Vil du være cheflæge i nordens største retspsykiatri?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vær med til at sætte mål og retning for udviklingen af det faglige behandlingsmiljø og patientforløb på den specialiserede retspsykiatriske afdeling på Psykiatrisk Center Sct. Hans

På Psykiatrisk Center Sct. Hans er vi på udkig efter en visionær cheflæge, der vil stå i spidsen for udvikling og drift af Region Hovedstadens retspsykiatriske behandling.

Vi tilbyder en unik mulighed for at blive en del af en spændende forandringsproces. Har du mod på opgaven?

Retspsykiatrisk afdeling består af otte lukkede afsnit med i alt 126 senge beliggende i et stort nybygget kompleks, ’Udsigten’, som blev kåret til årets sundhedsbyggeri i 2022. Hertil kommer to åbne afsnit beliggende tæt på Udsigten med i alt 30 senge og to retspsykiatriske ambulatorier i henholdsvis Glostrup og på Østerbro. Alle afsnit og ambulatorier har en overlæge og en oversygeplejerske som ledelsespar. Der er ansat ca. 400 medarbejdere i Afdeling R.

Et center i udvikling - høje ambitioner og klinisk faglighed
Du bliver overordnet lægefagligt ansvarlig for patientbehandlingen. Sammen med afdelingens to chefsygeplejersker får du ansvaret for lede de retspsykiatriske enheder. Jeres fornemmeste opgave bliver at sikre et fortsat højt fagligt niveauet og et godt udviklings-, uddannelses- og læringsmiljø, der kan rekruttere og fastholde de bedste medarbejdere.

Som cheflæge får du en afgørende rolle i at være med til at sætte de faglige og organisatoriske ambitioner for retspsykiatrien i Region Hovedstaden. En af dine kerneopgaver bliver i den forbindelse at sætte mål og retning, samt at implementere strategier og handleplaner for den kliniske praksis i retspsykiatrien, både blandt ambulante og indlagte patienter. Din hverdag vil være præget af at finde løsninger på både praktiske problemer og større strategiske udfordringer.

Berøringsfladerne er store både internt og eksternt, og jobbet rummer masser af krydspres og forventninger, der løbende skal balanceres. Ambitionerne for centrets kliniske faglighed er høje, og du vil få en helt central rolle i centrets daglige drift og løbende udvikling.

Ansvar og arbejdsopgaver
Som en del af centerledelsen, bidrager du til den løbende organisatoriske udvikling af centret og sikrer implementering af strategier og handleplaner, samt realisering af centrets årsaftale.

Centerledelsen består af en centerchef, to cheflæger og tre chefsygeplejersker fra henholdsvis afdeling M og R. Centerledelsen udgør et team med komplementerende kompetencer og dækker tilsammen den ledelsesmæssige opgaveportefølje på centret.

  • Du har det overordnede lægefaglige ansvar for patientforløb og lægelig behandling i den retspsykiatriske afdeling, samt for den faglige videreudvikling af patientbehandlingen, inkl. at understøtte og facilitere forskning på det retspsykiatriske område.
  • Du får ansvaret for at understøtte effektive og sammenhængende patientforløb, der inddrager patienten og dennes netværk.
  • Du sikrer rammerne for et professionelt og nærværende behandlingsmiljø på et højt fagligt niveau.
  • Du er ansvarlig for videreuddannelsen af speciallægerne.
  • Du udvikler og fastholder medarbejdere og bidrager til at sikre en velfungerende og attraktiv arbejdsplads.


Hvem er du?

  • Du er en stærk kliniker og leder. Du har kompetencer, der sikrer kvalitet i patientbehandlingen, herunder tilrettelæggelse af patientforløb, organisering og kapacitetsstyring. Du tager ansvar, træffer beslutninger og iværksætter handling. Du har gode samarbejdsevner, motiverer og inspirerer og har sans for at skabe det gode arbejdsmiljø.
  • Du kan navigere og trives i en kompleks organisation, hvor der naturligt er mange opgaver og interesser, der går på tværs af organisatoriske skel. Du tager naturligt ansvar, kan bevare overblikket og leverer resultater under tidspres. Du er god til at holde styr på og trives med at have at have mange opgaver og projekter i gang på én gang.
  • Du har stor organisatorisk forståelse, og kan indgå som sparringspartner på alle organisatoriske niveauer. Du tænker helhedsorienteret og tværfagligt og har en god forståelse for sammenhængen mellem den kliniske kerneopgave og den økonomiske ramme.

Kvalifikationer
For at blive taget i betragtning til stillingen skal du være speciallæge i psykiatri med en bred klinisk og psykiatrisk erfaring, gerne med erfaring indenfor behandling af retspsykiatriske patienter. Du har ledelseserfaring og indsigt i kvalitetsudvikling og -planlægning samt kendskab til datadrevet, systematisk forbedringsarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Vi er indstillet på at forhandle tillæg, som svarer til dine kompetencer.

Der er mulighed for at leje en bolig på Toftebakken med udsigt over Roskilde Havn, hvis der er et ønske om det.

Stillingen er til besættelse den 1. august 2023 eller efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig
Vi tilbyder et attraktivt job med gode muligheder for at gøre en forskel og påvirke fremtidens retspsykiatri.

Synes du, at det lyder spændende, så søg via linket på siden senest den 21. april 2023. Du bedes uploade CV og relevante uddannelsesbeviser sammen med din motiverede ansøgning.

Vi forventer at afholde 1. samtale d. 26. april 2023 og 2. samtale d. 3. maj 2023. Vi gør opmærksom på, at vi i forbindelse med udvælgelse benytter os af personlighedstest forud for 2. samtale.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du også mere end velkommen til at kontakte centerchef Bo Andersen på 2254 2054 eller [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Fredag den 21. april 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Ledende overlæge til det myeloide afsnit, Hæmatologisk Afdeling, SUH Roskilde Hæmatologisk Afdeling søger en ledende overlæge med erfaring eller interesse for faglig, organisatorisk og på sigt .
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 5
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 5
10. april 2024 6
9. april 2024 5
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 8
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 6
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 9
28. marts 2024 9