepatienter. Vores patienter er komplekse lungepatienter og vi favner bredt i vores opgaver. Vi skal bl.a. udrulle Tele-KOL, hvor vi er pilot-afsnit. Derudover har vores sygeplejersker ansvaret for hjemme ilt, hjemme NIV og TB patienter.

Også i Dagafsnittet er der en masse projekter i gang. I vores Dagafsnit sætter vi patienten først og stræber hele tiden efter det ideelle patientforløb, hvor det er lettere at være patient. Vi nytænker og eftersøger, at individualisere hver enkelt behandling for patientens bedste. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde behandlinger og udredningsforløb ambulant, således at man som patient, hvis ens tilstand tillader det, ikke behøver være indlagt.

Vi er en klynge under konstant udvikling, både organisatorisk og fagligt, og vores patientkategori fordrer, at der er tværfagligt samarbejde på højt niveau. Vi er meget priviligerede at have faste speciallæger, hvilket giver høj faglighed og god kontinuitet i vores patientforløb. Derudover har vi diætist ansat i afsnittet, samt faste tilknyttede fysioterapeuter, farmakonomer m.fl., som alle bidrager til at optimere vores patientforløb.

Vi har stor dedikation til vores patienter og til hinanden. Vi er stolte af vores klynge og sætter faglighed, samt godt kollegaskab højt. Vi er en personalegruppe bestående af både erfarne, mindre erfarne og helt nyuddannede. Vi har et godt arbejdsmiljø og er gode til at hjælpe hinanden.

Vores klynge fungerer også som uddannelsessted for både sygeplejestuderende, social-og sundhedsassistentelever, samt ambulancebehandler-elever.

Dine kvalifikationer

  • Dansk autorisation som sygeplejerske
  • Diplomuddannelse med relevante sygeplejefaglige moduler er ønskelige, men ikke et krav
  • Forbedringsagentuddannelse eller være indstillet på at tage den
  • Minimum 5 års almen klinisk erfaring - kendskab til det lungemedicinske speciale vil være en fordel
  • Du trives i en travl hverdag, kan arbejde selvstændigt, målrettet og struktureret, og forstår at prioritere i dine opgaver
  • Du har stærke kommunikative og relationelle kompetencer. Vidensdeling er en naturlig del af din hverdag, hvorfor du skal være en dygtig formidler
  • Du kan drive processer, er målsøgende og resultatskabende, gerne med kompetencer indenfor forbedringsarbejde, projektledelse eller undervisning
  • Du er positiv og problemløsende og ser muligheder frem for begrænsninger
  • Du skal have lyst til læse faglitteratur og få den evidensbaserede sygeplejeviden ud i praksis
  • Dit mindset er vigtigt – du har altid patienten i fokus, er omstillingsparat og tænker innovativt om arbejdsgange og processer


Vi tilbyder

  • Synlig og dedikeret ledelse, som brænder for trivsel blandt personalet, samt vægter udvikling af både personale og faget højt
  • Et individuelt tilrettelagt onboardingprogram
  • En stilling med en central funktion i en stor dynamisk organisation med mange gode kolleger
  • Sparring med de øvrige udviklingsteams
  • Forbedringsagentsuddannelse, udbudt af Dansk selskab for patientsikkerhed
  • En foranderlig, udfordrende og afvekslende arbejdsdag i et tværfagligt samarbejdsmiljø, hvor åbenhed og respekt for hinanden værdsættes højt

I jobbet som klinisk ansvarlig for kvalitet og udvikling vil du have mulighed for at præge egen arbejdsfunktion, og vi glæder os til at lade os inspirere af dine idéer.

På komsydpå.dk kan du læse mere om sygehuset, og hvorfor dine fagfæller allerede har valgt Nykøbing F. Sygehus.

Hvis du kommer fra hovedstadsområdet, har du mulighed for at benytte vores pendlerbus mellem København og Nykøbing F. Sygehus på alle hverdage. Du har også mulighed for at leje en overnatning på personalehotellet. Du kan læse mere om pendlerbussen og vores hotelordning på disse to links.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelse pr. 1. juni 2023 eller efter aftale.

Samtaler vil blive afholdt først i uge 17.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information eller komme forbi på et uforpligtende besøg.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Midt-og Vestsjælland
  • Søndag den 23. april 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Er du snart speciallæge i radiologi eller har du nogle års erfaring? Ved du allerede hvilket subspeciale der interesserer dig, eller ved du endnu ikke hvilket subspeciale du skal vælge? S..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som læger
27. april 2024 35
26. april 2024 35
25. april 2024 36
24. april 2024 36
23. april 2024 31
22. april 2024 32
21. april 2024 33
20. april 2024 35
19. april 2024 34
18. april 2024 33
17. april 2024 31
16. april 2024 30
15. april 2024 29
14. april 2024 29
13. april 2024 29
12. april 2024 28
11. april 2024 26
10. april 2024 27
9. april 2024 24
8. april 2024 25
7. april 2024 29
6. april 2024 33
5. april 2024 32
4. april 2024 33
3. april 2024 32
2. april 2024 30
1. april 2024 30
31. marts 2024 32
30. marts 2024 33
29. marts 2024 34
28. marts 2024 34