Lægesekretær almen praksis

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Lægerne Skt. Clemens Bro søger en dygtig og engageret sekretær til vores almen praksis beliggende i hjertet af Århus. Vi er en velfungerende klinik, der består af tre faste læger, to sygeplejersker, en sekretær og et hold medicinstuderende. Med vores ca. 4900 patienter har vi travlt, men vi formår altid at opretholde en god stemning og skabe en hyggelig arbejdsplads, hvor der er tid til både fagligt samarbejde og sociale arrangementer.

Vi søger en person til en deltidsstilling på 20-25 timer om ugen. Vi forestiller os, at du har erfaring som lægesekretær, sundhedsservicesekretær, SOSU eller tilsvarende. Det er vigtigt, at du har erfaring med telefonvisitation, kalenderstyring og opsætning samt diverse administrative opgaver. Det vil være en fordel, hvis du også har erfaring med kliniske opgaver som blodprøvetagning, vaccinationer, EKG og øreskylning.
Dog vil hovedvægten af stillingen være på sekretæropgaver, serviceopgaver og besvarelse af telefoner.

Vi lægger stor vægt på, at du har en positiv og imødekommende tilgang til både patienter og kollegaer. Det er vigtigt, at du kan bevare roen og give en professionel betjening, selv når der er travlt. Som sekretær vil du være en vigtig del af vores team, og din indsats vil være med til at sikre en effektiv og velfungerende klinik.

Tiltrædelse for stillingen er planlagt til den 1. september 2023, eller efter aftale. Vi afholder jobsamtaler løbende, så send din ansøgning samt CV via nedenstående mailadresse hurtigst muligt for at blive betragtet som en potentiel kandidat.

Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen til vores team hos Lægerne Skt. Clemens Bro.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Århus C
  • Mandag den 10. juli 2023

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Århus N

    Vi har et dejligt lægehus. Her er der smil i hverdagen og alle hjælper alle. Der er generelt en venlig tone og alle patienter bliver mødt af sundhedspersoner der er klar til at hjælpe til ud fra en..
    • Lægesekretær
    • Århus N
    Få mere info
  • Lægesekretær i Århus N

    Har du flair for booking, kræftpakker og har du interesse for tværfagligt samarbejde og udvikling, så er muligheden her nu, da vi søger en lægesekretær til vores nyoprettede OP-bookingenhed i Plast..
    • Lægesekretær
    • Århus N
    Få mere info
  • Lægesekretær i Århus N

    Søger du nye udfordringer og er du klar på at forme en nyoprettet stilling, til gavn for medarbejder og patienter? I Plastik- og Brystkirurgi har vi øget fokus på patientforløb og derfor har vi opr..
    • Lægesekretær
    • Århus N
    Få mere info
  • Lægesekretær i Århus N

    Klinisk Genetisk Afdeling søger pr. 01. august 2024 en engageret, positiv og visionær ledende lægesekretær, der prioriterer tværfagligt samarbejde højt, og som kan se sig selv som en del af et ambi..
    • Lægesekretær
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1