Reservelæge søges til Børne- og Ungeafdelingen på Slagelse Sygehus. Er du vores nye kollega?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

En ét-årig stilling som uklassificeret reservelæge er ledig til besættelse med start 1. maj 2023 eller snarest muligt.

Om stillingen – hvad vi kan tilbyde dig?
Går du med en pædiater i maven? Eller er du blot nysgerrig på om pædiatrien er noget for dig? Så er denne stilling måske noget for dig. Vi byder på attraktive uddannelsesmuligheder i en velfungerende afdeling, hvor høj faglighed, god uddannelse og et trygt og stimulerende arbejdsmiljø er med til at skabe fundamentet for vores afdeling. Hos os vil du få rig mulighed for at få et indgående kendskab til neonatologi, til akut syge børn, til børn med kroniske lidelser og til børn med psykosociale lidelser i et tæt samarbejde med dine øvrige kolleger. Vores hensigt er, at du aldrig skal føle dig alene. ’Jeg er virkelig glad for mit arbejde på Slagelse Børneafdeling. Jeg lærer noget hver dag, bliver udfordret, får lov at få ansvar, og har samtidig kloge og erfarne kolleger fra flere faggrupper til at spare med’ (citat afdelingslæge Maren Rytter).

Du vil indgå i det 8-10-skiftede forvagtslag og vil altid have en bagvagt i huset. Endvidere vil du indgå i andre funktioner i Afdelingen såsom stuegang og ambulatorium.

Vores forventninger til dig

  • Du har interesse for – og gerne erfaring med – pædiatrien
  • Du er nysgerrig på at lære nyt og møde patienter og nye kolleger
  • Du bidrager til et godt arbejdsmiljø, hvor vil løfter i flok og hjælper hinanden
  • Du er omgængelig og god til at indgå i et stærkt tværfagligt samarbejde og fællesskab
  • Du bidrager til vores gode uddannelses- og undervisningsmiljø
  • Forskningserfaring (og interesse) er en fordel men ikke et krav

Om Afdelingen
Du vil blive en del af en dedikeret afdeling og lægeteam, hvor vi aktuelt er 1 cheflæge, 3 ledende overlæger, 3 overlæger, 8 afdelingslæger, 3 hoveduddannelseslæger i pædiatri og 10 reservelæger (heraf 6 introlæger i pædiatri).

Spørger man vores lægeteam, hvad der kendetegner vores afdeling er svaret klart: Høj faglig kvalitet, et godt uddannelsesmiljø og et stærkt fællesskab med engagerede kolleger, hvor vi hjælper hinanden på kryds og tværs. Morgenkonferencen starter kl. 8.30 af hensyn til togtider og de kolleger, som har længere transporttid.

Vores uddannelsesmiljø er levende med et struktureret undervisningsprogram og ofte med undervisning fra kolleger ’udefra’. En stor del af vores undervisning er baseret på tværfaglig simulationstræning to gange om ugen i akut neonatologi og pædiatri. Afdelingen deltager i undervisning af 6. semester medicinstuderende på kandidaten fra Københavns Universitet og ser generelt uddannelse af læger, som en af kernekompetencerne i afdelingen.

Vi har en sengeafdeling med plads til 18 børn samt en neonatalafdeling med 9 intensive senge til syge nyfødte og for tidligt fødte børn fra graviditetsuge 28+0. Derudover har vi en BørneAkutModtagelse og et stort ambulatorium, hvor vi gennem struktureret supervision understøtter gode patientforløb, god uddannelse og et godt arbejdsmiljø. Vi har cirka 5.000 indlæggelser og 12.000 ambulante besøg om året. Vores tværfaglige teams varetager patientforløb indenfor områderne neonatologi (Regionsfunktion), endokrinologi og diabetes, gastroenterologi, nefrologi, astma, allergi og pulmonologi, socialpædiatri (Regionsfunktion), neuropædiatri, reumatologi (Regionsfunktion), diagnostisk enhed og børnekardiologi. Endvidere har ambulatoriet selvstændige sygeplejerskeambulatorier indenfor inkontinens og søvnforstyrrelser.

Vi har tre kliniske lektorer samt en klinisk forskningslektor som sammen med afdelingens øvrige læger varetager undervisning og eksamination af medicinstuderende.

Vi har et aktivt forskningsmiljø hvor vores forskningsansvarlige læge og forskningslektor begge brænder for at involvere unge læger i forskningen; netop derfor er mange af vores introlæger involveret i nogle af de mange forskningsprojekter på afdelingen. Vi har blandt andet et mangeårigt forskningssamarbejde med Dansk Børne Astma Center (COPSAC) med tre ph.d. studerende tilknyttet ABC-Klinikken i Næstved og et nyt tværfagligt forskningsområde omkring sårbare familier under opbygning.

Se her en kort præsentation af Børne- og ungeafdelingen her: Mød dine kollegaer.

Vi håber på at høre fra dig og inviterer gerne på et uforpligtende besøg eller en kop kaffe.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat pr. 1.maj 2023 eller snarest muligt. Ansættelse sker på overenskomstmæssige vilkår og er betinget af tilfredsstillende børneattest.

Hvis du vil vide mere
Kontakt cheflæge Louise Lundby Christensen enten på mail eller telefonisk.

Ansøgning
Ansøgning sendes via linket og bedes indeholde en motiveret ansøgning, CV samt relevant dokumentation hvor du i enten ansøgning eller CV forholder dig til de 7 lægeroller.

Ansættelsessamtaler: Forventes afholdt i uge 10.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Slagelse
  • Torsdag den 16. marts 2023

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Ledende overlæge til det myeloide afsnit, Hæmatologisk Afdeling, SUH Roskilde Hæmatologisk Afdeling søger en ledende overlæge med erfaring eller interesse for faglig, organisatorisk og på sigt .
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge, Hæmatologisk Afdeling, Sjællands universitetshospital, Roskilde En stilling som afdelingslæge forankret i myelomatose-teamet på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospi..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Køge

    På Roskilde har vi ingen abdominalkirugisk afdeling, men vi har alligevel mange abdominale problemstillinger, som udgår fra vores onkologiske afdeling og fra vores urologiske afdeling samt fra vore..
    • Læge
    • Køge
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Intronummer 3800A90-22-i-10 ønskes besat pr. 1. juli 2024. Stillingen er 1-årig. Har du lyst til at arbejde på en dynamisk afdeling med høj prioritering af den gode uddannelse, så er en ansætte..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3