Ledende overlæge i neonatologi til Børne- og Ungeafdelingen, Sjællands Universitetshospital Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Børne- og Ungeafdelingen på Sjællands Universitetshospital, Roskilde, søger en ledende overlæge for Neonatalafsnittet pr. 01.05.2024 eller snarest derefter.

Stillingen
Vi søger en engageret og fagligt stærk neonatolog til at lede og udvikle neonatologien i afdelingen og påtage sig det lægefaglige ansvar for Neonatalafsnittet.

Børne- og Ungeafdelingen har regionens største neonatalafsnit med 12 senge med regionsfunktion for præmature ned til gestationsalder 28 uger. Vi har et erfarent team af dygtige neonatalsygeplejersker og 2-3 speciallæger.

Stillingen omfatter klinisk arbejde i Neonatalafsnittet og det tilknyttede ambulatorium samt ledelse og fortsat udvikling af den lægefaglige behandling i afsnittet, herunder organisering af arbejdsgange og samarbejde. Dette omfatter bl.a. formulering og implementering af retningslinjer og kvalitetsstandarder for pleje og lægefaglig behandling, varetagelse af perinatal audit, uddannelse af alle faggrupper (herunder simulationstræning) og styrkelse af det tværfaglige samarbejde. Stillingen omfatter endvidere bagvagtsfunktion med tilstedeværelse samt i mindre omfang andet klinisk arbejde inden for den brede pædiatri.

Vi har fokus på opretholdelse af et højt fagligt niveau og kvalitetsudvikling og arbejder tværfagligt og projektorienteret med dette, bl.a. sammen med Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling om at optimere samarbejdet om fødsler og overgange mellem afdelingerne.

Dine kvalifikationer

  • Speciallæge i pædiatri med fagområdeekspertuddannelse inden for neonatologi (eller viden og erfaring på tilsvarende niveau).
  • Du er engageret i dit fag, både klinisk og uddannelsesmæssigt, og gerne også forskningsmæssigt.
  • Du har organisatorisk tæft, er anerkendende i din ledelsesstil og får følgeskab af dine medarbejdere. Du trives med tværfagligt samarbejde.
  • Du er god til at kommunikere med familier og personale.
  • Du er en dygtig underviser og brænder for at formidle dit fagområde og løfte uddannelsen af yngre læger samt andre faggrupper.
  • Du skal have lyst til også at arbejde inden for den brede pædiatri, bl.a. i vagterne. Erfaring inden for et andet fagområde vil blive vægtet positivt.
  • Vi har en konkret ambition om at udvikle afdelingens forskningsaktivitet, og forskningserfaring vil være en fordel.

Om Pædiatrisk Afdeling

Vi kan tilbyde en afdeling med fokus på:

  • Høj faglig kvalitet og gode patientforløb med lægefaglige kompetencer på højt niveau inden for alle relevante fagområder
  • Et godt kollegialt fællesskab og tværfagligt samarbejde
  • Fokus på uddannelse og faglig udvikling

Afdelingen omfatter et almenpædiatrisk sengeafsnit, børnemodtagelse med døgnfunktion, neonatalafsnit med 12 senge samt et subspecialeopdelt ambulatorium. Vi er normeret til 12 speciallæger og 12 uddannelsessøgende læger.

Vi har regionsfunktioner i neonatologi, benign hæmatologi, gastroenterologi, hepatologi, neuropædiatri og infektionssygdomme. I afdelingen er der specialambulatorier svarende til ovenstående regionsfunktioner samt pulmonologi/allergologi, kardiologi, endokrinologi/diabetes og nefro-/urologi.

Afdelingen rummer også det regionale Palliative Team for børn og unge.

Vi vægter et godt uddannelsesmiljø for yngre læger højt og har superviserede reservelægeambulatorier og børnemodtagelse. Afdelingen varetager også klinisk og teoretisk undervisning samt eksamination af lægestuderende på 12. semester med 4 tilknyttede lektorater.

Børne- og ungeafdelingen er en del af Sjællands Universitetshospital og flytter i 2027 til det nye universitetshospital i Køge. Afdelingen arbejder med at udvikle arbejdsgange og faglighed hen mod indflytningen, og ansøger forventes at bidrage hertil.

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstilrettelæggelse: 12-14-skiftet døgnvagt med tilstedeværelse.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Ansættelse som overlæge: Ansøger skal have 5 års anciennitet som afdelingslæge efter opnået speciallægeanerkendelse. Direktionen i [xxxxx] kan i særlige tilfælde give dispensation for ansøgere med mindre end 5 års erfaring.

Ansøgning

I ansøgning eller CV vil vi bede dig forholde dig konkret til de 7 lægeroller (Medicinsk ekspert/lægefaglig, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator/organisator, Sundhedsfremmer, Akademiker/forsker og underviser, Professionel).

Ansøgningsfrist: 7. april 2024
Samtaler forventes afholdt: Uge 15 2024.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til cheflæge Malene Boas.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Søndag den 07. april 2024

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Ledende overlæge til det myeloide afsnit, Hæmatologisk Afdeling, SUH Roskilde Hæmatologisk Afdeling søger en ledende overlæge med erfaring eller interesse for faglig, organisatorisk og på sigt .
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 5
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 5
10. april 2024 6
9. april 2024 5
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 8
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 6
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 9
28. marts 2024 9
27. marts 2024 9