Deltidsstilling som lægesekretær i privat speciallægepraksis

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Hvem er vi?

Psykiatrihuset er en psykiatrisk speciallægepraksis, som på 4 år er gået fra at være 1 psykiater (uden personale) til at vi nu er 2 psykiatere, 1-2 psykologer, 1 sekretær og 1 SOSU-assistent under samme tag. Derudover har vi klinikhunden Buster, der som regel er med 3-4 dage om ugen. Vi er en "ung praksis", der først og fremmest samarbejder med sygesikringen. Derudover har vi også et samarbejde med private aktører og sundhedsforsikringer af et ikke ubetydeligt omfang. Vi er glade for vores nuværende klinik, men er ved at vokse ud af stedet, og håber i løbet af de næste 6 måneder at kunne flytte til større og mere moderne lokaler - også på Frederiksberg.
Vi har en drøm om, at vi I løbet af de næste år ekspanderer, så vi er 6-8 mennesker på arbejde hver dag. Det tror vi nemlig giver et fedt kollegialt arbejdsmiljø.

Hvem er du?

Vi søger en uddannet lægesekretær, der kan hjælpe vores nuværende sekretær Anette med alle de mange opgaver, som hun efterhånden tager sig af. Det betyder ikke alverden, om du har tidligere erfaring med at arbejde i det private, men vi prioriterer helt klart, at du ønsker at gøre vores arbejdsplads til et rart sted at være for både kollegaer og patienter. Vi sætter nemlig pris på både effektive arbejdsgange og hyggeligt samvær i pauserne.
Arbejdet vil bestå af blandede adminstrative opgaver, telefonpasning, diktatskrivning, modtagelse af patienterne og helt grundlæggende at holde styr på, at alt kører, som det skal.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår svarende til de vilkår, der er aftalt hos PLA (De Praktiserende Lægers Arbejdsgiverorganisation). Vi ønsker optimalt set at have sekretærdækning det meste af åbningstiden, så vi forestiller os, at du skiftevis bemander receptionen alene og sammen med vores nuværende sekretær. Aktuelt har vi behov for et sted mellem 20 og 24 timer ugentligt, men det kan absolut ikke udelukkes, at vi i fremtiden har behov for at øge timeantallet, hvis du ønsker det. Vi forestiller os at timerne fordeles over 3-4 dage om ugen. Vi prioriterer at holde 3 uger sammenhængende sommerferielukket. Derudover vil vi strække os meget langt ift. at imødekomme friønsker, ferieønsker etc.

Hvad så nu?
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på [email protected]. Hvis du ønsker at søge stillingen, kan det gøres på samme mail. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i begyndelsen af juli, så du (forhåbentlig) kan starte hos os 1. september.
Hvis du ønsker at se mere om arbejdspladsen, kan du kigge forbi vores hjemmeside www.psykiatrihuset.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Frederiksberg
  • Søndag den 26. juni 2022

Lignende jobs

  • Lægesekretær i København NV

    Vi søger lægesekretærer/sundhedsservicesekretærer/ sundhedsadministrative koordinatorer til Røntgenafdelingen BFH pr. 1/9-24 eller snarest muligt. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer om ugen..
    • Lægesekretær
    • København NV
    Få mere info
  • Lægesekretær i København

    Kunne du tænke dig at blive en del af et sammentømret og velfungerende team samt prøve kræfter med det akutte arbejdsliv uden nattevagter, så er du måske vores kommende kollega. Vi er et sekretærte..
    • Lægesekretær
    • København
    Få mere info
  • Lægesekretær i København S

    Kunne du tænke dig at blive en del af et sammentømret og velfungerende team samt prøve kræfter med det akutte arbejdsliv uden nattevagter, så er du måske vores kommende kollega. Vi er et sekretærte..
    • Lægesekretær
    • København S
    Få mere info
  • Lægesekretær i København N

    Vi har en fast stilling i vores afdeling fra den 1/8-24. Gerne før. Her vil du arbejde i et fællesskab med 5 andre dygtige kolleger og ikke mindst tværfagligt med både sygeplejersker og læger.F..
    • Lægesekretær
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1